Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשורה לציבור בעלי הרכב, ובעלי המוסכים:

בקרוב החלפת מנוע ברכב, ושינוי מרכב, יעשה במכונים הפרטיים, וימנע את הבייוקרטייה, ואת ההמתנה הארוכה ,

בעמדה מספר 1 בחולון הידועה לשמצה, אשר מספורים אישיים, אנשים ממתינים שם משעה 3 לפנות בוקר!

ההפרטה תגיע בעזרת השם, גם לנושא כאוב זה אשר גרם לטרטורים עוגמת נפש, בזבוז זמן, כעס ועצבים, הפעם במכונים הפרטיים, זה בוודאי יהיה מהיר וזמין יותר.

פרטים בחדשות הרכב בווי נט.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומה יקרה במקרה ואני רוצה לאשר מנוע בעל נפח גדול יותר שלא הגיע במקור? מי בדיוק במכון הרישוי ידע לבדוק אותי??? יש מהנדסים שמבינים משהו במכוני הרישוי? :|

ROOONEEYY

פורסם

עוד רחוק המועד(אם תחפשו הודעות שלי בנושא, תראו שמעל שנתיים עברו וכלום לא התחדש).

ישנן עדיין מס' סוגיות בלתי-פתורות:

1. משרד הרישוי דורש מסלול נפרד לנושא זה עם כח-אדם נוסף(לא כל המכונים בנויים לכך).

2. תמחור - משרד התחבורה כופה על המכונים תשלום שהוא פחות מ-1/4 מהמחיר שהוא גובה כיום(המכונים מסכימים ל-1/2).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אופיר אתה לא מדייק. מכיוון שבעמדה 1 ישנם כמה מהנדסים שכן מבינים ויש להם ספרים והם לפחות יודעים למשל שב205 כלשהי לא ניתן לאשר 2.5 של אימפרזה טורבו. לעומת זאת אם אני אגיע למכון רישוי, אני אראה להם שטר מכר הם רק בודקים שהמספרים על הבלוק ועל השטר מכר תואמים, ומסתכלים על האישור הרכבה ממוסך וזהו קיבלת מנוע מאושר. לא מעניין אותם בכלל איזה מנוע ואיזה נפח כי הם לא יודעים במה מדובר. כן גם בלי שום אישור של מחלקה טכנית הם מאשרים מנוע בעל נפח שונה. והאבסורד הוא שבמכונים מי שמבצע את הפעולה הנ"ל הם עוזרי בוחנים, אלה שעומדים בעמדת הזיהוי. כלומר מעתה והלאה עוזרי בוחן יאשרו לך הגדלת מנועים.

ROOONEEYY

פורסם

אתה לא מדייק, הייתי בעמדה מס' 1, אם הייתי מביא מנוע של איפרזה לאשר ב309 שלי עם מספר מנוע מתאים הם היו מאשרים אותו

מה שהבוחן חיפש זה מספר מנוע (וגם לא מצא), מה שעניין אותו זה שטר המכר ומספר המנוע

הבעיה היחידה (הטכנית) של מכוני הרישוי לאשר מנוע מפירוק, היא לבדוק אם המנוע באמת היה על האוטו שרשום בשטר המכר

כן גם בלי שום אישור של מחלקה טכנית הם מאשרים מנוע בעל נפח שונה.

רק במקרים ספציפיים, וגם לזה יש בעצם אישור (גורף) של היבואן לגבי החלפה כזאת

פורסם

V6 on a ZX, here I come.:twisted::evilbat:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אופיר אתה כנראה שידרגת ל1600 או 1900 שזה חוקי לחלוטין ונעשה ללא בעיות מיותרות. תנסה להכניס נאמר 3 ליטר V6 או מנוע אחר שלא היה קיים על 309. אני מבטיח לך שלא יאשרו לך אותו בכזו קלות ללא קומבינות כמובן.

ROOONEEYY

פורסם

אתה לא מקשיב! (או קורא)

אם המספר תואם לשטר מכר, ובשטר מכר רשום נפח שזהה לנפח המקורי שברשיון - אף אחד לא ידע אם זה מנוע 6 או 8 ליטר V12 או W16

הם בודקים מספר מנוע ונפח בשטר מכר, זהו!

תנסה לשדרג 309 ל1.9, חוקי? אפשרי, ללא בעיות? תשאל את לובינסקי

• תוכן חדש...