Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרנד פרי אשקלון 1970 - למישהו יש מידע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מנסה לעזור לחבר שמחפש מידע על המירוץ. ב-1970 ניסו לארגן מירוץ פורמולה 2 באשקלון, ככל הידוע לי בשכונת ברנע בעיר. המירוץ היה כישלון קולוסאלי, כי המארגנים לא הצליחו למנוע מהצופים לחדור למסלול... :? בכל אופן החבר מעוניין בכל אינפורמציה על המירוץ, ובמיוחד במפה של המסלול.

תודה!

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום לכולם,

אני מנסה לעזור לחבר שמחפש מידע על המירוץ. ב-1970 ניסו לארגן מירוץ פורמולה 2 באשקלון, ככל הידוע לי בשכונת ברנע בעיר. המירוץ היה כישלון קולוסאלי, כי המארגנים לא הצליחו למנוע מהצופים לחדור למסלול... :? בכל אופן החבר מעוניין בכל אינפורמציה על המירוץ, ובמיוחד במפה של המסלול.

תודה!

הייתה פעם כתבה די ממצה באחד מגליונות "טורבו".

נסה בפורום ענתיקות.אני מניח שבני הספל יידע.

פורסם

ניראה לי שהמרוצים האשקלונים ממשיכים...שמעתי שמתכוונים לבנות מגרש מרוצי ראללי :beerchug::biggrin2::mrgreen: , בעתיקות איך שיוצאים לאזור תעשיה....לא הגיוני אבל הלואיי..

פורסם

זה היה אמור להיות מרוץ בקטגוריה שמקבילה לפורמולה 3000 של היום.

והסיבה שלעולם לא יהיה ספורט מוטורי בארץ, מנוסחת יפה:

מנהל המירוץ, גארד קרבר מגרמניה, אמר כי "מעולם לא ראיתי קהל כזה. אני עדיין מתקשה לעכל את מה שקרה. ניהלתי יותר ממאה מירוצים בכל רחבי אירופה, אבל אף-פעם לא ראיתי דבר כזה. חשבתי שהקהל בסיציליה הוא הפחות ממושמע מכולם. עכשיו אני חייב לציין שקהל הישראלי עוד עולה עליו בפראות".

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

מעניין בהחלט...

כתוב שם שאירוע צולם ושודר, מעניין אם אפשר להשיג את הצילומים, הם וודאי בארכיון כלשהו...

תודה על הקישור!

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

זה שוב אני :D

טוב, יש לבחור ההוא תמונה אחת ואת רשימת המשתתפים במירוץ ה-Touring Cars שרובם ישראלים. אם מישהו מכיר מישהו מהם, אני אשמח אם תודיעו לי!

entrylist02.jpg

ashkelon1970.jpg

פורסם

שים לב למס' 47 - אדוארד אטלר על אופל GT, שבשנת 70 היתה בארץ מה שהיום 911 Turbo!

אדוארד היה מעורב גם במירוצים של שנות ה-80 וגם ברנסנס של תרבות ירחוני המכוניות בארץ - תחילה עם טור ב"טורבו", המשך במס' כתבות, עריכת העיתון אחרי שרוני אהרונוביץ' עזב, ולאחר מכן עריכת העיתון "קואטרו" שכבר איבד את הכיוון לגמרי.

אתה מוזמן לגשת לפורום של אהרונוביץ' ולשאול אותו על אדוארד, אני בטוח שתקבל תשובות מאד ענייניות :lol::twisted:

פורסם

תודה יאיר, זה באמת השם היחיד שזיהיתי, רק שכחתי לכתוב את זה כאן. ובקשר להצעה שלך לשאול את אהרנוביץ', אני מבין שאתה רוצה לראות אותו שם איקס עלי ועל כל המשפחה שלי :?

מישהו יודע איך אפשר ליצור קשר עם אדוארד אטלר? לא מצאתי שום דבר עליו בגוגל.

פורסם

הגדולים (מעריב?) - נסה לשאול במערכת.

הבחור יושב בפולין למיטב זכרוני.

אני הייתי מחפש את עקבותיו בגוגל בפורומים של לנצ'יה פולביה, אם בכלל יש כאלו.

יאיר

פורסם

לאדוארד יש טור שבועי בעיתון "מקור ראשון" וניתן ליצור איתו קשר במס' פקס שמתפרסם במדור.

ביום ו' כשאקבל את העיתון אפרסם את מס' הפקס.

אדוארד חולק את זמנו בין פולין לישראל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מעולה ביותר zvit! תודה רבה!

מצאתי בינתיים את כתובת האי-מייל שלו באתר של העיתון אז אין צורך שתתאמץ. פריצת דרך ראשונה! :D

• תוכן חדש...