Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

morel_12_subwoofer.jpg

לפרטים נוספים

http://www.fastfoursforumscarclub.com/temp/morel_12_subwoofer/morel_12_subwoofer.pdf

מפתיע מאוד שהמידע הראשון שאני רואה אודותיו מופיע באתר אוסטרלי.

http://www.fhrxstudios.com/

נראה עם פוטנציאל משמעותי להיות סאב SQ מוזיקלי - XMAX מתון ו"מנוע" חזק.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהבתי את הכינוי לגריל :)

תודה אוגי , כבר כמה ימים שאני מחפש מידע על הסאב

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נראה סאב טוב. מה הכוונה סליל 5 אינץ אוגי? אודה לך על הסבר טיפה מפורט (לא צריך לרשום הגדה :wink: ).

והסאב הוא מבית מורל, נכון? אז למה הוא לא מופיע באתר הבית שלהם? גם כאן אודה לך על הסבר.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סליל 5 אינץ' , הוא סליל בקוטר 5 אינצ'.

לא מופיע באתר , בגלל שאם לא שמת לב , ה webmaster של מורל הוא לא הבנאדם הכי פעיל בעולם:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

OUTSOURCING זה לא תמיד הפיתרון הכי טוב (ראה ערך האתר של מורל).

כלל האצבע הוא שסליל בקוטר גדול מאפשר שליטה טובה יותר באלמנט וכן מאפשר הקרנת חום באופן יעיל יותר.

יש דרייברים טובים עם סלילים שאינם בגדלים חריגים אבל בד"כ סליל "בריא" מהווה אינדיקטור ל"מנוע" עם יוכולות שליטה טובה בממברנה.

יהיה מעניין לעשות מבחן השוואתי בין המורל המדובר לבין ה-אליינט, XXLS וה- SEAS SW300.

ב-PDF מצויין שהוא יהיה זמין במרץ. אני מקווה שהוא יהיה זמין לבדיקת שמיעה לפני תחילת אפריל כי פסח זו הזדמנות טובה לתרץ רכישת צעצוע נוסף בלי לעורר נזיפות של "יושבת ראש הדירקטוריון".

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

הבנתי שהוא הוצג רשמית ב CES האחרונה.

מאוד מאוד מעניין הצעצוע החדש. אליק, זה אות מהאלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האם יש לסאב הזה מחיר כבר? (והכוונה למחיר לא מדוייק, בערך נע בסביבות ה _?_ שקלים). אם למישהו יש מושג שיגיד בבקשה.ואל תגידו שאם הוא עדיין לא נמכר אז איך יהיה לו מחיר? אני שואל כי לפעמים גם למכוניות שעדיין לא יצאו לשוק יש הערכת מחיר. מאוד מעוניין לדעת מה הערכת המחיר לסאב הזה.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בחיפוש שעשיתי לא ראיתי פירסום מחיר או הערכת מחיר בשום אתר.

אני מניח שהמחיר שלו יהיה בסביבת המחיר של המתחרים שלו וניתן להניח שהוא יהיה בטווח 300-600 דולר ואני מעריך שהמחיר בארץ יהיה באיזור 1500-2500, יותר קרוב מזה נוכל לדעת רק כשהוא יגיע לחנויות אבל אני אהיה מופתע מאוד אם הוא יעבור את ה2,000 שקל.

בכל מקרה, מאחר וידוע שהנבואה ניתנה לשוטים עדיף להיעזר בסבלנות. אני הייתי ממתין עם רכישות סאב SQ חודש חודשיים עד שאשמע את הסאב הזה ואז נראה אם הוא יהיה שווה את המחיר שלו.

פורסם

שראגמן, אתה תמחרת בדיוק 2 דקות אחרי אוגי. לקחת ממנו את הערכת המחיר! :-D:wink:

אוקיי, 1500 שח מינימום, זה יחסית זול אם ואכן מדובר בסאב SQ ברמה גבוהה. יהיה באמת מעניין לשמוע אותו (אם מישהו יתנדב להכנס לניסוי ולקנות אותו, ואם לא היה לי סאב חדש הייתי מחכה שהוא ייצא והייתי מתנדב לניסוי :-) ).

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר מצטער להגיד אבל נראה לי (ואל תפגע בבקשה..יש סיכוי עצום שאני טועה) שאתה מתלהב מהסאב הנ"ל קצת יותר מדיי :-P

כפיי שהבנתי אתה בחור של כוח לא SPL אבל אוהב באס חזק ובעל נוכחות..ואיך להגיד לך סאבים של מורל ממש לא נכנסים לקטגוריה הנ"ל :idea:

אני בטוח שזה יהיה סאב SQ מדהים ועקב מחיר טוב בארץ הייצור שלו יכול להיות גם אחת הקניות הכי כדאיות לאוהבי ה-SQ 8)

אבל סאב SQL מבית מורל בשנים הקרובות לא נראה לי שנראה..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
שומאכר מצטער להגיד אבל נראה לי (ואל תפגע בבקשה..יש סיכוי עצום שאני טועה) שאתה מתלהב מהסאב הנ"ל קצת יותר מדיי :-P

כפיי שהבנתי אתה בחור של כוח לא SPL אבל אוהב באס חזק ובעל נוכחות..ואיך להגיד לך סאבים של מורל ממש לא נכנסים לקטגוריה הנ"ל :idea:

אני בטוח שזה יהיה סאב SQ מדהים ועקב מחיר טוב בארץ הייצור שלו יכול להיות גם אחת הקניות הכי כדאיות לאוהבי ה-SQ 8)

אבל סאב SQL מבית מורל בשנים הקרובות לא נראה לי שנראה..

ואיך הגעת למסקנה הזאת בדיוק מנואל? בגלל שראית את אחי במפגש הדרומי שלכם? ומי אמר לך שאני כמו אחי? נראה לי התבלבלת פה טיפטיפה. לא נורא, קורה לגדולים ביותר :lol:

ודרך אגב, אני חובב SQL, יותר ל-SQ.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ואיך הגעת למסקנה הזאת בדיוק מנואל? בגלל שראית את אחי במפגש הדרומי שלכם? ומי אמר לך שאני כמו אחי? נראה לי התבלבלת פה טיפטיפה. לא נורא, קורה לגדולים ביותר :lol:

ודרך אגב, אני חובב SQL, יותר ל-SQ.

בברכה,גיא.

דווקא לא מהסתכלות על אחיך אלא מהסיבה שיש לך פוניקס גולד קסנון..וההבדל בינו לבין הסאבים של מורל שמיים וארץ :idea:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...