Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שידוע לחלקכם, אני מתנייד היום בראלי דור שני מושתלת מנוע 16V. חזקה (יחסית) ומהנה.

הרכב הזה ענה על כל הציפיות שלי ועקף אותן בסיבוב, אבל זה נושא אחר.

עם זאת, אני לא נוהג להתחתן עם רכבים. אפילו שאני אוהב אותם ולראייה עד היום יש לי ממוצע של רכב בשנה.

הגיע הזמן לשינוי, רבות חשבתי ופזלתי לכיוון 3 מכוניות.

מיאטה.

בימר סידרה 3.

ופיאט קופה.

מכיוון שאני לא מחזיק מעצמי מיכאל שומאכר, גם לא ראלף. אין לי כוונה לצאת בצהרות שמציתי את ההנעה הקידמית.

היום, הפיאט קופה קורצת לי מתמיד. מכיוון שיש לי איזה אקזמפלר ספציפי על הכוונת שהוא יד שנייה עם פחות מ100 אלף ק"מ בלי שיפורים.

הבימר התרחקה לה מכיוון שהE30 הרבה פחות עושה לי את זה לאחרונה, אולי לא כל כך נכון להגיד פחות עושה לי את זה, יותר נכון פחות פרקטית בשבילי כרגע והE36 יקרה יותר ונדירה יותר הכי מוצאת חן היא הE46 אבל היא באמת מחוץ למה שאני יכול להרשות לעצמי כרגע.

עם המיאטה אנחנו באותו סיפור, אני אקנה רק דור שני, ודור שני בפחות מ110 אלף ש"ח אין למצוא. וזה שוב, מחוץ לתקציב.

אז נשארתי עם החלום על הפיאט קופה ההיא.

מה אתם אומרים ?

רכב נוראי לאחזקה ?

בלתי אפשרי ?

לצפות לגרוע מכל ?

איך היא מבחינת ביטוח ?

נסיעה יומיומית ?

כל פרט רלוונטי יתקבל בשמחה.

שבת שלום,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור טייקון בתי עץ ופרגולות אתה יכול להרשות לעצמך להחזיק פיאט קופה.

חולקת הרבה מאוד מכלולים עם פיאט טיפו ולאנציות.

בצורתה הסטדנרטית אין על בעייה להתנוענע עליה באופן יומיומי.

ביטוח? תבטח כמוני, בפול.

פוטאנציאל גדול לשיפורים, והנאה לא קטנה בנהיגה.

ואני אמשיך את השיחה הזאת איתך...אל דאגה.

רק עכשיו אני צריך אופנוע חדש, אני כבר לא יתן לך. :)

כן כן, לא לא.

פורסם

ידעתי שזה יגיע...

ד-ביל !

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
יש לך שרשור שלם על פיאט קופה של עומר. מה עוד צריך לשאול שלא ענו?

אכן לא ראיתי את השירשור הנ"ל, אם יהיו לי עוד שאלות אני אעלה אותן כאן.

תודה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בשניהם זה תלוי בצורת הטיפול שלהם במשך השנים.

אבל ל16V תהיה זמינות חלקים עדיפה יותר וגם הוצאות תיקונים נמוכות יותר מה 20V.

פורסם

דניאל בהצלחה.

אני ויתרתי , הבחור איתו הייתי בקשר שבוע דפק לי ברזים על ימין ועל שמאל (לא לעיניין) .

בסופו של דבר זה היה נראה כמו מכירה פומבית ביניי לבין "מתחרה" אחר שהלך על הקופה (תרתי משמע)..

המחיר נסגר על 53 (לפי מה שהבנתי) שזה 14 מעל המחירון על רכב עם שאסי מקדימה אבל סה"כ נראה כאקזמפלר לא רע! (רחוק ממה שנראה באותם תמונות שפורסמו..).

אני הסכמתי לשלם 12 מעל .. שם זה נגמר!

לאחר ROAD TRIP ארוך עם שחר (ראלי) ומאור (GTI) היו לי שוב רגשות מעורבים ולא נסגרתי על עצמי האם אני באמת מוכן לוותר על הראלי וללכת לכיוון אחר ולכיוון מעולה אבל שונה מאוד מהראלי שאותה אני כל כך אוהב!

בגדול אני לא מבואס מ"פיספוס" הקופה ואני ממשיך הלאה..

אולי אם אמצא אקזמפלר מעולה אחשוב שנית לכיוון הקופה.

בכל מקרה בהצלחה שיהיה לך .

