Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להתייעץ עם חברי הפורום לגבי המקרה של המשפחה שרכשה מקרסו מכונית חדשה 2006 (נרכשה בסוף 2006) מסוג רנו מגאן סדאן - דגם מאובזר שעלה 130,000 ש"ח.

• הנסיעה הראשונה אחרי 2 דקות בלבד התחלנו לשמוע רעש גבוהה וריח מהמזגן. התברר שהמזגן פגום וביום חם מאוד נאלצנו לחזור הביתה עם מכונית חדשה בניילון ובלי מזגן. באותו יום היה יום חג וכבר הסוכנות נסגרה ואין מענה מהשירות של קרסו.
  • הרכב נכנס למוסך ונשאר ל- 4-5 ימים וניתנה לנו מכונית השכרה.
  • הרכב נמסר בחזרה והתברר שהתקלה עדיין איתנו, והרכב עוד פעם נמסר לתיקון וקיבלנו רכב שכור.
  • קיבלנו את הרכב בחזרה והתברר שהוחלף את המייבש והמדחס של המזגן והרכב עבר טיפול כבד, שחלקים רבים ברכב פורקו לצורך עבודה זו (נמצא בידי דף ההיסטוריה של הרכב).
  • הרעש לא נעלם אבל היה רנדומלי מאז קבלת הרכב מהתיקונים (0 ק"מ הרכב הספיק לבלות 5-6 ימים במוסך).
  • ב- 5800 ק"מ התחיל הרכב להרעיש עוד פעם, ובילה עוד פעם יום יומיים במוסך. המוסך אמר לי שיש חלק פלסטיק שהוחלף וזוהה לסיבה של הרעשים בבוקר ברנו שלנו.
  • עדיין נשמעו רעשים רנדומלים ברכב רנו מגאן.
  • אחרי כמה חודשים עוד פעם רעשים בבוקר והרכב נכנס למוסך. הסבירו לי שהידקו את הצינורת של המדחס.
  • בין לבין ביקרתי במוסך בכדי לשחזר להם את הרעשים.
  • עד היום נשמעים רעשים רנדומלים בתדירות פחותה.

השאלה שלי האם יש אנשים שעברו חוויה דומה, ומה אפשר לעשות במקרים כאלה?

אני מתכנן תביעה והתקשרות עם העתונות, אשמח לדעת מה חברי הפורום חושבים על המקרה שלי.

האם אני צריך לשתוק לסבול ולשבת בשקט? או מגיע לי פיצויי מול היבואן?

המקרה הוא מאוד מסובך ואני רק ציינתי כמה עובדות בקיצור.

היבואן מתחבה מתחת למטרית האחריות. כלומר, נמסור לך רכב פגום, אתה תסבול עם המוסכים, ותשלם 130,000 ש"ח, והיבואן לא יתן דין ולא חשבון.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבעל מאגאן מודל 2006 מליסינג אומנם, לא חוויתי את הבעיה הנ"ל, ואצלי במאגאן השניה שלי כבר לא היו שום בעיות בתחום.

אני לא מבין מה זה אומר שהרכב עבר טיפול כבד? , על מנת להחליף מדחס למזגן נדרש לפרק את הפלסטיקה המקיפה את המנוע , אך הדבר הוא קוסמטי בעיקרו.

באם הוחלף לחלק חדש, או אז לא אמורה להיות לך בעיה.

מציע לך לנסות ולהגיע לעמק השווה עם היבואן, פניה לתקשורת תגרום להקשחת יחס היבואן , לא ממליץ אלא כאופציה אחרונה בהחלט, מה עוד שמה שאתה מתאר פה זה לא דבר קרדינלי , אלא דבר אשר ניתן לפיתרון.

לא מבין מה מסובך במקרה הנ"ל, ולא נראה שהיבואן מתחבא, כי אם נותן לך שירות (אולי לא מקצועי במיוחד..)

ממליץ לך להגיע להבנה עם היבואן על פניה למוסך המתמחה במיזוג, אשר יהיה מקובל על שניכם , אשר יאתר ויפתור את הבעיה על חשבון היבואן המתקשה לאתרה..

בהצלחה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

העניין מסובך בגלל הפניות שלי עם היבואן וההתקשרות הלא נעימה, והיחס המזלזל של קרסו לגבי הבעייה שלי. יש היסתוריה ארוכה כאן ואני רציתי לחסוך את זה מחברי הפורום.

