Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לפרסם את הבניות שעשינו אני וגיא (שומאכר) ברכב שלי, שדרך אגב בקרוב גם אצלו ...

חשוב לציין שכל הפאקים הקטנים קרו בגלל שזאת הפעם ראשונה שאני מתעסק בדבר הזה, פיבר גלאס, פעם ראשונה שאני בכלל מרפד משהו, או, כל דבר אחר שקרה בכל הפרוייקט הזה היה חדש לי.

אני אפרט בתהליכים בעיקרון בקורות לא כל כך צילמתי את כל התהליך אבל תוכלו להבין (אני מקווה) מהבנייה של המיד בדלת.

מיותר לציין שזה לא כל כך קשה לעבוד עם החומרים האלה וכל אחד יכול להצליח ולא ממש צריך ידיים של אומן (למרות שזה יכול לעזור)

טוב בלי לקשקש יותר מדי, התהליכים, את כל מה שקורה אתם יכולים לראות בתמונות.

1. נתחיל מזה שתחתכו טבעות עץ במידה של הרמקולים, 6.5 במקרה שלי.

2. כאן נכנסת הדלת לתמונה, אתם יכולים לראות את הדלת לפני כל התהליך רק אחרי פירוק.

3. לאחר מכן הדבקנו על כל השטח עבודה והרבה מעבר דבק מסקנטייפ למנוע הריסות של הדלת וגם כן שנוכל לקלף את הפיבר לאחר ההדבקה מבלי שהוא יתפס לדלת.

4. עכשיו מרחנו על הדלת את הפוליאסטר שהוא מעורבב עם מאיץ ומקשה, כמובן אנחנו ערבננו לפי כמויות מסויימות.

יש תמונה לאחר המתנה של 24 שעות, האמתי קצת יותר ...

5. לאחר מכן תוכלו לראות שהוצאנו את השכבת פיבר מהדלת ושירטטנו עליה את הצורה שהיא הולכת להיות כמובן יש תמונה גם לאחר גזירה.

6. הדבקנו על הצורת פיבר שנוצרה לנו את הטבעת עץ + תוספות מגוונות ומפתיעות, דברים שעלו לנו לראש באותו רגע.

7. בדקנו את זה שוב על הדלת, לראות ששום דבר לא מפריע נוגע או פוגע וגם התייחסות כבדה מאוד לחלון הידני שיש ברכב.

8. עטפנו את הבנייה בבד פליז, מכייון שהוא עבה יחסית זה חסך לנו שכבה של פיבר ויכולנו להשתמש בשכבה אחת וזה היה די ויותר.

9. על הפליז מרחנו פוליאסטר (שוב, מעורבב עם מאיץ ומקשה בכמויות עדינות) על הפוליאסטר הנחנו שכבת פיבר.

10. בדיקה חוזרת, שלא תהיה איזה פאדיחה לא רצוייה (אופס :shock::-o:?::arrow: )

11. מרחנו בונדו מעורבב עם מקשה על הבנייה, השתמשנו בכרטיס מגנטי למריחה, כמו טלכרד, השתמשנו בסתם כרטיס מיותר (משהו שקיבלתי מאורנג' שהחזיק כרטיס סים, השני היה של איזה מכונת צילום .. בשביל מה יש דברים כאלה בבית ?!)

12. תוכלו לראות גם תמונות של הבניות עם הבונדו אחרי שיוף.

13. שוב בדיקה חוזרת בדלתות פלוס הרכבה באוטו לבדוק שהכל יושב פיקס, ואכן !

14. וכמובן מה שחיכתם לו, הצורה הסופית בדלת.

שימו לב, התמונות ממשיכות בכמה הודעות מטה.

נתחיל עכשיו עם הקורות ?

האמתי שאין הרבה תהליכים,

בעיקרון שוב חתכנו עץ באותה תבנית כמו הבית של הטוויטר, הגבהנו אותו עם זווית רצויה (בונא היה קשה למצוא לו את המיקום הזה),

עטפנו את זה עם גרביון, מרחנו על הגרביון פוליאסטר, על הפוליאסטר הנחנו שכבת פיבר, לאחר מכן, בונדו, שיוף ועטפנו את זה עם עור סקאי.

