Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , בעקבות מים בשמן (שמן מולבן) ולחץ במערכת מים (מים קופצים ברדיאטור) פירקתי את ראש המנוע

ברכבי מסוג דייהטסו אפלאוז אוטומט שנת 92 קרבורטור - מצורפות תמונות של הראש - בלוק - אטם ראש משני צדדיו ומכסה שסתומים עם שאריות תחינה .

מה דעתכם על מצב הראש \ בלוק לפי התמונות ? ממה שאני ראיתי הכל נראה תקין (אין סימנים של ראש או בלוק שנאכלו ממי ברז - או משהו לא תקין ובולט ) אבל אולי אתם תראו אחרת ...

ואם הכל תקין מה יכול לגרום לבעיה ?

דבר שני זה שבזמן פתיחת הראש (לפי הסדר בספר רכב) לא היה דרוש הרבה כוח לפתיחת בורגי הראש ואני יודע שבדרך כלל צריך הרבה כוח לפתוח את הברגים האלו - יכול להיות שזה הגורם לבעיה ?

אגב עם מה מומלץ לנקות את הראש והבלוק משאריות האטם הישן ?

תודה תובל .

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

פורסם

דבר שני זה שבזמן פתיחת הראש (לפי הסדר בספר רכב) לא היה דרוש הרבה כוח לפתיחת בורגי הראש ואני יודע שבדרך כלל צריך הרבה כוח לפתוח את הברגים האלו - יכול להיות שזה הגורם לבעיה ?

.

יכול להיות, שפעם עשו לרכב שלך שיפוץ ראש מנוע, ולא הקפידו

על חיזוק הברגים לאחר נסיעה של 500 ק"מ.

פורסם

שלום.

כדי לקבל תשובה נכונה מלאה ומדויקת יש לבצע את הפעולות הבאות.

1 תשכיב את הראש לגמרי על צינורות הפלגים, נגב בעדינות אם סמרטוט על תסיר את שרידי האטם חשוב לבדיקה וצלם כמ תמונות מזויות שונות .

2 נקה היטב את שטח המגע של אתם הראש על גוף המנוע [הסר שרידים של האתם הישן ] וגם אותו צלם שוב כמה תמונות בזויות שונות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תבדוק אפשרות של התחממות.

ז"א הראש התעוות, תבדוק עם משהו אורך ישר ותניח על הראש תראה אם יש בטן הפוכה.

אני מאמין שהוא התחמם.

תבדוק עם האצבע בין הסגירה של שתיי בתאיי שריפה האמצעיים אם אתה מרגיש בליטה בינייהם (משקע).

יכול להיות אטם פרוץ בסגירה של התאיי שריפה. גם אפשרות.

תבדוק גם את המעבריי מיים בראש של תא מספר 2 משמאל ותראה את מעבריי המיים התחתונים תראה אם הם אכולים לכיוון הסגירה של האטם בתא.

שבוע טוב, דודי.

פורסם

קראתי את התגובות קצת מאוחר מדי , את הראש כבר ניקיתי - בגוף עוד לא נגעתי ואני אצלם אותו מחר מיותר זוויות באור יום .

אני מצרף תמונות של הראש אחרי ניקיון - אולי בכל זאת הן יוכלו לעזור ..

לגבי מעברים - אין משהו שנראה אכול - ולא מרגישים בליטה בסגירה של שני תאיי שריפה האמצעיים .

העברתי על הראש סרגל ברזל ארוך והוא נראה ישר לגמרי , מה אתם אומרים על העניין שבורגי הראש נפתחו בקלות ?

איך אתם ממליצים לנקות את הגוף - ועם מה ?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

חבל על הזמן

ללא ישור שטח על מחרטה כל העבודה לחינם,גם ככה המנועים הללו ידועים לשמצה.

הבלוק לעיתים מתעוות גם הוא וכל העבודה לא מצליחה.

פורסם

שלום.

תתיחס למה שסימנתי באדום .

יש פגיעה בשטח האטימה של אתם הראש וזה מסביר את המים שחדרו לצילינדר.

יש לך שתי אפשרויות או לפרק את הראש רכשו ולתקן את הנזק + ישור שטח

או בדרך הקשה וזה אומר תמשיך להרכיב ותפרק שוב את הכול הבחירה היא שלך.

בברכה בני ל.

אפלאוז.jpg

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

תתיחס למה שסימנתי באדום .

יש פגיעה בשטח האטימה של אתם הראש וזה מסביר את המים שחדרו לצילינדר.

יש לך שתי אפשרויות או לפרק את הראש רכשו ולתקן את הנזק + ישור שטח

או בדרך הקשה וזה אומר תמשיך להרכיב ותפרק שוב את הכול הבחירה היא שלך.

בברכה בני ל.

גם אני חשדתי בשתי המעברי מיים האלה וגם רשמתי לו לבדוק אבל ממה שניראה עכשיו בתמונות המספיק ברורות הוא לא אכול מידי ואני בספק אם זה קשור לזה.

אני לדעתי חוסר אטימה בתאיי שריפה, ושניגרם מסגירה לא נכונה של הראש. ובמקרה וזה הבעיה יישור שטח יעזור וכמובן סגירה נכונה של הראש.

• תוכן חדש...