Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו אני מניח שאתם תצחקו עלי, ותגידו לי שאני אדיוט, אבל לרגע הזה חיכיתי כבר קרוב ל5 שנים, מהרגע הראשון שראיתי אותה, ידעתי שאני חייב לעצמי אחת כזו.

ולפני כמה שבועות סופסוף הייתה לי הזדמנות, אז הלכתי על זה. ועכשיו, כשאני מקליד עליה ואני קולט כמה שהיא אפילו יותר טובה ממה שדמיינתי אני אשכרה חושב שאני מאושר לרגע. והיא הייתה שווה כל גרוש, כי יש סיבה מאד טובה שזו אולי המקלדת הכי יקרה שישנה בשוק.

img7706be8.th.jpg

ותגידו מה שאתם רוצים, ותלעגו לי שאני אדיוט, אבל בדיוק אותם קולות נשמעו כשקניתי את הטראקבול שלי, ואין אדם שיותר מרוצה מהעכבר שלי ממני, כי הוא משרת אותי נאמנה כבר קרוב ל8 שנים.

בכל מקרה, סתם רציתי לחלוק את זה שממש כיף לי עכשיו D:

אגב, שימו לב לוירוסים החמודים ששומרים לי על המערכת, מימין לשמאל: צינון, חיידק טורף, מחלת הנשיקה. D:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה כ"כ מיוחד בה?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מישהו חורש על THINKGEEK, הא?:lol:

תתחדש!

גם אני כמעט העזתי להזמין את המקלדת הזו, אבל אשתי הייתה בשלב ראשון הורגת אותי ובשלב שני מדביקה מדבקות עם אותיות על המקשים כדי שתוכל לשלוח אימיילים עם הזמנות להלוויה.

פורסם

תקנה מקלדת ב20 שקלים , ותמחק את האותיות בעזרת אצטון

זה גם יכול לעזור לך "לזכור את מיקום הכפתורים ולהקליד הרבה יותר מהר עד ל 100%"+

הקטע עם שני המסכים , כנראה כמו שאני עושה

מסך אחד לצפיית סרטים , וידאו שיטוט באינטרנט [מסך גדול יותר]

מסך שני , לעבודות שירות, שלא צורכות משהו מיוחד מהמסך

מישהו פה חורש על המירק :)

רק שלא תגיע לערוץ שלי

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אגב, שימו לב לוירוסים החמודים ששומרים לי על המערכת, מימין לשמאל: צינון, חיידק טורף, מחלת הנשיקה. D:

:lol:

בן כמה אתה ? אישפוז דחוף :-D

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

המקלדת הזאת אמורה להעלות ברמה את אלו ששולטים בהקלדה עיוורת.

מקלדת בעיצוב ישן (בלי כל הצורות הפלצניות של המקלדות הארגונומיות),מגעי הזהב שנותנים מקסימום זמן תגובה בלחיצת כפתור ומקשים ריקים,אמורים לגרום למשתמש לעלות רמה.

ז"א שבגלל שהבנאדם יכול לשלוט בכזו מקלדת הוא מין "מאסטר" שכזה.

לי יש מקלדת לוג'יטק שקיבלתי מתנה ליום הולדת,איזה משהו פלצני לא הבנתי מה הקטע,הרבה כפתורים,הייתי צריך להתרגל מחדש.

פורסם

ז"א ,בעצם משלמים כסף כדי לקבל מינימום טכנולוגיה .

בוודאי שזה הגיוני !

לא עדיף לקנות מקלדת זהה ב - 20 שקל ולמחוק את הכתוב ? :|

• תוכן חדש...