Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי..

סוף סוף התקנתי את הדיינמאט באוטו שלי, בדלתות מקדימה ואחורה + בגז' ותקרה

כמה תמונות מההתקנה בבגז' ותקרה ברנו קנגו.

מהתלהבות החזרתי את הפאנלים בפנים ושכחתי לצלם בצדדים. אז מה שמופיע זה תקרה ודלתות בגז'.

כמה תמונות מהתקנת הפודים בדלתות מקדימה ברנו קנגו.

תודה מיוחדת לסלבה ומיכאל.

DSC00076.JPG

DSC00062.JPG

DSC00063.JPG

DSC00073.JPG

DSC00079.JPG

DSC00086.JPG

פורסם

התקנה יפה מאוד. נוח לעבוד כשיש משטחי פח ישרים, ואפשר לעבוד עם חתיכות גדולות.

האם השתמשת בקיט באלק יחיד? ואיך "שיטחת" את היריעות? רולר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן צודק מאה אחוז, שיש משטח חלק זה מאוד קל . מה שהיה לי קשה זה בצדדים ובדלתות מאחורה. ושיטחתי עם רולר עץ שהוא מאוד קשה ולפעמים הוא חותך את הדיינמאט אם משטחים במקומות אלכסוניים , הייתי מעדיף לשים עוד 50 ש"ח לרולר גומי.

לשתי דלתות קדימה ואחורה ודלתות בגז' + תקרה + בגז' = יצא לי 2 חבילות BULK, בצדדים שמתי שתי שכבות כי הפח מאוד גמיש.

ואת האמת זה עולם אחר מבחינת סאונד.

פורסם

עבודה יפה! פודים קטנים נחמדים ולא מזיקים (עד שהאוזן קרובה מידיי למיד בפול ווליום). הכל נקי ומסודר זה העיקר.

חכו חכו לבניות שלי :twisted:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...