Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום ראיתי, למה אומרים שהתיקון בסתימה חיצונית של החור במנועי XU הוא זמני בלבד. החומר נאכל מבפנים כל-כך שהבלוק נסדק בהידוק ברגי ראש (אוטו של חבר - לגבי המנוע שלי אני עוד מקווה לטוב, התיקון שם שונה, פנימי).

בכל מקרה, הוא צריך החלפת מנוע. אחרי חיפוש שהניב בקושי תוצאה אחת, רציתי לבקש המלצה על מקום אמין וטוב שיחליף מנוע ל-306 המדוברת, וישים מנוע טוב שלא יהיה בשלבי התפוררות, ושלא יעשוק במחיר (אני מודע למחירי השוק, מנוע XU + החלפה צריך לעלות בסביבות 3K ש"ח עם קצת סטיות לכאן ולכאן).

אשמח אם יחד עם ההמלצה יירשמו סיבות להמלצה.

תודה מראש.

פורסם
מוסך העוגן באילת מתאים לך?

לא, אז בבקשה תרשום איזור מועדף להמלצה.

צודק.. כל פעם שוכח משהו.

אזור ת"א והסביבה הקרובה (כמו חולון, הרצליה, ואפילו ראשל"צ אם יש המלצות מספיק חמות).

פורסם

אתה מחפש יבואן מנועים או מוסך שיעשה את הכל קומפלט?

אם אתה מחפש בעל מקצוע שיעשה את כל העבודה ברמה גבוהה ללא קיצורי דרך פנה אל חבר הפורום בני ל. שמקום מושבו בראשון. עשיתי אצלו עבודות מכונאות רבות, כולל החלפת ראש מנוע ב205 שלי ותמיד העבודה היתה לשביעות רצוני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בעל מקצוע שיעשה את הכל קומפלט (כולל להשיג מנוע טוב), וייתן לי שטר מכר של המנוע וגם אישור החלפת מנוע, ע"מ לשנות את הרישום ברשיון הרכב.

תודה על ההמלצה, בהחלט יישקל. יש עוד המלצות?

פורסם

מוסכים פרטיים המתמחים בפז'ו וסיטרואן:

1. "מוסך ימית" שברח' ישראל בק 18 ת"א, טל' 03-5616178 ובקש את מוטי או חיים.

2. "מוסך אם הדרך אשף לפז'ו וסיטרואן" שברח' המסגר 33 ת"א, טל' 03-5373534 או 03-5373538

ובקש את אמנון או ויטלי.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...