Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה HU עדיף? 9855vs.880prs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברצוני להחליף את ההד יוניט שלי.

המטרה היא בי אמפ, וכמובן עליית מדרגה באיכות.

בהתחשב בזה שאני משיג את הPRS880 במחיר מאוד "סביר" :).

תודה מראש.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאמין שמבחינת סאונד הPRS לא נופל מהאלפיין, ועם האקולייזר 16 ערוצים לכל צד, אתה באמת תוכל להוציא המון מהמערכת שלך.

נראה לי שהוא תמורה הרבה יותר גדולה למחיר מאשר האלפיין.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

זה הכל תלוי, נכון שיש לו פנקציות רבות אבל הכי חשוב שתדעה אך לתפעל אותם, מה שווים פונקציות ללא שימוש בהם.

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

ומי כמוך יודע שפיוניר הכי קלים לתפעול. צודק או לא?

רק שאלה קטנה: האם לפיוניר יש קרוסאובר 3 WAY כלומר לעבודה בבי אמפ? (ממה שקראתי ראיתי שלא..)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מי שקונה מכשיר כזה, אני מניח שלא קונה אותו כי הוא יקר.( רק המפגרים עם פוזה, כמו אלה שרוצים להגיד שיש להם אלפיין 9855, לא משנה שהוא מחובר לשני רמקולים של פייל.)

מי שקונה כזה מכשיר קונה אותו בשביל הפונקציות שלו, ועל-מנת להשתמש בהם.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

יש לו קרוס לעבודה ב BA

יש לו מתג לעבוד בצורה רגילה או לעבוד ברשת 3way

והפיונר הזה ממש לא נוח לתפעול, אני רגיל ל 550MP הישן, היה לו הכל ויה נוראה נוך לתפעול.

ה880 מסובך סוף הדרך, אבל בסוף לומדים.

פורסם

תודה על התשובה, ואחרי זה הבנתי שהפיוניר (אישית לטעמי) יותר עדיף מהאלפיין ואם היה לי כסף הייתי מביא אותו :-(

אולי אחי יביא בקרוב אחד כזה הביתה :-D

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שוב, הכל תלוי ביכולות של המכשיר, האם אתה באמת צריך את כל אותן פונקציות או שסתם כדי שתוכל "יש לי"

כמו לקנות פרארי וכל הזמן לנסוע 60קמ"ש

פורסם

לענות לך? כי הבנתי ואני לא זורק מילים לאוויר כי פיוניר יש לי כבר 2 אז להגיד שיש לי עוד אחד אנלא יגיד אבל אל תדאג, לעזור לי זה היה עוזר, ולאחי אני בטוח (נראה לי שהוא מרכיב מערכת קטלנית עכשיו לאט לאט) שזה יעזור. תודה על התשובות (למרות שהשירשור לא שלי).

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קח 9855 מכשיר מעולה בעל פיצרים טובים ויכלות עבודה בביאמפ

בהתחלה הוא לא נוח לטיפול אבל אחרי שקוראים את חוברת ההוראות בשרותים מיספר פעמיים(אם מקבלים שילשול זה טוב=יותר שרותים יותר למידה:lol: ) מבינים הכול..

לסיכום מכשיר מצויין שווה את כספו למישתמש הממוצא פלוס פלוס

• תוכן חדש...