Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצער רב עקב נסיעה ממושכת לארה"ב, אני נאלץ למכור את הקליאו שלי - קליאו ספורט דור ראשון, שנת 2002 בצבע כחול מטאלי ומיוחד. אני יד 3 וכרגע האוטו עבר 91K ק"מ.

מדובר בקליאו ספורט מאוד מיוחדת, מאוד מאוד שמורה, יפה ונדירה. שלדה נקיה, מנוע וגיר פרפקט, האוטו נראה חדש לחלוטין גם מבחוץ וגם במפנים (חוץ מההגה שהתקלף כמובן ויש עליו כיסוי - הפנים במצב נדיר) וגם כך מבחוץ. האוטו מרגיש מאוד מאוד חזק ונוסע מדהים, גם בהשוואה למול קליאו ספורט אחרות. הקליאו סטנדרטית לחלוטין ומעולם לא בוצעו שיפורים כלשהם ברכב.

השינויים היחידים שבוצעו היו:

1. החלפת הג'נטים המקוריים בג'נטים של OZ סופרלגרה קלים יותר ויפים, באותה מידה.

2 . החלפת פנסים אחוריים בפנסים המקורים של קליאו דור שני.

3. צביעת פסי הקישוט בצבע כסוף (גוון של הקליאו ספורט הכסופה) מה שמוסיף מאוד למראה של הרכב.

4. מתקן לדיבורית מקורי של רנו (ניתן לראות בתמונה האחרונה)

כל הטיפולים נעשו במוסך מורשה בלבד, כמובן יש לי עדיין את כל היסטורית הטיפולים של הרכב. טיפול טיימינג כולל נעשה מזמן, לאחרונה הוחלפו דיסקים קדמיים ואחורים במקוריים, כמו כן הוחלפה רצועת אביזרים. לא נחסך שקל מהרכב וכל פעם שהיה צריך להשקיע, עשיתי את זה באהבה ובכייף ומכל הלב.

האוטו מעולם לא רצה לבקר במוסך מלבד פעם אחת כאשר ידית המשענת של הכיסא שליד הנהג הסתובבה סביב צירה - הוחלפה באחת חדשה ומקורית. לפני חצי שנה האוטו קיבל רביעיית דנלופ SP9000 חדשים והם במצב מעולה. אגב, למי שירצה אני מוכן להחליף את הג'נטים שיש כרגע על האוטו, למכור אותם ולהרכיב חזרה את הג'נטים המקורים.

באוטו מעולם לא שתו, לא אכלו ובטח שלא עישנו, גם בידיים הקודמות של הרכב. כמו כן ישנה מערכת רדיו דיסק של פיוניר עם מגבר של חברת קראנץ', קומפוננט של קראנץ' וסאב של קראנץ'. לאוטו טסט עד ינואר 2008 (11 חודשים). באמת שמדובר ברכב במצב נדיר. קניתי אותה הרבה מעל המחירון וכמובן שהמחירון כיום לא ממש מעניין אותי (ובאמת שאין לי מושג כמה הוא) המחיר שלי הוא 65 אלף שקל ואני יודע שהיא שווה כל שקל, לפחות. כמו כן עדיין יש לי את הבדיקה של הרכב מלפני שנה שקניתי אותו שתוכלו לעיין ולהשוות עם בדיקה עדכנית.

טלפון: 0525694222 - אבירם.

לכל המתמקחים למיניהם - אני לא יהסס להשאיר את הרכב בארץ במידה והוא לא ימכר. פשוט יהיה כואב לי שהיא תעמוד כאן מבלי לנסוע. אז בבקשה - חסכו לי ולכם את השיחת טלפון.

2.jpg

4.jpg

5.jpg

3.jpg

6.jpg

7.jpg

הימים הקשים חלפו :-)

• תוכן חדש...