Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 406 2000CC שנת 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין בכל פרט על הרכב. מדובר על דגם SV 2.0L.

אמינות?

צריכת דלק?

סחירות - האם רכב ממוצע נמכר במחירון?

אחזקה - זולה יקרה?

נוחות נסיעה?

מה לבדוק לפני רכישה? יש משהו מיוחד?

תודה.

פורסם
מעוניין בכל פרט על הרכב. מדובר על דגם SV 2.0L.

אמינות? טובה מאוד.

צריכת דלק? נורמלית לקטגוריית ה 2.0 ליטר.

סחירות - האם רכב ממוצע נמכר במחירון? תלוי במצב, אם הרכב שמור - מחירון עד קרוב למחירון.

אחזקה - זולה יקרה? נורמלית (כי האמינות טובה מאוד)

נוחות נסיעה? מ-ע-ו-ל-ה. כבר לא מייצרים כאלה דברים היום :(

מה לבדוק לפני רכישה? יש משהו מיוחד? את הגיר בעיקר - וכמובן טיפולים שוטפים ושהכל עובד.

תודה.

תגובות בכחול.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כבעל ניסיון די נרחב עם מנועי קונצרן PSA, בדוק את נוזל הקירור , אם אתה מוצא מים תתרחק..

הנזקים למנוע יכולים להגיע בפתאומיות , ולגרום עד נזק טרמינלי למנוע.

מעבר לזאת, מדובר ברכב שהוא לא פחות ממעולה, אמין ברמה גבוהה במידה וטופל בזמן, נוחות נסיעה שלא מוצאים היום , שלא לדבר על התנהגות ונימוסי כביש, תענוג.

לגבי הגיר, מדובר ב AL4, מה שאומר שיש לבדוק בנסיעה את דרך העברת ההילוכים, ובאם יש מכות תוך כדי העברה ואו השתהות בהעברת ההילוכים.

התיקון יכול לעלות מאות בודדות של שקלים במידה ומדובר בחישנים, בעד 2000 ש"ח באם מדובר בשסתומים חשמלים תקולים,ועד 5000 ש"ח לגיר חדש..

בהצלחה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כיוון שגם אני בעלים של 505 ידועה לי הרגישות למי ברז, סה"כ הרכב באמת הרבה הרבה מעל הממוצע ושמור מאד, טיפולים בוצעו כל שנה כיוון שלא הגיע למכסת הק"מ בין טיפול לטיפול (30K למיטב הבנתי), הבעיה היא המחיר כרגע... חוץ מזה די השתכנעתי שמדובר ברכב מעולה ויותר מזה.

האם נהוג לשלם על רכבים מסוג זה 5% ויותר מזה מעל המחירון (בהנחה שהרכב שמור מאד)?

פורסם
ראשית תודה.

מה ההבדלים בין דגם SV ל ST?

והאם יש SV 1800CC?

אין לי מושג למרות שהייתי ממליץ מראש על ה 2000 סמ"ק (לא שה-1800 לא יענה על הציפיות של רוב המשפחות, אבל ה 2000 סמ"ק הרבה יותר זריז ונעים).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
כבר לא מייצרים כאלה דברים היום.איציק

איציק, ה 407 כ"כ גרועה בעינייך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אין לי מושג למרות שהייתי ממליץ מראש על ה 2000 סמ"ק (לא שה-1800 לא יענה על הציפיות של רוב המשפחות, אבל ה 2000 סמ"ק הרבה יותר זריז ונעים).

איציק

אני שאלתי ואני יענה...

ה SV כנראה הגיע רק עם מנוע 2.0L.

התוספות בדגם זה הם כיוון כסאות חשמלי, יותר עץ מדגם הST, ובקרת שיוט שלא זכור לי שראיתי שיש ברכב הספציפי...

פורסם
איציק, ה 407 כ"כ גרועה בעינייך?

ממש לא, פשוט היא לא עומדת ברף הנוחות שהציבה ה 406.

ה 407 היא מכונית שנראית טוב ובאופן כללי מאוד נעימה לנסיעה. ההגה מגיב מהר (בטח שביחס ל 406) ואפשר לומר שלמעט תגובת מנוע מעט פחות טובה מה-406 (מע' הזרקה שונה וסביר להניח שעוד משקל לרעת ה 407) המכונית סה"כ עושה את העבודה דיי טוב עבור הקליאנט הפוטנציאלי.

לסיכום: עבור חובב רכב או אפילו חובב נהיגה זו מכה אנושה - אך עבור הקליאנט הממוצע זו מכונית בהחלט טובה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אחת מהמהנות ביותר לנהיגה שיצאה מבית PSA ,אם לא המהנה ביותר על הרכב הזה כבר נאמר לא אחת הרבה רכב מעט כסף, מנסיון אישי עם ה - SV , רכב פשוט מענג ומהנה עד בלי די, ומועדףעל ידי גם על פני מכוניות חדשות ונחשבות ממנו זאת בין היתר תודות למושבים החשמליים המציבים אותך בצורה הנוחה ביותר שרק ניתנת, לגבי סחירות אני יכול להעיד על פניות יזומות שהתקבלו מאנשים ולא פעם אחת הדגם מסתבר די מבוקש כיד 2, צריכת דלק סביב ה אחד ל -11 מחוץ לעיר באם הנך נהג מתון ומצב הרכב טוב.

• תוכן חדש...