Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=148064

טרי מהיום.

כמובן שאני לאו-דווקא מיחס את התקלות שלו להתקנה (יכול להיות צירוף מקרים), אך ככל הנראה מישהו ניסה לחסוך כמה שקלים ויצא עם נזק גדול יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מבין אנשים שרוצים ללמוד אבל אני לא מבין את האנשים ששמים *** על מה שאומרים להם ולא חסר כאלה בפורום

או אנשים שמתביישים לשאול וגורמים נזק ולא משנה איזה גודל הנזק בכלל ואחרי זה רצים לפה לקבל עזרה שהם לחוצים מהנזק

ולאלה שלא מסכימים איתי לא צריך להיות מומחה גדול בשביל לחבר רדיו דיסק למשל או כל דבר אחר פשוט צריך שיהיה שכל לכמה דברים מינימלים כמו להקשיב לאנשים שמבינים בזה ולהבין לפני שרצים לרכב ועושים נזקים

ובמיקרים שיש ממש פחד להתעסק עם חיבורים וכאלה אז להשקיע את ה 100 שקל (בהגזמה) על התקנה נורמאלית ולא לשרוף חצי אוטו בסכום כפול מזה

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

אני דאוקה תומך בכל מי שמנסה לעשות לבד. נכון שאפשר לגרום לנזקים אבל יש פתגם "מי שלא עושה, לא טועה".

אבל לפני שניגשים למשהו צריך לבדוק את כל האפשרויות ולשקול את הסיכונים.

אני פעם גרמתי לנזק של 3K ברכב שלי כי ניסיתי לנקות את ה MAF אבל זה לא מנע ממני להמשיך :shock:.

פורסם

אני לא הייתי יורד עליו, תראה איזה מסכן הוא. דמיין את עצמך מכניס כרטיס רשת למחשב ושורף בטעות את הלוח אם. לא נעים.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אין שום בעייה לנסות לבד, אבל רק אם אתה מבין מה אתה עושה או לפחות מקפיד על חוק ברזל מס' 1: נתק מצבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא נורא, מטעויות לומדים, אני מקווה שהוא למד.

אבל איך הוא הגיע למצב כזה? מניסיון להתקין רדיו דיסק הגיר לא עובד כראוי ? מה הוא עשה שם שזה עד כדי כך חמור?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
אני לא הייתי יורד עליו, תראה איזה מסכן הוא. דמיין את עצמך מכניס כרטיס רשת למחשב ושורף בטעות את הלוח אם. לא נעים.

אני מקווה שאתה לא רציני

אלא אם כן אתה מתכוון להכנסת הכרטיס כשהמחשב דולק

את זה אתה תנסה.

לכל דבר יש כללים משלו.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני מאמין שאם אתה רוצה ללמוד איך לעשות לבד לפחות תלמד ממישהו שיודע ולא מהטעויות של עצמך.

למה לנסות את עצמך על רכוש כל כך יקר כמו רכב ? אתה יכול ללכת לבעל מקצוע (נחמד) שיסביר לך שלב שלב מה עושים ובפעם הבאה תוכל לעשות לבד.

רוב הפעמים הטעויות לא נעשות במטרה לחסוך את השקל של העבודה אלא מתוך סקרנות ורצון ללמוד, צר לי לשמוע שלבחור היה בלאגן עם ההתקנה של עצמו אבל זה היה צפוי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לא נראה לי שלבעל מקצוע יש הכי את הזמן או הסבלנות ללמד אותך ולא משנה כמה הוא נחמד

מה שכן אתה יכול להתערב קצת ולהראות עיניין בזמן ההתקנה ולנסות להבין פלוס מינוס

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

• תוכן חדש...