Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין יבואן רשמי בארץ (בינתיים :twisted:).

ניתן להזמין ממאדיסאונד, www.madisound.com

באחד הת'רדים היום מישהו שאל אם מישהו רוצה להצטרף להזמנה שלו משם בכדי להפחית מדמי המשלוח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למה אתה מתכוון?

אחרי שאתה מכניס את פרטי כרטיס האשראי ולפני שאתה נותן את האנטר הסופי לאישור ההזמנה הוא ירשום לך סכום כולל לתשלום, שכולל גם את המשלוח.

צא מתוך נקודת הנחה שבמקרה הכי גרוע יתווספו 30% ומשהו מיסים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ה XXLS הוא גרסה מוגדלת וחזקה יותר של ה XLS.

אם אתה מעוניין ב XLS - חפש בארץ סאב של זטק מסדרה הגראוויטי, זה לא פחות מאשר XLS בתחפושת.

איתמר.

פורסם

הבנתי, תודה.

שמעתי את הXXLS וממש אהבתי (למרות שזה היה כמעט לפני שנה) באשדוד בתחרות.

טוב שיהיה לי בהצלחה :).

אעדכן בהמשך :).

תודה.

בוריס.

פורסם

אם להזמין ממדיסאונד סאב אז כבר כדאי להביא סאב "מעניין" יותר כמו

http://www.madisound.com/cgi-bin/index.cgi?cart_id=5362365.9929&pid=97

ואם אתה רוצה שגם השכנים ישמעו

http://www.madisound.com/cgi-bin/index.cgi?cart_id=5362365.9929&pid=99

בכל מקרה, קשה לטעות עם רכישת XLS/XXLS.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

ולמי שלא מכיר את הסיפור נספר שיש בארץ רמקולים של פירלס שאפילו נושאים את הלוגו (או משהו שמאוד דומה ללוגו) של פירלס דנמרק. אין לחברה הזאת שום קשר לפירלס דנמרק.

איתמר.

פורסם

כן, שמעתי שמישהו קנה את ה"סט קומפוננט" אלעק שלהם, והם פשוט היתפוררו לו אחרי חודשים ספורים.

חבל שאין יבואן רשמי שלהם אצלינו.

פורסם
כן, שמעתי שמישהו קנה את ה"סט קומפוננט" אלעק שלהם, והם פשוט היתפוררו לו אחרי חודשים ספורים.

חבל שאין יבואן רשמי שלהם אצלינו.

ובגלל זה הם "שאלו" את הלוגו של פירלס כי אין לו יבואן בארץ, ועושים על זה כסף קטן בצד.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נכנסתי לMADISOUND ורשום שמה שהם לא מייבאים מוצרים של "PEERLESS CAR" נכנסתי לאיזה מן טבלה כזאת ולא רשום שהם מייבאים לארה"ב,אז אני שואלאותכם האם קיים סיכוי שאני יביא סאב כזה לארה"ב?( אני מדבר על הXXLS 12 לרכב)

או אפילו לארץ

תודה

• תוכן חדש...