Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים, בשעות הערב שמעתי ברכבי מוזיקה, הכל עבד כרגיל וללא שום פרעות!

החנתי את הרכב למשך הלילה, בבוקר הפעלתי את המערכת ונסעתי כרגיל, אבל הרגשתי שמשהו היה חסר! נכון, הסאב לא עבד! אחרי שפתחתי את הבגאז' ולראות מה הבעיה נגעתי בחוטים על הסאב ועל המגבר והבעיה לא נפתרה.

הוצאתי את הסאב מהתיבה וראיתי שמשהו קרוע(אני לא מומחה גדול בסאבים)

תמונה:

http://briefcase.walla.co.il/data/m/a/a/t/r/i/x/x/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200308242046275242/200701172026499539/IMG_2862.jpg

מה יכולה להיות הסיבה שנקרע הסאב? מישהו יכול לתת רמז? וכיצד למנוע דבר כזה בפעם הבאה?

הסאב מסוג: LANZAR HRW 1000W מסוג HERTIRAGE ו-500RMS

והיה מחובר בגישור למגבר של LIGHTING AUDIO B2.300.2 900W ו-300RMS בגישור.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

נראה שעבד קשה ביחס למה שהיצרן תכנן. פשוט נקרע מעומס/עומס לאורך זמן, מה שבכל אופן לא אמור לקרות אם ההגברה נכונה ואם הקופסא נכונה. האם הקופסא פתוחה או אטומה?

ונראה לי שפתוחה..

זו לא נראית כתקלה של יד אדם.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

סאב יכול להקרע מכמה סיבות, בינהן:

1. מגבר חזק מידיי (לא נראה שזו הבעיה שלך)

2. מגבר חלש מידיי, או כיוון לא נכון שיוצר עיוות Distortion גבוה.

3. בעייה במערכת החשמל שיוצרת Pops במגבר, שים לב מה קורה לסאב בהדלקה או כיבוי של המערכת, יכול להיות לפי הסיפור שלך ששמעת לילה קודם והכל היה בסדר, בכיבוי המערכת נוצר POP ששרף את הסאב ובבוקר הגעת ומצאת אותו שרוף.

הייתי מציע לך לבדוק את המגבר לפני שאתה שם סאב חדש ושורף גם אותו.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

הסאב הייתה עם תיבה פתוחה, עם חור בדיוק בגודל של תחתית כוס חד-פעמית, איך אני יודע אתם שואלים? בתוך החור הייתי שם כוס חד פעמית כי לדעתי שמעו יותר טוב כאשר התיבה אטומה!

נסעתי ככה בערך 5 חודש והכל עבד מצויין דבר שני אף פעם לא הגבהתי את המערכת עד כך שאני ישמע עיוותים! עם ה-POPS פעם לא שמעתי מהסאב, רק מהרמקולים, לכן לפני שאני מכבה אני שם על המינימום של הווליום וה-POPS נעלמים בכיבוי והדלקה.

יכול להיות שהיה פגם ביצור? או אולי הגומיה שנקרעה הייתה יבשה? אחי הכל הסאב בן 3 שנים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יש לך בעיה.

מה שקרה אצלך. הספיידר נקרע.!

הספיידר זה החלק הקפיצי שמחזיר את הרמקול למקום אחרי כל תנועה. הוא גם אחראי למרכוז של הסליל בחור של המגנט.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
הסאב הייתה עם תיבה פתוחה, עם חור בדיוק בגודל של תחתית כוס חד-פעמית, איך אני יודע אתם שואלים? בתוך החור הייתי שם כוס חד פעמית כי לדעתי שמעו יותר טוב כאשר התיבה אטומה!

.

אני לא יודע מה אתכם, אבל הנה הסיבה לבלאי המואץ הזה...

פורסם

1. כוס חד פעמית לא אוטמת שום תיבה שבעולם.

אחרת היו בונים סכרים מכוסות חד פעמיות - יותר זול מבטון.

2. חור...

לא פורט - חור.

לא פורט בעל מידות ספציפיות - חור.

לי זה נשמע כמו תיבה מאולתרת/ג'נרית/או פשוט לא מתאימה לסאב.

פורסם

אני מאמין שכאשר הוא כתב "חור", הוא התכוון לפורט. אם זה לא המצב באמת התיבה חובבנית, ויכול להיות שהסאב היה יותר מידי חופשי בה, כשהוא עבד בה שהיא היתה פתוחה... אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

כאשר אמרתי חור, התכוונתי לפורט, שהוא בא ביחד עם התיבה, התיבה לא מאולתרת או חאפרית קניתי אותה מחנות מערכות לרכב, הפורט מצופה בפלסטיק קשיח מסביב, הכוס הייתה אוטמת את הפורט, והכוס לא הייתה קופצת לא החוצה, ולא פנימה בגלל הבאס! פעם השתמשתי בגרב מקופלת אך היא נשאבה לתוך התיבה.

ראיתי מישהו מוכר בפורום סאב מורל 15 אינץ' 400RMS לדעתי יעבוד מצויין עם המגבר! יש המלצות יותר טובות?

פורסם
כאשר אמרתי חור, התכוונתי לפורט, שהוא בא ביחד עם התיבה, התיבה לא מאולתרת או חאפרית קניתי אותה מחנות מערכות לרכב, הפורט מצופה בפלסטיק קשיח מסביב, הכוס הייתה אוטמת את הפורט, והכוס לא הייתה קופצת לא החוצה, ולא פנימה בגלל הבאס! פעם השתמשתי בגרב מקופלת אך היא נשאבה לתוך התיבה.

ראיתי מישהו מוכר בפורום סאב מורל 15 אינץ' 400RMS לדעתי יעבוד מצויין עם המגבר! יש המלצות יותר טובות?

:shock:

שמע, שמת בתיבה שלך את הדברים הכי הזויים ששמעתי עד היום . אני מתפלא בכלל שהסאב החזיק 5 חודשים. להבא, עם אתה רוצה תיבה אטומה, פשוט תקנה/תבנה אחת במקום לחפש פתרונות שוק כאלו.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אין שום פסול לאטום תיבה פתוחה עם מגבת/חולצה/ גרב, כל עוד העצם אוטם את התיבה ולא זז,

אין שום חשש לפגיעה בסאב.

אמיר

פורסם

אמיר אני מקווה שאתה צוחק עכשיו.

איך גרב, הדבר הכי מאוורר בעולם ישמש כעצם איטום??

עזבו נזק שמנזק, אבל גרביים? מגבת? חולצה??

זה אודיו לרכב כאן לא שוק הפשפשים...

ואם זה מה שאתם עושים/חושבים שזה בסדר - אל תתפלאו על התוצאות הללו.

פורסם

גל:),

אם תיקח מגבת ותדחוף אותה חזק לפורט היא תהיה מספיק אטומה גם אם לא אטומה כמו עץ.

בכל אופן, כמובן שזה לא מומלץ להמשיך ולהפעיל את הסאב ככה, אהבת את הצליל של תיבה פחות או יותר אטומה? תבנה אחת מתאימה, סתימת הפורט זה לא פיתרון אידיאלי בכלל.

אמיר

• תוכן חדש...