Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלהן.

מי מכם שמכיר אותי יודע שאוטו חלומותיי הוא הונדה סיוויק שנת 95.

ויודע שבכל שירשור על פיאט בראבה הייתי נגד האוטו.

ולאחר שהשקעתי את כל כספתי בסופר לנסר שריסקתי (תמונה מצורפת), נשארתי ללא כסף ביד, מלבד הגרושים שבהם מכרתי אותה.

במשך הזמן לאחר מכן עבדתי כמו חמור, וכרגע אני סוף סוף יכול לקנות את הרכב שאותו רציתי מגיל 15 בערך, סיוויק 96 ידנית EX, מחירון 22,800.

עכשיו שני בעיות, אחת קטנה יותר ואחת ממש לא, רוב הידניות משופרות ודורשים עליהם סכומים גדולים (אין לי בעייה להוסיף עוד 2K למחירון), אך מחירים שכמעט כפולים כבר מוגזמים, הבעייה השנייה, מאוד מאוד קשה למצוא אחת כזאת ידנית יחסית שמורה, ועם מחירון נורמאלי.

לכן, פניתי לסגנית של הסיוויק, הפיאט בראבה, עם המחירון של הסיוויק אני יכול לקנות בראבה שנת 99-2000 ידנית.

את שני המכוניות אני מכיר גם אישית וגם דרך דברים שקראתי בפורום.

ידועות לי בערך הבעיות שלהן.

שאלתי אליכם, יותר נכון שאלותיי.

האם סיוויק משנת 95, תהייה אמינה יותר מפיאט מהשנים 99-2000.

מבחינת הספקים, הנאה מנהיגה, ותמורה טובה יותר מהרכב, מי מהשתיים האלה נותנת יותר? (אשמח לתשובה מבעלי רכב כאלו).

וכמובן השאלה המתבקשת מה אתם הייתם עושים?

תודה לעוזרים.

fotka (5).jpg

פורסם

מבחינת אמינות, הנאה, ותמורה איני יכול לעזור. את ההספקים אני מניח שתוכל למצוא באינטרנט.

והתשובה המתבקשת לשאלה המתבקשת - האם זה משנה מה אנו היינו עושים? בסופו של דבר זהו הכסף שלך והחלום שלך. אם אתה כל כך אוהב את הסיוויק וכל כך מתעב את הבראבה, אזי התשובה ברורה, לא?

בכל אופן, אם אתה מתעקש, אז הנה- אני לא הייתי נוגע בסיוויק גם עם מקל שמחובר לעוד מקל.

רק מנסה לעזור,

עידו.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

העניין הוא, סה"כ לטובת ההונדה עומד מנוע חזק ואמין, אמינות חלקים, ועיצוב שאני אוהב.

לטובת הפיאט עומד המחיר הקטן, השנתון הגבוה, וגם עיצוב שאני אוהב.

לכן, אם ניתן לקנות אוטו משנת 99-2000 ולא אוטו משנת 95 שהוא כבר בן 12, ורובן יד 4+, אז למה לא?

אני יודע הספקים של המכוניות הללו, השאלה היא לדעתכם, אנשים שיש להם יותר ניסיון ממה שיש לי עם מכוניות, מה עדיף?

מה יתן תמורה טובה יותר? ומה בעצם יהיה יותר אמין?

מישהו?

פורסם

לטובת הפיאט עומד המחיר הקטן, השנתון הגבוה, וגם עיצוב שאני אוהב.

אתה בטוח שאתה מדבר על הבראבה ולא הבראבו ?!

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

volk , לפני חודש שלחתי לי הודעה למה אני מתעב כל כך את הסיויק , אוטו שציינת שאתה כל כך אוהב נכון?

ופתאום אני נכנס לכאן ורואה שאתה כבר לא כל כך אוהב את האוטו.

אז מה השתנה כל כך מאז?

לפי דעתי אם זה חלום שלך אז אתה צריך ללכת אחריו.בכל מחיר.

ותתפלא, אם תחפש טוב אתה יכול למצוא גם סיויק שמורות ידניות במחירים גם יותר הגיונים, אחרי הכל הסיויק זה אוטו לא כזה נדיר.

וגם אם היא לא הכי שמורה תמיד אפשר לתקן ולשדרג ,זה לא כזה ביג דיל.

יוגב

פורסם

אני הייתי הולך על הסיוויק.

הנאה

אמינות

פוזה

תמורה

נ.ב אם לא תקנה אותה זה תמיד יציק לך איפהשהו גם אם תהנה בסוף מהבראבו/בה.

אבל זוהי רק דעתי האישית.

חוץ מזה שנתון הרכב לא אומר כהוא זה על אמינותו ובעיותיו העתידיות. ויש על כך אין ספור דוגמאות

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

יוגב, העניין שהבראבה תמיד הייתה במקום השני אצלי, מבחינת עיצוב אני תאמת מעדיף אותה, הסיבה היחידה שהבראבה מקום שני היא בגלל ביצועיה הנחותים יחסית לעומת הסיוויק, והאמינות.

העניין הוא, ש 4 שנים הבדל בשנתונים זה הרבה, ואני מתחיל לחשוב האם רכב בן 12 שנה עדיין יתן לי את מה שאני מחפש.

אני עובד מאוד מאוד קשה בשביל לקנות שוב רכב, ולא רוצה לעשות שוב טעות כמו עם הלנסר לכן שאלתי אותכם.

האם מישהו יכול לפרט מהן המחלות של הסיוויק ומהן המחלות של הבראבה?

אודה מאוד.

• תוכן חדש...