נ.ב

כמה דברים שמאוד חשוב לנו לציין,

מי שהולך להתעסק עם זה ואין לו מושג כמו בערך שהיה לנו, שיקנה סטוקים של כפפות לטקס ומסיכות מהסופר פארם,

ותמיד, אבל תמיד ! תעבדו נקי ותעשו את זה ביסודיות. יעזור לכם, יקל עליכם, וגם הבנייה תיראה אחרת.

בהצלחה.

ותודה לכל מי שעזר לנו בדרך,

רוני (יגאל בנץ), סלבה (יש צורך להגיד תכינוי ? Slava1982) ואמא שלי על המרפסת ועל כל הכיבודים.

dsc01027py1.jpg

dsc01028cw6.jpg

dsc01030pg9.jpg

dsc01031vs0.jpg

dsc01032js5.jpg

dsc01033ju2.jpg

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זהו עד לכאן, צפייה מהנה.

אני יפרסם מחר אפילו תמונות של הקורות מהרכב, משהו שעוד לא יצא לי לעשות.

ותמונה יותר יפה של הדלת כשהכל מוכן, זה נראה קצת מזוויע בתמונה שהעלתי לכם.

עוד פרט קטן ושולי:

אני כל כך מרוצה מהשמיעה באוטו שאין לי דרך אפילו לתאר את השיפור !!!

dsc01092dn5.jpg

dsc01090ib7.jpg

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה. :mm_yeah: יפה מאוד.

יש לי כמה שאלות

איזה סט זה של מורל?

לפי מה שהבנתי מהתמונות בניתם תיבה אטומה ?

אם כן מה הנפח שלהן?

פורסם

סט של דוטק+MT22. אטומות? אולי,אבל נפח? לא ידוע (לפחות לי :lol: ).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

צר לי לבאס אותכם לאחר כל ההשקעה, אבל לדוטק לא מתאימה תיבה סגורה הוא אמור לנגן לתוך הנפח של הדלת.

אבל זה מצב הפיך אפשר לעשות חור בתיבה, ולאטום את הפוד לפח בעזרת סיליקון אבל חשוב מאוד שכל הפוד יהיה מחובר לפח ולא לפלסטיק של הדלת.

פורסם

לא נורא, גם ככה יצא נחמד. מה עם דוטק אוביישן?

חור בתיבה? מאחורה או מקדימה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הוא דיבר על חור מאחורה כמודומני.

מצב שבו אוויר יוזרם בלחץ מהוופר אל נפח פנים הדלת.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

borka - אני חושב שאתה טועה, עד כמה שזכור לי , אז הסט היחידי של מורל שאמור לנגן בנפח של הדלת הוא PULSE, כל השאר הם אלמנטים "תיבתיים".

בברכה.

בוריס.

פורסם

יפה מאוד! לעבודה ראשונה באמת יצא לך סוף הדרך!

:beerchug:

הערות לשיפור:

א. רואים שלא היה לך הרבה נסיון עם בונדו (שפכטל פחחים) והשכבה הראשונה שמרחת היתה עבה מידי ובגלל זה גם יצאו לך המון שפיצים כאלה שאח"כ זה גורם לעבודת שיוף קשה מאוד.

- פתרון - לעבוד בשכבות קטנות יותר, להשתמש בקלף גומי למריחת הבונדו.

- לשכבה הראשונה בלבד להשתמש בבונדו גס, בשכבה הראשונה כבר להשתמש ב"סיקנס" שזה בעצם בונדו עדין לגימור.

ב. השיוף עצמו - לשייף בעדינות - אתה תגלה שזה הופך את תהליך השיוף להרבה יותר מהיר ונוח.

ג. רפדות - כאן זה נראה שבחרת בבעל מקצוע - עצה כלכלית - לא לקנות את החומרים מבעל המקצוע אלא לגשת למחסן בדים ולקנות את הבד - הרפדים לרוב קורעים במחיר של החומרים עצמם.

ד. חוזק - ביצעת מבחן עמידה? - אם אתה עומד על הפוד אחרי שבנית אותו ואין שום רעש מעורר חשד - הוא חזק מספיק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...