Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום דבר ראשון ברצוני לציין שאני צריך תשובה בדחיפות, מכיוון שאני אמור לנסוע עם הרכב הזה מחר בבוקר לחרמון לסופ"ש, ואני רוצה לדעת האם זה בטוח לעשות זאת.

לפני כמה דקות נדלקה נורה כתומה ברכב (ליסינג, אם זה משנה) שכתוב בה check. בדקתי שמן ומים, וחסר קצת שמן, עכשיו יש לי 2 שאלות:

יכול להיות שזה בגלל זה? יש טיפה פחות שמן מהמינימום במדיד (לא בדקתי כבר שבועיים)

איזה שמן אני אמור למלא?

וחזרה לתקלה- מה יכולה להיות הבעיה? האם להתקשר לחברת הליסינג היום? האם אפשר לנסוע ככה לחרמון (אני מניח שלא). או אולי אני יכול לסדר את הבעיה לבד (אם זה משהו פשוט)

הרכב הוא יונדאי אקסנט פמילי שנת 2003 1500 סמ"ק, בדיוק היום הגיעה ל100,000 ק"מ.

תודה רבה,

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

נתקלתי כבר ב3 אקסנטים שהגיעו לסביבות ה-100K ונדלקה נורת מנוע, המחשב אופס ושוב אותה תקלה לאחר כמה שעות.

בשלושתם הבעיה היתה ממיר קטליטי ולאחר שזה הוחלף והמחשב אופס, התקלה נעלמה.

לגבי שמן, מהנסיון שלי עם אקסנט המנוע אוכל קצת שמן וזה לא נורא כל עוד המדיד מראה שמן עד לקו העליון כשהמנוע קר. השמן הוא 15W40.

מתן.

פורסם

אם במדיד השמן נימצא מיתחת לקו של המינימום אז אתה עלול ליגרום לנזק למנוע..

אני חושב ששמן 10-40 יתאים אבל חכה למישהו שיענה לך על בטוח..

פורסם

טוב כמה דברים:

דיברנו עכשיו עם אלבר. אמרו שזה לא משהו דחוף ואפשר לנסוע ככה לחרמון.

שאלנו גם איזה שמן למלא, אמרו עדיך 15W 40 אבל זה לא חשוב. ולנו היה בבגאז' של אמא שלי 20/50 אז שמנו מזה.

hagggg55 כתב:

פורסם

אמרו שזה לא משהו דחוף ואפשר לנסוע ככה לחרמון.

לפי דיאגנוסטיקה בטלפון קבעו שנורת CHECK ENGINE זה לא משהו רציני ? :shock:

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זאת לא נורת check engine רוני, וגם לפי הספר רכב שסוף סוף מצאתי לפני כשעתיים, זוהי איזה תקלה דחופה, והיא קשורה למשהו במערכת הפליטה.

ובכל מקרה, אני לא מומחה גדול לרכב, ואם באלבר אמרו שזאת לא תקלה דחופה, והם ענו לפני כל מי שהגיב באשכול, האמנתי להם.

יגאל ג'ט- לא הבנתי

בוקסר19- פתוח. גם תנאי גלישה מצויינים לפי אתר האינטרנט של אתר החרמון...

hagggg55 כתב:

פורסם

X plane

נא פרסם את מספר הרכב כאן.

אם וכאשר הרכב יימכר כיד ראשונה ישירות מליסינג נהג יחיד ומבוגר אנשים יידעו מאיפה הגיעה ומה עבר עליו.(התופעה לא חדשה אבל זה כבר מוגזם 20/50 במקום 15/40. איבחון תקלות מנוע דרך הטלפון וכמובן אחזקה לקויה- שמן מתחת לקו המינימום!?)

פורסם

זה בסדר את האוטו של אורן לא יוכלו לפרסם בתור נהג יחיד מבוגר, האוטו כולו עם תאונות (שתוקנו) ושחוט ברמה שאי אפשר לסדר, הוא לא ימכר ישירות מאלבר אלא יוצא למכרז סוחרים ומשם הדרך ידועה (זה מה שעושות כל החברות הגדולות עם מכוניות שחוטות)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
טוב כמה דברים:

דיברנו עכשיו עם אלבר. אמרו שזה לא משהו דחוף ואפשר לנסוע ככה לחרמון.

שאלנו גם איזה שמן למלא, אמרו עדיך 15W 40 אבל זה לא חשוב. ולנו היה בבגאז' של אמא שלי 20/50 אז שמנו מזה.

לא יודע מה איתך, אבל אני הייתי מתעקש שישלחו לי רכב חילופי, ושיקחו את הרכב, ומצידי שהרכב ישב אצלהם עד יום ראשון בשביל לטפל בו,

אתה משלם על הרכב אלפי שקלים בחודש, מגיע לך את השירות הכי טוב שיש, ואם לא היו מסכימים, תאמין לי שטיפה לאיים עליהם שזה יגיע למנכ"ל של אלבר, ויגיע למנכ"ל של החברה שבה אתה עובד, ואתם תפסיקו לעבוד איתם, אתה תקבל אפילו מזדה 6 חילופי,

בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

spring2005- אל דאגה. ביום בו יוחלף הרכב אני אפרסם את המספר בכל מקום כאזהרה.

אורז- טוב שלא נסחפת באמת. כולו עם תאונות! נכון! בכל נקודה ונקודה, בכל מ"מ מרובע על האוטו יש פגיעת שלדה. באמת הגזמת. תאונה אחת זה "כולו תאונות"...

MX-5- טוב לא אלפי. כמה מאות בלבד, אבל הבנתי את העיקרון.

ביום שני יגיע מישהו מאלבר לקחת את הרכב, יביאו לנו אוטו חלופי ויסדרו את זה. נקווה...

אורן

hagggg55 כתב:

פורסם

עדכון:

האוטו באלבר כבר 3 ימים. קיבלנו לאנסר במקום. על הדרך כבר ביקשנו מהם לבדוק עוד כמה דברים:

רעש מוזר בבלימה- הודענו להם על זה לפני כחודשיים, אמרו שיטפלו בזה בטיפול הגדול הבא.

הצמיגים דורשים החלפה

גם המגבים דורשים החלפה

מתיחת כבל בלם-יד

והיום אבא שלי קיבל טלפון מאלבר שבו הודיעו לו כי הבלאי בצמיגים אינו סביר ולכן החברה של אבא שלי תחוייב בתשלום עבור החלפת הצמיגים. הם טוענים שלא עברו 60 אלף ק"מ שזה הזמן שבו מחליפים צמיגים. האם הם יכולים להגיד כזה דבר? הצמיגים ממש גמורים. כמעט ואין בהם חריצים יותר. האם זה הגיוני שניאלץ לשלם השתתפות עצמית על כזה דבר?

אורן

hagggg55 כתב:

פורסם

בהחלט יש כזה דבר בלאי בלתי סביר, קרה לכמה מכרים שלי כזה דבר והם היתבקשו לקנות צמיגים בעצמם או להשתתף בסכום, אבל ממה שאני יודע פעם ראשונה הם מוותרים ופעמים הבאות מחייבים, אם זה פעם ראשונה אפשר לנסות להיתנער מזה אם זה פעם שניה או יותר זה כבר בעיה ויש סיכוי טוב שתצטרך לשלם על הצמיגים

פורסם

זאת פעם שניה...

hagggg55 כתב:

• תוכן חדש...