אני לא יודע אם אני יכול לצרף את "היסטורית הרכב" כאן בפורום לכן חתכתי חלק קטן מההיסטוריה (בלי פרטים על הרכב)... נא להגיד לי מה אתה וחברי הפורום מבינים, כי הידע שלי בעניין הוא לא עמוק.

הבעייה העיקרית עם הנושא זה שרכשנו רכב חדש בכדי שלא להיכנס למוסכים, והתוצאה היא הרכב התגלה עם תקלות מהיום הראשון... מה הייתה עושה במקרה כזה? למה אתה צריך להיכנס למוסכים אם שילמתה את מיטב כספך על רכב חדש.

אני מרוצה לשמוע שאין לך בעיות עם הרנו שלך. בחברה שלי (הייטק) יש לנו קרוב ל- 12 אנשים עם רנו מגאן ואני יודע על מספר תקלות, האחרון שמישהוא נתקע ברכב עם תקלות במערכת החשמל (אם תרצה פרטים, אני יכול להביא).

אבל, זה לא הנושא, הנושא הוא כאשר מגלים תקלות כאלה איך היבואן צריך להתנהג. הרי שאחותי נוסעת כבר שנה עם רכב מרעיש, ואני נאלץ כל פעם לקחת את הרכב שלה למוסך.

ולא לשכוח שקרסו קיבלו מחיר מלא עבור הרכב.

history.png

פורסם

תגיד, נסעת במאגאן אחרת לשם השוואה ??

באיזה רעש מדובר ??

לפי הפירוט פה מדובר על רעש הנובע כנראה מהמיזוג, עצתי אליך, לך למוסך המתמחה במיזוג על מנת לאתר את התקלה,ועם האבחנה הזו גש לקראסו ובקש לטפל בבעיה אצל המוסך המתמחה, ושהם ישאו בעלות, כיוון שהם לא יודעים לפתור אותה.

אף על פי שהם החליפו הכל כבר, באמת מוזר..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היה מספר תקלות ברכב וסוגים שונים של רעשים. ההיסתוריה המלא יכולה לתת לך יותר אינפורמציה.

אבל את החלק הקטן של ההיסתוריה של הרכב מתאר את התיקון הראשון שנתגלה מייד אחרי קבלת הרכב.

כלומר, כמעת ב 0 ק"מ הוחלפו/פורקו הרבה חלקים איך שראיתה.

רעשים שנשארו עד היום רעשים רנדומלים מתכתיים... פחות מקודם, אבל העיקר הוא למה היינו צריכים לסבול כל כך ברכישת רכב חדש. נסעתי ברכב דומה ואין רעשים.

מוזר לי שקרסו מסרו ליידנו רכב פגום, שלוקח רק 2 דקות נסיעה בכדי לגלות פגמים אלה. בתיקון של ה- 5800 ק"מ הבעייה לא הייתה המזגן, אני מצרף את החלק הזה של ההיסתוריה.

קרסו יבואי רנו הסבירו לי שהסיבה של הרעשים בבוקר הייתה חלק פלסטיק, נא לעיין בהסתוריה של התיקון, הייתכן כל זה בגלל חלק פלסטיק?

history2.jpg

פורסם

שלום לאדון,

צר לי לשמוע על מעלליך מול קרסו, לפי הפירוטים שבידך - הם החליפו לך את כל מערכת המזגן והתזמון - ועדיין ישנם רעשים ואתה לא מרוצה.

לדעתי האישית, מגיע לך פיצוי על מסירת רכב פגום, כי ברכב עם 0 ק"מ לא מחליפים את כל המזגן, וב6K את כל הטיימינג.

אך אין אתה צריך להתייעץ עמנו אלא עם עורך דין מוסמך, לפחות לגבי פנייה מפורטת בכתב ליבואן ומשרדיו. יש אפילו לשקול לפנות ליצרן עצמו.

בשונה מידידי שחושב שאין להחמיר את המגעים מול היבואן, כבר עכשיו אתה מאוד לא מרוצה - מה כבר יש להחמיר? תעמוד על שלך ודרוש את המגיע לך! כי הם לא יזכרו מי אתה אחרי שהאחריות תיגמר.

שיהיה בהצלחה, מקווה שייסתדר על הצד הטוב ביותר - בשבילך,

משכנתא זה קל

פורסם

אין הרבה מה לעשות רק לשבת להם על הראש וחזק

אל תזכיר את המילה תביעה כי זה יגרום להם לקשיחות ולא יתיחסו אליך

רק תישב להם על הראש ותדאג שיסדרו את הכל

אין מה לעשות לפעמים נופלים

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אני מבין אותו באלף אחוז, ולהגיד "לפעמים נופלים" זה לא ביטוי הוגן.

