Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאני ממשיך למען גילוי נאות אני עובד חברת סלקום (מי שלא בטוח זה גם רשום בחתימה שלי).

אז סלקום מביאה את הבשורה, היא מעלה את התעריפים.

ציטוט קטן בנושא:

חברת סלקום מייקרת את התעריפים. החברה מודיעה היום שהחל מה - 6 במרץ יתייקרו התעריפים ב - 5.2% ללקוחות העסקיים וב - 4.3% ללקוחות הפרטיים. הפעם האחרונה שהחברה ייקרה את תעריפיה היה באוקטובר 2006. הסיבה כמו תמיד, היא ההפחתה בתעריפי הקישוריות ב - 1 במרץ.

תעריפי הקישוריות יורדים בשיעור של 10.5% לכל החברות הסלולריות, כאשר התהליך אמור להסתיים במרץ 2008. נזכיר שהשנה בינואר ייקרה פלאפון את תעריפיה, ולפני כשבועיים עשתה זאת פרטנר - שתיהן בשיעורים דומים ומאותן סיבות.
ללא ספק לא נעים.

עריכה:

שר התקשורת בתגובה:

הסלולריות יצטערו על העלאת המחירים

לדעתי הולך להיות מעניין בקרוב.

אני חושב אגב ששר התקשורת שלנו הוא תותח על.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...