Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר חודשים דוד שלי שגר בארה"ב התקשר אליי והודיע שהוא מגיע בקרוב לארץ. תגיד לי מה אתה צריך ואני אביא איתי. הוא ציפה שאני אבקש משהו פשוט ולא רביעיית בולמים שיתפסו חצי מזוודה וישקלו בערך 30 קילו.

הבולמי זעזועים אצלי ברכב (190E שנת 84 ) היו גמורים. בארץ המחיר גבוה מידי - כ 1400 ש"ח לזוג בולמים קדמיים תחליפיים. לא היה שווה בכלל להתחיל ולברר לגבי בילשטיין. התחלתי לברר באתרים שונים באינטרנט ובאי ביי לגבי מחירים בארה"ב. ללא ספק המחירים שם היו זולים יותר. הביקורות על רוב האתרים שמוכרים חלקי חילוף באינטרנט לא משהו וגם לא רציתי להסתבך עם חלק שלא מתאים. לאחר הרבה תהיות החלטתי לבחור בבולמים של Bilstein HD . רציתי להיפטר מהזוויות גילגול המוגזמות מבלי להנמיך את הרכב. חשוב לי שהאוטו יראה כמה שיותר קרוב למקור ולכן לא רציתי להנמיך אותו. המחיר לבולמים האלה באי ביי כ 400$ לרביעייה ללא משלוח. יצרתי קשר טלפוני עם 2-3 חנויות באי ביי כדי לוודא מחירים וגם כדי לברר עלויות משלוח לסן דיאגו. לאחד מהמוכרים בחנויות נפלט שהמשלוח לסן דיאגו יהיה חינם (למרות שהחנות היתה בחוף המזרחי) מכיוון שהם שולחים מעסק אחר בסן דיאגו. ישר אמרתי לו תודה רבה ולהתראות וערכתי חיפוש בגוגל על צמד המילים Bilstein ו San Diego. אחת התוצאות שקיבלתי היתה האתר הבא: http://store.interautopartssd.com/

מדובר על עסק שמייבא חלפים לרכבים אירופאיים ומספק אותם למוסכים באיזור.

לא הצלחתי למצוא קטלוג או מוצרים באתר ולכן התקשרתי לעסק. קיבלתי שם הצעה לרביעיית בולמים Bilstein HD ב 250$. יום לאחר מכן דוד שלי הגיע למקום ואסף את הבולמים עבורי. כיום הם מותקנים ברכב ביחד עם הגומיות מוט מייצב שגם הם נרכשו מאותו המקום.

אם במקרה מישהו מחפש להזמין חלקי חילוף מחו"ל למרצדס, ב.מ.וו, אודי ויגואר, ויש לו קרוב משפחה באיזור אז שווה להתקשר ולברר עלויות כי ההפרש מחירים יכול להיות גדול ויש להם חלפים גם לרכבים ישנים.

אסף

נ.ב. חשבתי שיהיה רלוונטי לפרסם את זה כאן לטובת כל בעלי הרכבים הישנים שבעייתי להשיג עבורם חלפים בארץ ונאלצים לחפש חלפים בחו"ל.

• תוכן חדש...