Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיות בחיבור ביומיים האחרונים. התקשרתי לHOT והם אמרו לי שהמודם שלי נכנס למעקב של 24 שעות כדי לגלות את הבעיה. עכשיו בערך נגמרו 24 השעות האלו, ולפני 37 דקות התקשרתי אליהם כדי לדעת מה קורה.

מה הקטע? אני עדיין על הקו, מנסה שיעבירו אותי למישהו שיענה לי. יש את המוזיקה המעצבנת שלהם ברקע, וכל שלושים שניות הם אומרים "נציגינו יענו בהקדם. תודה על ההמתנה".

חשבתי לנתק, אבל עכשיו אני כבר סקרן לדעת כמה זמן אני יכול להיות בטלפון. לא אכפת לי, כי אני לא משלם על זה.

עדכונים בהקדם.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתקשר לנתק ותרה איך הם עונים מהר.

אני קיבלתי מיס הצעה טובה יותר ורציתי לתת להם זכות סירוב. אחרי שעה ורבע שלא ענו ויתרתי ועברתי ליס. עכשיו יש לי טלפונים ניידים של 2 מאנשי השירות שלהם שמחכים שאודיע להם אם ומתי אני חוזר להוט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רק שתבינו עד כמה הוט עושים צחוק מאנשים -

התקשרתי להתנתק מהם לפני שבוע וחצי לאחר כ-10 שנים, אפילו יותר. בקיצור, מאז שהתחילו עם הממירים של ה 3 כפתורים האלה (מת"ב). באמת שרציתי להתנתק בגלל אכזבה מהחברה ולא הייתי מוכן להישאר,אבל מה שבכלל חירפן אותי זה שהנציגה אמרה לי שהיא מעבירה אותי לנציג שיתאם איתי את התהליך של הניתוק ושהוא יחזור אליי תוך כמה דקות.

חיכיתי שעה בדיוק, לא התקשר, עברתי ליס.

אחרי שלושה ימים התקשרו אלי משימור (קשרי) לקוחות כדי לשכנע אותי לא להתנתק. ביזיון (כשעברתי ליס חתמתי על ייפוי כוח לניתוק מהכבלים. המייל עם החתימה נשלח ובהוט ראו את זה למחרת, מה שלא הפריע להם להתקשר ל"שמר" אותי אמרי כמה ימים).

החברה הזאת היא בגדר בדיחה.

לא חותם

פורסם

כנראה שהמוקדן שהיה אמור לענות לשיחה שלך גולש פה וראה את ההודעה שלך.

פשוט היו לו שתי ברירות. האחת זה להפסיק לגלוש ולענות לטלפון שמצלצל שם והשניה לשנות א ההודעה המוקלטת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הוט זו החברה עם השירות הכי גרוע שבו ניתקלתי!

רק אחרי 2 פקסים למחלקת תלונות הציבור, לקח להם שבוע ליצור איתי קשר ולפצות אותי.

משכנתא זה קל

פורסם

תמיכה טכנית של הוט עברו מוקד מפ"ת לנשר. כל התומכים חדשים - משמע זמן שיחה ארוך.

יש להם בעיה בתפעול המערכות, הם לא יודעים מה צריך לעשות וצריכים להתייעץ כל הזמן, הרבה פעמים הם לא מבינים מה רוצים מהם וישר מפנים לספק אינטרנט.

בנוסף לפי מה שהבנתי מספר הנציגים נמוך יותר ממספר הנציגים שהיו בפ"ת.

בתור אחד שעובד בספק אינטרנט - זה מאוד מורגש, קורה שצריך לעשות איתם ועידה ואז גם אני יכול להתייבש חצי שעה ואז הלקוח גם הוא ממתין ומתעצבן - בדר"כ אני אומר להם שאני אחזור אליהם ברגע שיענו לי.

מה אפשר לעשות? כלום. זה אותו דבר בבזק בזמן האחרון - הרבה תקלות, זמן המתנה של 10 דקות.

