Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח על עבירה בשטח פרטי, חוקי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על נסיעה ברחוב חד סיטרי, בניגוד לכיוון התנועה. השטח הוא איזור תעשיה והרחוב רשום בערייה כשטח פרטי. האם הדו"ח חוקי? יש טעם לגשת למשפט? עד כאן השאלה בקצרה.

יותר פרטים: מדובר בירושלים בקטע של 10מ', העולה לרח' כנפי-נשרים בין אנג'ל והבנין של החנויות א.נ.ח.-היפר פוטו. עופר מ"אנח" טוען שזה שטח פרטי, ואין לי מקור אחר. לא יודע כמה השלט אין כניסה היה מוסתר מאחורי העצים (כיום אי אפשר לראותו כלל, אבל מישהו כנראה עיקם אותו לאחרונה), אבל הסיבה שנסעו שם היתה כי אם מגיעים לחניה מכנפי נשרים, היו משאיות שיאלצו תרגילים מסוכנים בשביל להיכנס לחניה משם. ומעולם לא נוסעים שם מהר בשום כיוון, והאיסור הוא רק לאורך בנין קצר, וכולם עולים שם, כך שסכנה לא היתה שם. אם מישהו חולק על זה אנא שיאמר את דעתו, רבל רק אם הוא מכיר את המקום. הדו"ח הוא על 500 ש"ח, אבל מה שאיכפת זה עוד "עבירה" להיסטוריה של הנהג, שכבר רשום לו עקיפה של פס לבן, שלא היתה אלא רק עדות שקר של שוטר. לכן רצינו לברר אם כדאי לבקש משפט. תודה למי שיודע משהו.

פורסם

חוקי התעבורה חלים גם בשטח פרטי. לדוגמא, לילד בלי רישיון אסור לנהוג- גם בחניון הביתי.

לעצם הדו"ח- נסיעה נגד כיוון התנועה מהווה עבירת תנועה, אך יש מקום להקל ואף לזכות במידה והדרך חסומה ואין מוצא אחר.

אם יש לו דרך להוכיח זאת, מה טוב. בקשה לביטול דו"ח אינה עולה שקל ועשוייה להביא תוצאות לא רעות בכלל.

dirty old man

need love too

פורסם

חשבתי שהאפשרות היחידה היא לבקש משפט או לשלם,

במשפט לא יכול להיות יותר גרוע?

אי אפשר לטעון במקרה זה שלא היה אפשר מהכיוון השני.

אני יודע לגבי להיגה ללא רשיון, אבל אולי חוקי תמרורים זה שונה?

פורסם

אם מדובר בשטח פרטי, יתכן גם שהתמרור הוצב בידי בעל השטח, ואז הוא בטל מעיקרו.

בדוק בעיריה אם קיים פרוטוקול וועדת תמרור שאישר הצבת התמרור הסצפציפי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

איך בודקים בעריה? ואם יש, אז זה יהיה תקף בכל אופן? קשה לי להאמין שהתמרור הזה הוצב ע"י בעלי השטח, אבל לא יודע.

פורסם
חשבתי שהאפשרות היחידה היא לבקש משפט או לשלם,

במשפט לא יכול להיות יותר גרוע?

אי אפשר לטעון במקרה זה שלא היה אפשר מהכיוון השני.

אני יודע לגבי להיגה ללא רשיון, אבל אולי חוקי תמרורים זה שונה?

אפשר תוך 30 יום אם אני זוכר נכון לכתוב מכתב, כשכתבתי (ואני כותב מכתבים בצורה מאוד יפה) בקשה לביטול דו"ח, לא קיבלתי כל התייחסות, לא תשובה לחיוב ולא לביטול.

הנחתי שמי שקיבל את המכתב אינו יודע קרוא וכתוב. (שזה בהחלט הגיוני)

פורסם

יש הרבה בעלי שטח שמציבים תמרור אין כניסה כדי שלא יעברו דרכם. בכל אופן, גם אם העיריה אישרה, אני לא יודע אם יש לה סמכות בכלל להציב תמרור בשטח פרטי, זה טעון בדיקה גם כן.

בודקים את זה בעיריה, בדרך כלל מחלקת תעבורה או משהו בסגנון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה רבה.

אז איך בודקים במחלקת תעבורה? הולכים לשם? מתקשרים?

אגב יש שם תמרור "חד סטרי" בכניסה, ולא רק "אין כניסה" ביציאה.

פורסם

אני מכיר את המקום .לא חושב שהתמרור הוצב ע"י בעל השטח וגם אין שום שלט שמראה על כך שזה שטח פרטי -זה נראה כמו סתם עוד סימתה.

התמרור במקום הגיוני לפי דעתי כי רוחב הסימתה ממש לא מאפשר תנועה של יותר מרכב אחד.

אם התמרור הוצב ע"י הגוף המוסמך -אין שום סיכוי במשפט לפי דעתי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

יש הרבה כבישים וסימטאות קצרים כאלה שהם דו-סיטריים. תלוי בתנועת כלי הרכב.

לא צריך שלט כדי שבטאבו השטח יהיה שייך לבעלי הבניינים שם.

פורסם

הגש בקשה למידע לממונה על יישום חוק חופש המידע בעירייה.תקבל שובר לתשלום אגרת בקשה 83 שקלים,ותקבל המידע.

פנה לנתן מנצור,בנין 1 קומה 5.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

תודה!

והאם מישהו יודע, במידה והשטח פרטי, והשלט של החוק, אז הדו"ח חוקי? כי כל עוד שאני לא יודע את זה, אני לא נלך לערייה ולא למשפט, אלא רק נלך לשלם..

פורסם

א. בד"כ מודבקות ספרות בגב השלט- זה סימן שהוא חוקי (רשום).

ב. במקום ההוא כבר עשו הרבה מאד דו"חות- שופטי התעבורה מכירים את הטיעונים הכי יצירתיים.

ג. אם באותו יום וסמוך לאותה שעה נעשו דו"חות נוספים והנהגים האחרים לא טענו ש"עץ הסתיר ",- טענתך שווה מעט. (בכל מקרה ביה"מש מניח , במקרה של מילה שלך נגד של השוטר , שלשוטר אין סיבה לשקר ולך יש ).

• תוכן חדש...