Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מגיע לי בתמימותי, מתעניין לי קצת במוטוריקה, מעיין לי להנאתי ...

פתאום אני רואה תמונה של אורית פוקס מנסה ללקלק לה איבר כלשהו במודעות שירות האלו "כבייכול", איזה שירות ואיזה נעליים, וזה הורג כל פעם מחדש !

ישר הריכוז שלי גולש לעניינים "שלא קשורים במוטוריקה" ומי שסובל פה בסופו של דבר זה הרכב שלי שמגמגם לו, והאישה (שתזכה לשנים רבות).

מקצועיות-0

זנת-10

חבל, האישה סובלת, בקצב הזה היא תחרים לי את הפורום! ואז מה שיקרה זה :agrue: ואח"כ :snipersmi , ואני אוהב את החיים שלי(סיפור קצר- הכל התחיל ביום בהיר אך מעונן חלקית, הטמפ' בחוץ היתה כ25 מעלות- אם אינני טועה, ואז ... בלה בלה בלה בלה ... הקרם-שנית לא היתה בדיוק בטעם שלי, הנחה שלי טיפה יותר מידי סוכר ... בלה בלה בלה ... בלה בלה ... ואז אמרתי לעצמי אני אוהב את החיים שלי, אני מקצה לעצמי לחיות לפחות עד גיל 72, אח"כ כו*&^מו)

ידיעתכם/טיפולכם

זה נכון

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא בטוח אבל נראה לי שגוגל או המפרסם שהפורום עובד איתו מחליטים איזה באנרים יהיו פה.

בכל מקרה גם אני לא הייתי מתנגד שיעיפו את אורית פוקס כבר.

חוצמזה מה קרה ? שהאישה תגיד לך לא לצפות בפורנו ? מה אנחנו בימי הביניים ??

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
חבל, האישה סובלת, בקצב הזה היא תחרים לי את הפורום! ידיעתכם/טיפולכם

איש יקר, אם באנרים של פוקס בפורום רכב גורמים לאישה שלך לסבול אני יכול רק להמליץ לטפל בבעייה של קינאה אובססיבית מצידה כמה שיותר מהר. זו תופעה פסיכולוגית שלא חולפת עם הזמן אלא רק מחמירה והופכת את החיים עם המקנא האובססיבי לבלתי אפשריים.

אני ממליץ לפנות לטיפול מקצועי בהקדם.

בהצלחה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

להגיע להיקף של אורית פוקס זאת לא משימה קלה :)

זה יותר פשוט מזה - הגדלת חזה...

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לכן מתקינים חוסם פירסומות בפייר פוקס.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני בתמימותי הרבה הרצתי חיפוש בגוגל כדי להבין מי זו. ויקח אותי השם, אבל אני באמת לא מצליח להבין איך אפשר לקנא, איכשהו, בזה:

Z_orit_fux112616223105.jpg

(ואני לא חושב שאני אצליח לישון הלילה אחרי תמונות כאלו..)

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

היא שווה פירוק חד פעמי.

קצת מגוכחת.

orit_fox.jpg

אני בתמימותי הרבה הרצתי חיפוש בגוגל כדי להבין מי זו. ויקח אותי השם, אבל אני באמת לא מצליח להבין איך אפשר לקנא, איכשהו, בזה:

Z_orit_fux112616223105.jpg

(ואני לא חושב שאני אצליח לישון הלילה אחרי תמונות כאלו..)

פורסם

קאררה עכשיו הסימלון שלך מקבל משמעות:

18_02_2007-11_19_57_625.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אני גבר :)

זה בסדר, גם היא...:shock:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...