Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי ,אני מתכבד להזמין את הכלל[בלי יוצא מן הכלל8) ]למפגש מרכז משפחתי וחמים אשר יתקיים בשבת הבאה ה20.1.07 החל מהשעה 12:30 במקום הקבוע[במתחם החניון של איצטדיון ר"ג]

כולם מוזמנים[בעלי מערכות אודיו וכמובן נרגילות בשלל צבעים וטעמים להנעמת המפגש ורוממות המצב רוח],אשמח אם כל משתתף יקח יוזמה[מבורכת] ויביא עימו למפגש כיבוד קל ,שתיה קלה וכדומה[כמו שנדב מגדיל ראש וטורח לעשות ] .

נא להודיע מגיע/לא מגיע.

לא להפוך תרד' זה לצ'אט.

מנהלים בבקשה להפוך לדביק.

*מקווה לראות את כולם בהענות מלאה, כל מי שמעוניין להביא ציוד כזה או אחר למכירה יכול לעשות זאת ע"י דף שיודבק על חלון רכבו ולא בתרד' הנוכחי.

מספרי ברזל להתפקד!:lol:

%D7%9E%D7%A4%D7%AA%20%D7%9E%D7%A4%D7%92%D7%A9%20%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95[1].jpg

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא אוכל להגיע לצערי :|

מתלווה למועדון פיאט :|

כנ"ל, יש סיכוי שאחרי הטיול אני יקפוץ לביקור בזמן שכבר כולם הלכו אבל המקללים, אני מאמין שעדיין ישארו:lol:

פורסם

עכשיו התברר לי שאני יגיע אבל עד השעה 4 וחצי לערך כי יש לי התחייבות קודמת למשפחה.

נרגילה + כמה משקאות בקליל

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
אני לא יודע אם אני מדבר רק בשם עצמי,

אבל אי אפשר לקיים מפגשים ביום אחר חוץ משבת ?

.

נא להודיע מגיע/לא מגיע.

לא להפוך תרד' זה לצ'אט.

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...