Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי באוטו יש חיישני חניה. אתמול אני ואחי נסענו באוטו ואחי נסע ברוורוס. הוא לא נוהג להביט במראות כשיש חיישנים. נסענו ברוור והחיישנים לא עבדו כתוצאה מזה נכנסנו בעמוד ובערך 15 על 20 ס"מ מימין לפנס האחורי הימני התעקמו(בין הדלת הימנית לפנס). כמו כן היו באוטו בעיות נעילה מרכזית! השארתי את האוטו פתוח לילה שלם.

מה אני יכול לעשות,אפשר לתבוע את אוטו סנטר? אוטו סנטר מכרו לי מוצר פגום והם צריכים לשלם על התאונה למרות שאחי לא הסתכל במראות, כמו כן יכלו לפרוץ לי לאוטו כשהנעילה המרכזית לא עבדה.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לעניין הרוורס אח שלך אשם, החוב מחייב אותך להביט במראות ואף להסתכל לאחור, בנוסף הוא מתיר לך להתיר את חגורת הבטיחות, הכל בשביל שתראה יותר טוב לאחור.

אולי אתה יכול לקבל את הכסף שלך בחזרה על המכשיר אבל מפה ועד לטעון לאשמתם בתאונה בזמן שאחיך מודה שהוא לא הסתכל על המראות הדרך ארוכה, אני במקומו הייתי מודה ליושב במרומים שלא עליתי על ילד ושותק.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מתיאור המקרה שלך, עושה רושם שהפגיעה נגרמה במקום אשר בו לחיישני החניה אין שום תפקיד.

חיישני החניה מכוונים ומיועדים להתריע בפני עצמים קרובים מאחור!

הפגיעה שלך, כפי שעולה מתיאורך, הינה בכנף הימנית האחורית (בין הפנס לדלת), החיישנים אינם מכסים אזור זה.

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם
מתיאור המקרה שלך, עושה רושם שהפגיעה נגרמה במקום אשר בו לחיישני החניה אין שום תפקיד.

חיישני החניה מכוונים ומיועדים להתריע בפני עצמים קרובים מאחור!

הפגיעה שלך, כפי שעולה מתיאורך, הינה בכנף הימנית האחורית (בין הפנס לדלת), החיישנים אינם מכסים אזור זה.

רפי.

החיישנים קולטים את האזור הזה, חוץ מזה הם לא עבדו בכלל גם לאחר מכן!

פורסם

איך אפשר לנסוע ברוורס בלי להסתכל אחורה?

זה ממש מסכן חיי אדם

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם

תגיד - אם היה לך קרוז קונטרול ברכב היית מקפל רגליים לישיבה מזרחית - הרי לא צריך ללחוץ על הגז.

באותה מידה כשאתה נוסע אחורנית תסתכל במראות, תסתכל אחורה. אתה שם את החיים של אנשים בידיהם של חיישני חנייה מעפנים.

אחיך אשם, בקשר למוצר הפגום - יש אחריות לא?

מקווה שלמדתם את הלקח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תגיד - אם היה לך קרוז קונטרול ברכב היית מקפל רגליים לישיבה מזרחית - הרי לא צריך ללחוץ על הגז.

באותה מידה כשאתה נוסע אחורנית תסתכל במראות, תסתכל אחורה. אתה שם את החיים של אנשים בידיהם של חיישני חנייה מעפנים.

אחיך אשם, בקשר למוצר הפגום - יש אחריות לא?

מקווה שלמדתם את הלקח.

למדנו!

מה אני צריך לעשות עכשיו ללכת לשמאי? או ישר למוסך?

פורסם

בשביל מה שמאי?

פשוט לתקן את הרכב, הולכים לשמאי כדי שיעריך את הנזק כדי שתוכל לתבוע מישהו (ביטוח, נהג אחר שאשם). במידה ואתה לא הולך לתבוע אף אחד, אין לך למה לבקש הערכת נזק, כי במילא אתה תשלם עליו.

פורסם
למדנו!

מה אני צריך לעשות עכשיו ללכת לשמאי? או ישר למוסך? תלוי .אם יש לך מקיף ואתה רוצה לתבוע את הביטוח? אזי שמאי או מוסך הסדר. אם לא אזי למוסך

ובפעם הבאה אל תסמוך על כלום הם נועדו לעזור , אבל לא להחליף אותך .(יום אחד עוד תהיה מכונית שתחשוב שהיא יכולה להחליף את הנהג , אבל זה יהיה ב1984 :lol: )

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לא נכון,

ישנם מקרים של תאונה עצמית בהם בהחלט כדאי לערב את הביטוח.

אם הנזק עובר את גובה ההשתתפות העצמית ביותר מסכום של כמה מאות שקלים לדעתי כדאי לערב את הביטוח.

בכל מקרה חובה עלייך לדווח לביטוח על קרות האירוע שכן בעליו של העמוד עלול לתבוע אותך על נזקו.

אינני יודע מה עלותו של עמוד כזה אך כדי שביום מן הימים לא יקום העמוד ויכה אותך באחוריך (ולא באחורי מכוניתך כבמקרה הזה) שווה בדיקה מול הסוכן.

(לשון זכר לנוחות בלבד).

לגבי התביעה מול המתקין, תביעות כידוע צריך גם להוכיח.

מהי התרשלות המתקין ?

הנטל העיקרי הוא עלייך ואם קיים אשם תורם (אני בספק לגבי תביעה כזו) הוא לגבי התקנה לקויה.

ככל הנראה סיכויי התביעה קלושים.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

לא נכון,

ישנם מקרים של תאונה עצמית בהם בהחלט כדאי לערב את הביטוח.

אם הנזק עובר את גובה ההשתתפות העצמית ביותר מסכום של כמה מאות שקלים לדעתי כדאי לערב את הביטוח.

בכל מקרה חובה עלייך לדווח לביטוח על קרות האירוע שכן בעליו של העמוד עלול לתבוע אותך על נזקו.

אינני יודע מה עלותו של עמוד כזה אך כדי שביום מן הימים לא יקום העמוד ויכה אותך באחוריך (ולא באחורי מכוניתך כבמקרה הזה) שווה בדיקה מול הסוכן.

(לשון זכר לנוחות בלבד).

לגבי התביעה מול המתקין, תביעות כידוע צריך גם להוכיח.

מהי התרשלות המתקין ?

הנטל העיקרי הוא עלייך ואם קיים אשם תורם (אני בספק לגבי תביעה כזו) הוא לגבי התקנה לקויה.

ככל הנראה סיכויי התביעה קלושים.

ירון

העמוד שייך למדינה. וגן לא נגרם לו נזק. העלות אמורה לעבור את 1600?

פורסם

מה שאני הייתי עושה במקרה הזה הוא לגשת לפחח ולבקש הערכת נזק.

על פניו נשמע שיש לעשות עבודת פחחות לפח אחורי ימני.

למיטב הידיעה ללא בירור ספציפי לגבי הנזק וללא תמונות נדמה לי שאני יכול לנחש ניחוש מלומד שהנזק שנגרם לך לא יעבור את הסכום שנקבת.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אנחנו אמורים לנחש מה הנזק?

תלך לפחח, ברר מה מחיר התיקון + מחיר הפנס אם נפגע. ואז תדע.

(המלצה שלי - תעשה סבב פחחים).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...