מתמודדים. ולהגיד שאתה רוצה להתנתק לא יעזור - הם לא יביאו לך תומך באופן קסם.

מה שכן אתה יכול להתקשר לאיזה מחלקה הזויה שלהם ולבקש שישאירו פניה שיחזרו אליך (זה אמנם ייקח יותר מההמתנה אבל אז אתה לא צריך לשבת עם פלאפון באוזן.

בזמן שאתה מול המחשב פשוט שים על ספיקר ותעשה מה שאתה רגיל עד שתשמע ברקע "הלו... הלו..."

פורסם
רק שתבינו עד כמה הוט עושים צחוק מאנשים -

התקשרתי להתנתק מהם לפני שבוע וחצי לאחר כ-10 שנים, אפילו יותר. בקיצור, מאז שהתחילו עם הממירים של ה 3 כפתורים האלה (מת"ב). באמת שרציתי להתנתק בגלל אכזבה מהחברה ולא הייתי מוכן להישאר,אבל מה שבכלל חירפן אותי זה שהנציגה אמרה לי שהיא מעבירה אותי לנציג שיתאם איתי את התהליך של הניתוק ושהוא יחזור אליי תוך כמה דקות.

חיכיתי שעה בדיוק, לא התקשר, עברתי ליס.

אחרי שלושה ימים התקשרו אלי משימור (קשרי) לקוחות כדי לשכנע אותי לא להתנתק. ביזיון (כשעברתי ליס חתמתי על ייפוי כוח לניתוק מהכבלים. המייל עם החתימה נשלח ובהוט ראו את זה למחרת, מה שלא הפריע להם להתקשר ל"שמר" אותי אמרי כמה ימים).

החברה הזאת היא בגדר בדיחה.

הקטע עם הייפוי כוח נשמע טוב, לעבור לחברה אחרת עם דיל טוב יותר מהחברה הישנה, וגם הם לוקחים על עצמם את ההתנהלות עם החברה הישנה ועם מחלקת שימור הלקוחות שלה, והכל בשיחת טלפון אחת !

אני אזכור את זה לכל מקרה שלא יבוא שאני אתעצבן על חברת הכבלים שאני מחובר אליה גם בטלויזיה וגם באינטרנט.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסי היה לי את הבעיה הזאת :x תנסה לצלצל אליהם או ב8 בבוקר או לקראת 11 בלילה עדיף בשעות הבוקר המוקדמות

לי זה הצליח.:-)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

יש לי ידידה שעושה עבודה באונ' על נותני שירות ועל היעילות הארגונית שלהם.

HOT הם בתחתית הסולם כאשר שום דבר לא ממוסד אצלהם, יש מצב שנציגים יורים לך תשובות מהתחת שלהם בלי שמץ של מושג מה רץ במערכת.

בכל מקרה הם מאוד לא מאורגנים ואתה כלקוח חווה את זה.

אגב זמן המתנה "מזעזע" בסלקום כשכל העולם ואחותו מתקשרים זה מקסימום רבע שעה. הממוצע בסלקום זה 24 שניות המתנה.

יש לי בעיות בחיבור ביומיים האחרונים. התקשרתי לHOT והם אמרו לי שהמודם שלי נכנס למעקב של 24 שעות כדי לגלות את הבעיה. עכשיו בערך נגמרו 24 השעות האלו, ולפני 37 דקות התקשרתי אליהם כדי לדעת מה קורה.

מה הקטע? אני עדיין על הקו, מנסה שיעבירו אותי למישהו שיענה לי. יש את המוזיקה המעצבנת שלהם ברקע, וכל שלושים שניות הם אומרים "נציגינו יענו בהקדם. תודה על ההמתנה".

חשבתי לנתק, אבל עכשיו אני כבר סקרן לדעת כמה זמן אני יכול להיות בטלפון. לא אכפת לי, כי אני לא משלם על זה.

עדכונים בהקדם.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...