Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אתמול בלילה עצרו חבר שלי שנתן לחבר שלו (בלי רישיון) לנהוג לו באוטו. השוטר ראה את החבר נטול הרישיון נוהג, עצר אותם, ונתן לחבר שלי דו"ח וזימון לבית-משפט מתישהו במרץ. הוא לא שלל לו את הרישיון במקום, אבל הוא אמר לו שמחר בבוקר שיבוא לתחנת משטרה עם אחד ההורים ויקחו את האוטו.

מה אתם מייעצים? עו"ד אני מאמין שכדאי לקחת, אבל מה עוד לעשות?

*למען הסר ספק: זה לא אני!*

תודה מראש,

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתן רשות לאחר לנהוג ברכב,

כשאין לו רשיון נהיגה תקף לסוג הרכב הזמנה לדין

הרשית לנהוג ברכב המנועי שבבעלותך/

שבשליטתך לאדם שאין לו רישיון נהיגה

תקף לסוג הרכב הנ"ל, בניגוד לסעיף 10 (ב)

לפקודת התעבורה.

עורך דין טוב, הרבה מזומנים, וויטמין P יוכלו לסייע לו בנושא.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שיתכונן לשלילה בפועל לשלושה חודשים לפחות, כנס כספי לא פחות מאלפיה.

הבחור שנהג ללא רשיון בתוקף נתון לרחמיו של השופט.

פורסם

לבן דוד שלי קרה כזה מקרה.

הם נסעו למקום מרוחק שהסיכוי שמשטרה תגיע לשם שואפת ל0.

בן דוד שלי נתן לחבר שלו לנהוג, לאחר כמה דקות באה ניידת.

הסוף כבר ברור - בן דוד שלי קיבל שלילה לחצי שנה, תיאוריה +טסט מחדש+ נהג חדש מהתחלה.

חברו לא יכול להוציא רישיון עד גיל 21.

עונש חמור או לא?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

ידידה טובה עשתה כזה דבר בתיכון עם הואטו של חבר שלה.

שלילה לחצי שנה לחבר שלה ולשנה עבורה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

דברו עם עו"ד לפני שאתם מגיעים למשטרה.

יש פה פוטנציאל נזק די עצבני (כולל החרמת הרכב כולל כל העלויות הנלוות לכך)

את החרמת הרכב לדעתי עם ייעוץ משפטי נכון לבעל הרכב, ניתן למנוע.

את יתר הנזק אולי אפשר לצמצם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תשיג לו את העורך דין הכי מחורבן בארץ, ושיהיה שמח עם זה. מה זאת אומרת נתן לחבר בלי רשיון לנהוג? אם זה היה בדרך ציבורית, מגיע לו, כי הוא סיכן אנשים אחרים, ואין גם ביטוח על זה. אם זה היה בחניה שכוחת אל בשלוש בבוקר, תתעלם ממני.

פורסם

you got lucky that he didnt hurt nobody

if its a lot like someone said its ok , but dont play with your lifes and other people lifes

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
לרגע היה לי Deja vu...:wink:

אל דאגה, הרישיון שלי עוד אצלי (בינתיים :wink: )

wil- התקשרתי אליו הרגע, הם כבר בדרך לתחנת המשטרה. עכשיו כבר מאוחר לעו"ד בקטע הזה. בכל מקרה, אבא שלו הולך לטעון שהוא עצמאי וזקוק לרכב (טנדר) לצורך עבודה ושזה רכב יחיד. מה לדעתכם הסיכוי שלא יקחו את האוטו במקרה הזה (או שזה תלוי בכישרון המשחק של האבא)?

יוסי פ.- אוקיי. התעלמתי :wink:

אורן

hagggg55 כתב:

פורסם

אורן,לדעתי הרבה תלוי פה ביכולת המשחק של האבא.

סך הכל בית המשפט לדעתי יוכל להבין שהבן עשה טעות וזאת תהיה טעות אם האבא ישלם על כך,מכיוון שסך הכל הוא עצמאי וככל הנראה הוא זקוק לרכב לפרנסתו.

אבל מצד שני לך תדע מה תהיה תגובת השופט מכיוון שלרוב ההחלטות שונות ומשונות בנושאים הנ"ל.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

השופטים לא מרחמים במקרים כאלו ובצדק! כמה שכואב לי להגיד על זה הקשיחות והענישה בעבירות שכאלו אמורות למנוע מקרים יותר מסוכנים וטוב שזה ככה, אולי פעם הבאה הוא יחשוב טוב טוב לפניי כל שטות שהוא מבצע על כלי שהוא בהגדרתו רוצה מספר אחד בארץ, למרות שאבא שלי נתן לי לנהוג הרבה לפניי שעברתי טסט ולא רק בחניה אלה גם בכבישים עירוניים ובין עירוניים היום אני יודע שזו טעות ובחיים לא הייתי עושה זאת שוב , הבחור עשה טעות ועל טעויות משלמים אולי עכשיו זה נראה לו עונש חמור (למרות שהוא עוד לא יודע מה הוא יקבל) אבל בסך הכל זה יעזור לו.

פורסם

פסק דין שאני מכיר:

שלילה שנתיים + 1000 שקל לנהג שהיה ללא רישיון.

שלילה שנה + שנה על תנאי + 2000 שקל קנס לזה שיש לו רישיון והרכב על שמו וישב ליד הנהג

אולי זה ניראה קנס קטן אבל העורך דין עלה להם פי כמה

גם כן נהג בשטח ריק ולא ביצע עבירת תנועה

והם אמרו לי שהשופט החמיר עם עונש כי הנהג היה מיתחת ל 18 וזה עם הרישיון היה נהג צעיר (מתחת ל 21)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה זאת אומרת שלילה שנתיים לנהג בלי רישיון? מניעת הוצאה של רישיון???

גם פה הם שניהם צעירים- זה שנהג בלי רישיון עוד לא בן 17 וחבר שלי 18 וקצת. מן הסתם עדיין נהג חדש.

אין פה סיכוי מול השופט לשחק על עבר נקי, נכון? הוא בסה"כ שנה על הכביש. אמנם בלי עבירות אבל עדיין שנה זה לא ממש "וותק". אני צודק?

ועוד דבר, אפשר המלצה לעו"ד טוב?

אורן

hagggg55 כתב:

• תוכן חדש...