Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להיות הין הראשונים שמפרטים ומצלמים פרוייקט כזה. יש לי את כל הכלים ואת כל החלקים רק צריך לתקן משהו קטן ולהרכיב ויש אופניים ממונעות על בנזין. אבל זה לא הסוף אני רוצה להעביר אותם טסט ושיהיה להם לוחית צהובה מקדימה ומאחורה. אז מה אתם אומרים? מחר אני יוסיף תמונות של המנוע.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
אני רוצה להעביר אותם טסט ושיהיה להם לוחית צהובה מקדימה ומאחורה. אז מה אתם אומרים?
אני אומר - מי שלא מנסה לא בוכה.

ואתה תבכה.

פורסם
. אבל זה לא הסוף אני רוצה להעביר אותם טסט ושיהיה להם לוחית צהובה מקדימה ומאחורה. אז מה אתם אומרים? מחר אני יוסיף תמונות של המנוע.

בוא ונחסוך לך את הכאב ראש.

לגבי הטסט, תוותר. אתה לא תגיע רחוק עם משרד הרישוי שלנו.

פה זה לא ארה"ב (לצערנו...).

אבל אל תוותר, תבנה את האופניים, זה יכול להיות נחמד ומגניב, אבל לא "חוקי".

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

שלמדתי בכיתה ז' היה לאיזה נער אופניים עם מנוע של הקטנועים שעושים משלוחים, אלה שאתה מסובב בהם את הפדלים, הגלגל האחורי היה של אותו קטנוע, נראה נחמד :)

בהצלחה, אבל לאשר? אין טעם...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני ישים את המנוע מאחורי המושב של הנהג. אתמול נתתי לאבא שלי לקנות מצת חדש בגלל שאני לא מצליח לראות ניצוץ. אם המנוע לא יעבוד אחרי החלפת המצת כנראה הבעיה היא אחרת מן הסתם.

רק צריך לתקן את המנוע ואפשר להרכיב הכול.

IMG_2358.jpg

IMG_2359.jpg

IMG_2360.jpg

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

זה שאין ניצוץ זה לא בתוך מהפלג יכול להיות עוד כמה דברים [יש לי נסיון אם מכסחות שהיו מיועדות לברזל]

ועוד דבר איך תעבור התנועה לגלגל אם המנוע הזה אם גל ארכובה מאונך והציר של הגלגל מאוזן

פורסם
זה שאין ניצוץ זה לא בתוך מהפלג יכול להיות עוד כמה דברים [יש לי נסיון אם מכסחות שהיו מיועדות לברזל]

ועוד דבר איך תעבור התנועה לגלגל אם המנוע הזה אם גל ארכובה מאונך והציר של הגלגל מאוזן

זאת הבעיה העיקרית.

אני מצאתי לפני כמה שנים טובות באחד המחסנים במשק של סבא שלי מנוע מכסחת (כנראה) שגל הארוכבה שלו היה אופקי, והציר היה יוצא מהצד. הבוכנה הייתה מאונכת.

חשבתי לעשות גם משהו עם אופניים, או עגלה קטנה, אבל ירדתי מהרעיון כי לא היו לי האמצעים (רתכת, משור דיסק וכו')

תבדוק אם אפשרי להציב את המנוע במצב מאונך, מקסימום תשנה את מיקום מיכל הדלק, זה הפתרון הכי פשוט, למרות שאני בספק גדול אם זה יעבוד. שווה לנסות.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אין מצב, בגלל אגן השמן שינזל.

זו בעצם הבעיה עם מנועי מכסחת דשא - ההעברה של הציר האנכי לגלגל האופניים.

דבר נוסף חשוב - קלאץ' אשר בכלל לא קיים במנוע הזה.

בכל מקרה, בהצלחה.

אשמח לשמוע אם יש לך פתרון לבעיות הנ"ל.

Passt scho...

פורסם

הבעיה היא לא אם המיכל דלק [זה גם בעיה אבל אפשר לסדר הבעיה הגדולה היא אם משאבת השמן שעד כמה שאני יודע צריך לשנות

גם לי היו תוכניות ויש גם היום לבנות איזה אופניים ממנועות אבל בגלל כל מני קשיים הם לא מצליחים אותו דבר היה לי גם אם מנוע של חרמש ועוד מנוע מיוחד שאיתו זה כמעט עבד רק שהצייר של המנוע לא בזווית ישרה

פורסם

את עניין הקלאץ' כבר יצא לי לראות פתרון נחמד ועובד,

פולי תחתון, פולי עליון, רצועה בינהם, ובאמצע פולי מותחן ידני, כשמזיזים את הידית הפולי השלישי מותח את הרצועה, סטייל וריאטור. טוב לא בדיוק.

פורסם
את עניין הקלאץ' כבר יצא לי לראות פתרון נחמד ועובד,

פולי תחתון, פולי עליון, רצועה בינהם, ובאמצע פולי מותחן ידני, כשמזיזים את הידית הפולי השלישי מותח את הרצועה, סטייל וריאטור. טוב לא בדיוק.

קלאצ' של מכסחת טרקטור, אבל איך תכניס את כל הגודל הזה לאופניים?

בריאות לכולם!

פורסם

גם לי יצא לחשוב על זה הרבה ואפילו יש לי מנוע של מכסחת במחסן שמחכה להיגאל. אני חושב שיש בעיה להפוך אותו, להפוך את התנועה לאופקית ע"י תמסורת גם כן יש בעיה (מגבלה של מקום ושיווי משקל). הקלאץ' המאולתר עם שני הפולים אוליי יעבוד אבל תחשוב על זה שלפני שאתה מאט תצטרך להתחיל ולהתעסק ידנית עם ניתוק המנוע. יש עם זה בעייתיות, שלא לדבר על הרעש של מנוע כזה ואגזוז שצריך להוסיף לו כדי להשתיק חלק מהרעש.

לעומת זאת מנוע+קלאץ' צנטרפוגלי של חרמש מוטורי נראה לי מתאים בהרבה. השאלה אם ההספק שלו מספיק. מישהו יודע?

• תוכן חדש...