אם היית הולך לקנות מרצדס ב-750,000 שקל או פראררי במיליון דולר היית אומר גם כן "לפעמים נופלים"?

יש אנשים שקורעים את התחת שלהם כדי לקנות רכב סוף סוף מהניילונים ובסוף זה מה שיוצא להם ולהגיד לך את האמת כואב לי הלב עליהם.

אין לי יותר מידי המלצה, אם אומרים ש"זה יקשיח את היחס שלהם" אז תנסה שוב לדבר אל ליבם, אם זה לא עובד, רק עורך דין. אין שום סיבה שתסבול כשקנית רכב חדש מבעיות טכניות בו.

שים לב לשירשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=126144&highlight=%D7%97%D7%93%D7%A9+%D7%A6%D7%91%D7%A2

וזה על צבע !!! תילחם בשיניים למה כמו שאמרו קודמי, אחרי סיום האחריות לא ידעו מי אתה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לא כתבת את הסיבה להחלפת טיימינג ? למה החליטו במוסך להחליף טיימינג ?

באיזה מוסך אתה מנסה לטפל בבעייה ? תפנה לשרות של קרסו ותתחיל לדבר בצורה ברורה (לא איום אבל לא נח נח גם).

מניסיון אישי, מכתב מעו"ד מתחיל להזיז אותם לא רע...:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

אם אני לא טועה, לא מזמן פורסם בוויינט סיפורו קורע הלב של אזרח תמים שכל חטאו היה בכך שרכש רנו מגאן חדשה.

שווה להריץ חיפוש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אם אני לא טועה, לא מזמן פורסם בוויינט סיפורו קורע הלב של אזרח תמים שכל חטאו היה בכך שרכש רנו מגאן חדשה.

שווה להריץ חיפוש.

איתמר.

ממש קורע לב.. , הוא חשב שאין לו ESP ברכב , כי לא הודבקה לו מדבקה על תא המטען..

פורסם

את הסיפור הזה אני זוכר אבל זה לא הסיפור המדובר. סיפור על פגמים חוזרים ונשנים ברכב חדש שיצא מהסוכנות.

איתמר.

עריכה: פותח הת'רד, רפרף בלינק הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=342507

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה מה שאני לא מבין, אני לא יודע למה החליפו את הטיימינג, הבעייה הראשונה הייתה מזגן לא תקין.

התיקון הראשון היה כמה ימים אחרי הרכישה, ולשם החלפת המדחס/מייבש של המזגן הם נראה לי פרקו חצי מנוע, ראו את ההודעה שלי ב- 13:52 (29-01-2007).

התיקון ב- 5800 ק"מ היה בגלל רעשים לא מהמזגן, הרעש היה בשעות הבוקר כל יום, ראו את ההיסתוריה מההודעה שלי ב- 17:27 (29-01-2007). --> לא האמינו לי במוסך של קרסו, עד שיום אחד בבוקר צילמתי את הרכב בטלפון (סרטון ווידיו).

האם בשני המקרים הם פרקו את הטיימינג במוסך של קרסו??? היה עוד תיקונים לרכב אני יבדוק את ההיסתוריה של הרנו מגאן מחר.

בין היתר:-

- מד דלק מזייף -> תוקן, אחרי שחוייבתי להוכיח ע"י תדלוק מלא ליד המוסך. בהתחלה לא האמינו לי.

- רעש בבריקסים -> תוקן, התקינו ערכה להפחתת רעש, אחרי שתי נסיעות מבחן ושני בוחנים.

- פלסתיק שהתקלף -> חלק פלסטיק שעולה 1100 ש"ח הוחלף בסוף על חשבון האחריות.

- הרכב נכבה -> המוסך טוען שבמחשב של הרכב לא מופיע שהרכב נכבה.

פורסם

עורך דין, עכשיו. אתה חסר כוח מול היבואן, ויכול להיות שעוד תאכל הרבה מרורים מהגרוטאה הזו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כפי שקודמי הציע, כך גם אני.

עורך דין הוא הפתרון הטוב ביותר עבורך!

תן לו לשלוח מכתב שינסח היטב את כוונותיכם.

באם לא יעזור, התקדמו עם זה צעד אחד הלאה משליחת מכתב.

אני מאמין כי ברגע שמנהל בכיר יקבל מכתב אשר נוסח היטב והצהיר את כוונתיו על ידי עורך-דין, הוא יעשה ככל שביכולתו על מנת לשמור על שמה הטוב של החברה שבה הוא עובד.

• תוכן חדש...