Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל כאשר מורידים את הגיר ידנית (אוטומטי) ל1. הרכב חוזר לקבל כוח. ושוב הוא פותח חזק. ויש משיכה מהגלגלים.

ויש תאוצה רצינית.

הרכב הוא בורה דיזל. שנת 2002. מנוע 1900 TDI. עם 146 אלף קילומטר. עבר לפני שבועיים. טיפול יחסית גדול

שמן מנוע, פילטר סולר,פילטר שמן, פילטר אוויר, פילטר חלקיקים,

ברקסים קדמיים + אחוריים + 4 צלחות חדשות , הכול מקורי. זה מה שהוחלט בסוף. (אולי בעתיד נשדרג)

והמחשב רכב עבר בדיקה. ואיפוס. (כולל בדיקה של ההגדרות גיר).

מה האופציות של החוסר סחיבה של הרכב. בסל"ד נמוך ?

מה לבדוק/ לחפש.?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר דיברנו על מצב חיסכון (E מול P) - האם יש הבדלים בצריכת הדלק בין שני המצבים בנסיעה רגועה?

העניין הוא שבמצב E התיבה לא ממהרת להוריד הילוך וזה לפעמים בעייתי מבחינה בטיחותית (בעקיפות/יציאה מהירה מצומת).

פורסם

אין אופציה כזו. (P או E)

ורזי. לא היה לי זמן. אני מסיים כל יום בשעה 4 ללמוד.

אני מקווה שיהיה לי זמן באיזה יום שישי. בחודש הקרוב. לזה.

לתמיר HOO.

אני חושב שעם זה היה הטורבו. אז הבעיה היתה גם בהילוך ראשון ושני במצב שאני מעביר את ההילוכלים ידנית.

אבל זה בסדר במצב הזה. יש כוח.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

אולי הטורבו ?

ראיתי כבר רכבים בדיוק כאלה, בק"מ כזה, שיום אחד לטורבו נמאס והוא הפסיק לכבוד.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

עקבתי אחרי התנהלות הגיר.

והיום היה מקרה מוזר. הגיר החליט. (אחרי נסיעה של 40 דקות. 10 דקות מהן נסיעה "חזקה" (מהירות של 110)

ובאיזה שלב. אחרי שעצרתי. הגיר החליט לא עוברים משני לשלישי.! עצרתי שוב. וידנית גם. 1 ל2 עובר. 2 ל 3 לא עובר. אחרי כ 2 דקות של נסיעה לאט. חזר להיות רגיל והסתדר . וכחצי דקה אחרי זה חניתי כבר.

כ 12 שעות הרכב עמד. בנסיעה הביתה. הכול היה רגיל.

פורסם

אלי היקר,

מקווה שהנזק שנגרם לגיר לא גדול.

תפסיק להעביר הילוכים ידנית, ותפסיק לנסוע נסיעות "חזקות" כל עוד לא מותקן ברכב קולר לגיר.

אני מאמין שהנזק שנגרם לגיר בכך שהזנחת כביכול את עיניין הקולר הוא בלתי הפיך, ומקווה שלהבא תקשיב לעצות שניתנות לך פה ושם ובכך תוכל לחסוך הרבה מאוד זמן וכסף.

בהצלחה,

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי במוסך.

הוא חיבר את הרכב למחשב. ואיפס אותו.

נתתי לרכב להתקרר. ועשיתי סיבוב. חזרתי אחרי כ 5 עד 10 דקות ושוב אותן קודי תקלה. כולם ביחד מופיעים.

1. - 01314 - ENGINE ECU - NO COMMUNICATION.

2. - 00545 - ENGINE/TRANSM. - ELECTR COMMUNICATION OPEN CIRCUIT/SHORT WITH GROUND.

3. - 00529 - RPM INFORMATION MISSING

4. - 00660 - KICKDOWN SW/THROTTLE POS. SENSOR. NOT A PLAUSIBLE SIGNAL

5. - 00518 - THROTTLE POSITION SENSOR-G69 SIGNAL OUTSIDE TOLERANCES.

מי יודע למה הם תמיד ביחד?

מה לחפש שקשור לכולם?

הבעיות המופיעות הן. הרכב לא פותח תמיד ב ראשון! ולרוב בשני.

הרכב לפעמים מסרב לעבור לרביעי. וימשיך לעלות את הסל"ד ולא לעבור לרביעי. ומדובר גם על נסיעה של שעה.

פורסם

הקפצה.

המצב מחמיר. הרכב מסרב לעבור לרביעי.

ורפי עניתי לך בפרטי.

פורסם

בקצב הזה תוכל להגיע למפגש בשבת הבאה רק בהילוך ראשון... :|

נראה לי שרזי יודע דברים שאנחנו לא והאוטו מתחיל להתנקם בך :evil:

במקרה הספציפי גם אני ממליץ על מוסך מומחה ולא מוסך מורשה. לפעמים שווה לנסוע קצת יותר רחוק כדי לקבל ידע ושירות טוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הייתי במוסך.

הוא חיבר את הרכב למחשב. ואיפס אותו.

נתתי לרכב להתקרר. ועשיתי סיבוב. חזרתי אחרי כ 5 עד 10 דקות ושוב אותן קודי תקלה. כולם ביחד מופיעים.

1. - 01314 - ENGINE ECU - NO COMMUNICATION.

2. - 00545 - ENGINE/TRANSM. - ELECTR COMMUNICATION OPEN CIRCUIT/SHORT WITH GROUND.

3. - 00529 - RPM INFORMATION MISSING

4. - 00660 - KICKDOWN SW/THROTTLE POS. SENSOR. NOT A PLAUSIBLE SIGNAL

5. - 00518 - THROTTLE POSITION SENSOR-G69 SIGNAL OUTSIDE TOLERANCES.

מי יודע למה הם תמיד ביחד?

מה לחפש שקשור לכולם?

הבעיות המופיעות הן. הרכב לא פותח תמיד ב ראשון! ולרוב בשני.

הרכב לפעמים מסרב לעבור לרביעי. וימשיך לעלות את הסל"ד ולא לעבור לרביעי. ומדובר גם על נסיעה של שעה.

השערה בלבד, אבל זה מריח לי כמו תקלה בחיווט צמת החשמל (קצר לאדמה או חתך בצמה), מה שגורם לגיר לעבור למצב חירום עקב חוסר בקבלת נתונים מתאימים. מציע לבדוק את הצמה , אם לא נפגעה (להערכתי נתפסה מתחת לחלק כלשהו שהוזז/הודק תוך כדי טיפול).

האם התקלה החלה מייד אחרי הטיפול או לפני?

בכל מקרה, לא להמשיך לנסוע ככה, חבל על הגיר.

• תוכן חדש...