Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה בושה? איפה בושה?

פה זה ישראל. על איזה בושה אתם מדברים?

נשבע לכם צריך לפתוח שירשור חדש בשם:"בושה-או ישראליות טיפוסית?"

אני לא מבין, אתם באים בטענות על גילוח כזה קטן מהפוליסה? תגידו תודה שהם לא עושים עוד גילוחים בתואנות שונות ומשונות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא צריך להיות גאון כדי להבין שביטוח , בהגדרתו , הוא עסק לא כדאי ללקוח . בלי מתמטיקה וסטטיסטיקה גבוהה (ממנה נמנעות חברות הביטוח ועובדות על הפסיכולוגיה - הפחד מהסיכון ) צריך להבין בפשטות שאם כדאי להם לקנות ממך את הסיכון , כאשר אין להם כלים לשלוט בו , ודאי שכדאי ללקוח (נהג ) הזהיר, ששולט בסיכון במידה מסוימת , (גם אם מעט , ודאי שיותר מלמבטח ) לקחת את הסיכון ("לקנות אותו מעצמו ") עם/בלי לבנות לעצמו קרן חירום בכספים הנחסכים. החברות מחשבות את הסבירות של קרות המיקרה X עלותו = הפרמיה "הטהורה" שעלינו לשים בצד. על זה באים אחוזי הבטחה , עלויות המערכת שלהם ורווח . כל זה לעיתים (אופנועים ) מגיע לאבסורדים . אם לא היה הביטוח הוצאה מכוסה/מוכרת (למה ?) היה מת. למי זה כן כדאי ? למי שמהווה סיכון מעל לממוצעים לפיהם מחושבת הפרמיה. במדינות אחרות (בריטניה) אחד כזה משלם דרך האף/הולך ברגל כשאף חברה לא מוכנה להמשיך לבטח אותו.

בקיצור - לא תבעת כמה שנים- רד מהמקיף.- שלם רק את המס המתקרא "ביטוח" חובה . (ולשואלים - כן , כך אני עושה גם עם אוטו חדש . אשתי , אני וילדי מעולם לא היינו מעורבים ב"מקרה ביטוחי " , ס"הכ 96 שנות נהיגה ).

• תוכן חדש...