Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי שברולט קמארו ממש מושקעת גם מכנית וגם נראת ממש כמו חדשה מבחינה חיצונית ומושכת את העין מאוד, לעצם העניין ברכב הושקעו הרבה שעות עבודה עצמאיות והמון אהבה,אפילו הוזמנו תוספות וחלקים יחודיים לדגם הזה מארה"ב וכמובן שכרגע אני לא מעוניין למכור אותה, הבעיה היא שכמעט כל פעם שאני מגיע לרכב אני מוצא פתק על הווישרים,או אפילו פעם כתבו לי מספר טלפון על החלון עם מרקר במידה ואני אהיה מעוניין למכור, בפעמים הראשונות התעלמתי מהפתקים אך כעבור זמן קצר החלו טלפונים "בקשר לרכב" אליי הביתה וזה ממש נהפך למטרד עבורי ולבניי משפחתי ואני ממש לא יודע מה לעשות בעניין ,אשמח לרעיונות כיצד למנוע מאותם אנשים מטרידים לפגוע לי ברכב ובפרטיות בבית

תודה מראש ויום טוב לכולם

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רואה בפתקים כאלו מחמאה. בהתחלה אפילו הייתי אוסף אותם. :lol:

לגבי האידיוט שכתב עם מארקר על החלון - הייתי מתקשר אליו ודורש שיבוא לנקות את זה במו ידיו אם הוא לא רוצה תלונה במשטרה.

פורסם

אייל, לא בעיה, דרך מספר רכב מאתרים את הבעלים מאתרים טלפון, אפשר קצת לחקור שכנים, לא חסר...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אייל, לא בעיה, דרך מספר רכב מאתרים את הבעלים מאתרים טלפון, אפשר קצת לחקור שכנים, לא חסר...

מן הסתם ברור לי שזה נעשה לפי מספר הרכב.

השאלה היא מדוע אנשים מפוקפקים מקבלים נגישות למידע כזה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לדעתי, תמכור. אלה אם כן, יש לך סיבה מיוחדת לשמור את הרכב אצלך.

ביקוש כזה מביא בסופו של דבר לגניבת הרכב.

הרכב הזה מאוד יקר לליבי ,קיבלתי אותו מתנה ממישהי שאני מאוד אוהב ולמדתי לאהוב אותו במשך ה4 שנים שהוא אצלי, וגם השקעתי בו הרבה מאוד כסף ועבודה פיזית, ובמיוחד תמיד אהבתי מכוניות אמריקאיות עם מנועים גדולים ומרשימים כמו v8 ולכן אני לא מעוניין למכור אותו בשלב זה

מה לא הוספתי לו ע"מ להקשות את גניבתו, יש אימובילייזר מקורי בתוך המפתח, קודן, אזעקה משוכללת,מנעול הגה, ומכיוון שהרכב לא בשימוש יומיומי אפילו ניתקתי לו את המצבר ועוד כמה חלקים שחיוניים להנעתו, ורוב הזמן הרכב מכוסה חיצונית אך זה לא מנע בעבר מאותם סקרנים להרים את הכיסויי ולהציץ פנימה ולשים פתקים על הווישר

פורסם

תחליף מספר טלפון, ושלא תעז למכור רכב שאתה אוהב - אתה תצטער על זה אחר כך. :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

נו, אז אתה מוכר בסוף?

כבר נגמר לי הנייר מרוב פתקים ונמאס לי להתקשר אליכם הבייתה ב 3 לפנות בוקר - גם אני רוצה לישון.

תן מחיר ונגמור ת'סיפור, מחר נעשה העברת בעלות בע"ה.

:-P

• תוכן חדש...