Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עצר אותי שוטר בעקבות חשש לדיבור בפלא, למרות שהייתי על ספיקר והטלפון בידי.

כשהוא עצר אותי בצד וביקש רשיונות, ותוך כדי בדיקה החליט לבדוק את הצמיגים וגילה שהמידות אינן תואמות לרשום ברשיון הרכב, הרכב הוא סופר לאנסר, ולפי הרשיון המידות המתאימות הן 175/70/R13 ואצלי מותקנים 185/60/R14 .

אז הוא החליט לוותר לי על הפלא פון אבל הוא חייב לתת לי משהו , אז נתן לי הורדה בגלל הגלגלים ן 250 ש"ח קנס, ןלקח לי את רשיון הרכב ושלח אותי להתייצב ביום ראשון במרחב שרון אחרי שהחלפתי צמיגים\ אישרתי את הצמיגים הקיימים.

אני חייב לציין שעברתי טסט עם הצמיגים הנ"ל וללא כל התייחסות מיוחדת מצד הבוחן בטסט, האם אני יכול לתבוע את המכון בו עשיתי טסט? או לחילופין, האם עליי לבקש להישפט ולטעון שעברתי טסט רק חודשיים לפני הבדיקה ןלא העירו לי על כך?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

א. אם אתה יכול הכי טוב זה ללכת לאשר את המידה של הצמיגים אם אפשר.

ב. אם אי אפשר תצטרך כנראה ללכת להחליף צמיגים, לך תוכיח שהעבירו אותך טסט עם הצמיגים האלה ולא עם אחרים... מיותר.

אבי.

פורסם

כבר אישרתי את הצמיגים עוד באותו היום, עלה 30 ש"ח, לא יודע למה לא עשיתי את זה קודם.

ב. יש לי תמונות עם הרכב והתאריך מלפני הטסט, יעזור?:?

פורסם

אם יש לך אישור מוכן, לך איתו לתחנה ולא תצטרך להחליף צמיגים. באשר לקנס, אתה יכול אולי לנסות לבטל את הדו"ח אבל לא נראה לי שזה יצליח.

מה אתה רוצה לתבוע את מכון הטסטים? בגללך עוד יתחילו להקפיד על כל פיפס מחשש לתביעות! כדאי שתרגיע, אין טעם להיות ראש קטן בדיעבד ועוד לדפוק את כולם. :roll:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אתמול עצר אותי שוטר בעקבות חשש לדיבור בפלא, למרות שהייתי על ספיקר והטלפון בידי.

מותר לדבר עם פלאפון בספיקר שמחזיקים אותו ביד?

לא ידעתי...

באותו נושא, מה לגבי דיבורית אישית (BLUE TOOTH, וכדומה)?

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אסור לדבר בפלאפון עם ספיקר כשמחזיקים אותו ביד. 2 הידיים חייבות להיות על ההגה בכל זמן נתון,

פרט למקרים שיד אחת נדרשת לתפעול הרכב (קרי העברת הילוכים).

דיבורית אישית (בין אם אוזניה או מכשיר המותקן ברכב) - הינו חוקי בהחלט.

-

לפותח השרשור, אין לך בסיס לתביעה.

מכון הטסטים יכול לטעון שבשעת ביצוע הטסט הג'נטים והצמיגים היו במידה המעודכנת ברשיון הרכב.

מה שאתה יכול לעשות זה לנסות לשלוח מכתב לאגף התנועה במשטרת ישראל

ולציין כי ישר לאחר שהשוטר הסב את תשומת ליבך לעבודה שיש צורך לשנות ברשיון את מידת הצמיג הלכת לשנות זאת ואתה מבקש התחשבות.

במידה ולא יתחשבו - שלם 250 ש"ח וסגור עניין. חבל על הריבית.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

התכוונתי לשלם בכל מקרה, מה שעיצבן אותי במכון הנ"ל זה שהם התעצלו לבדוק באוטודאטה אם הצמיגים מאושרים, ובמקום זאת שלחו אותי להחליף צמיגים! ואת האישור השגתי במכון אחר ובלי שאלות מיותרות. כמובן לאחר שבדקו את הצמיגים ובספרות.

פורסם

לא כל מכוני הרישוי מורשים לבצע רישום שינוי. יתכן והמכון אליו פנית בראשונה אינו מורשה, לכן הוא הפנה אותך לדרך היחידה הנכונה מבחינתו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...