Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-FCM כבר עובדים כמה זמן על מערכת מיתלים למיאטות NA ו-NB ולפני שבועיים בערך יצא לי סופסוף לנהוג על מערכת שהיא פלוס מינוס האבטיפוס האחרון לפני תחילת הייצור.

 

הנהיגה שלי התבצעה בכבישים ציבוריים בלבד למרות שקיבלתי את ההזמנה לדגום את הרכב גם בג'ימקאנה למחרת (הייתי חייב להגיע לאיזו פגישה של העבודה :roll:).

 

לעניין -

הרכב מרגיש כמעט כאילו הוא על מערכת המיתלים המקורית בנסיעה רגילה, נראה כאילו לא נפגמה נוחות הנסיעה במאום ועם זאת הרכב מרגיש מעט מוצק יותר בכבישים משובשים שמיאטה מקורית מרגישה שהיא קצת "מתרסקת".

בהחלט רושם חיובי.

בגלל שנוחות הנסיעה לא נפגמה הייתי בטוח שמצפה לי אוטו רך יותר ברגע שהכביש יתחיל להתעקל וכאן ציפתה לי הפתעה אמיתית -

המכונית שומרת על זוויות גלגול מינימליות ביותר ותחושת ההגה חדה עד מאוד!

עובר עוד פניה ועוד אחת ונביילה מרגישה טוב, ממש טוב.

המכונית כויילה על הצד הרך יותר של הקשת ולמרות שהונמכה לא הרגשתי את הקפצוצים שמופיעים בכמה מיאטות מונמכות שיצא לי לדגום בעבר, תוצאה של כיול נכון ושילוב של חלקים מותאמים שנועדו לעבוד ביחד.

 

תחילת השיווק בקרוב מאוד, כנראה אפריל כמו שזה נראה כרגע, אני כמובן אשמח לחוות דעה על המוצר המוגמר ברגע שייצא לי.

 

מוטי

פורסם

למה הכוונה במערכת מתלים?

זה קפיצים\בולמים או קויילאוברים או שמדובר בסיפור נרחב יותר - משולשים, תושבות בולם וכו'.

פורסם

לא הביישן למד :-).

תותבים שעשויים בד"כ מגומי כלשהו שמורכבים על הבוכנה של הבולם ומטרתם למנוע פגיעה קשה של החלק שאליו נכנסת הבוכנה בכרית הבולם ברגע שהבולם מגיע לקצה מהלכו, הבאמפ סטופ נמחץ ובולם את המכה.

 

מוטי

×
×
  • תוכן חדש...