ואל תשכח מי הדליק אותך על הקופה :lol: ...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אני ויתרתי

ויתרת על אחת ספציפית (שהייתה במצב מצוין, אני חייב להודות).

אבל לא ויתרת על החלפת הראלי, נכון?

דניאל, נשים עין על פיאט קופה עבורך.

אני ארשום את מה שרשמתי לעומר בשרשור אחר בנוגע לקופה:

עלויות האחזקה צפויות להיות גבוהות בהרבה מהמאה ושש, אין ספק.

אם אתה חושב שתוכל לעמוד בזה, לך על זה. אם זה יתפור אותך, עזוב.

פשוט כך.

בהצלחה,

דניאל.

MCS 2008

פורסם

לא היייתי חושב פעמיים, הולך על הקופה ב100% זה רכב ייחודי על המון פוטנציאל,ונדיר. אם אני לא טועה כשהייתי לפני שבועיים במנחת אפיק ברמת הגולן הייתה שם אחת אדומה שלפי מה שהבנתי הוא מעוניין למכור(אבל הוא לא לחץ אז אולי יש לה משו..)

תראה אני לא הייתי חושב על מאיפה להשיג חלקים בכלל כי כמו שכתבו לך יש עוד רכבים שמורכבים מאותם חלקים.

אני הייתי עושה אחרת: בפורום של חברינו ב"מקס טיונינג" פרסם איזה בחור פיאט למכירה עם תאונה, דבר איתו קנה חלקים שבאמת ייחודיים לפיאט (בקליות,וינקרים,טמבון אם יש..פלסטיקים למיניהם) בגרושים כן... את שאר החלפים המכאניים לא תהיה לך בעיה להשיג לבטח,

מקווה שלא תקנה מיאטה,*תרגעו - אני יודע שזה רכב עם אחלה ביצועים, אני אישית לא הייתי רוכש אחת כזאת גם בגלל עלויות ביטוח וגם בגלל שאישית לא התרשמתי והאוטו לא נראה משו בכלל(דעה אישית).

בהצלחה איש!

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

דניאל, באמת למה לא מיאטה דור ראשון?

אז אתה לא תוכל לצאת לדריפטים ארוכים... עדיין האוטו הזה מאוד מהנה.

כשאני נהגתי על מיאטה דור ראשון לא הרגשתי הבדל גדול מבחינת התנהגות בינה לבין מיאטה דור שני. קצת יותר רוכנת, נזרקת יותר בקלות - חוץ מזה הכל הרגיש לי זהה פחות או יותר.

אם אתה חושב על מיאטה דור שני, אין סיבה לפסול את הדור הראשון על הסף.

עומר, הסכמת לשלם 12K מעל על רכב עם תאונת שילדה מקדימה?!

מילא מנוע משופר ולא מקורי או כיול או אנערף - אבל שילדה לא מקורית? זה דבר שאני לא הייתי מוותר עליו :).

Back to the original - NC again.

פורסם

עומר, הסכמת לשלם 12K מעל על רכב עם תאונת שילדה מקדימה?!

מילא מנוע משופר ולא מקורי או כיול או אנערף - אבל שילדה לא מקורית? זה דבר שאני לא הייתי מוותר עליו :).

הוא כתב שלרכב יש קצה שלדה. במקרה של הקופה זה לא קריטי כי כל תאונה קטנה מקדימה גורמת לפגיעת קצה שלדה מקדימה. מעטות הפיאט קופה בארץ ללא הפגיעה הזאת.

מעבר לכך, אם הרכב נדיר מספיק ומצבו הכללי טוב מאוד אין מניעה לקנות רכב עם קצה שלדה מקדימה גם במחיר מעל המחירון. אני יודע שאם הייתי מחפש קופה הייתי משלם מעל המחירון לרכב שמור עם קצה שלדה מקדימה.

חומר נוסף למחשבה...ישראל היא אחד המקומות היחידים שקיים בו המושג קצה שלדה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
הוא כתב שלרכב יש קצה שלדה.

המחיר נסגר על 53 (לפי מה שהבנתי) שזה 14 מעל המחירון על רכב עם שאסי מקדימה אבל סה"כ נראה כאקזמפלר לא רע! (רחוק ממה שנראה באותם תמונות שפורסמו..).

אני לא ראיתי שום איזכור לקצה שילדה. אולי בשרשור אחר הוא רשם את זה. אם הרכב הזה הוא באמת רק עם קצה שילדה ולא יותר מזה אז אני מסכים בהחלט עם כל מה שאמרת.

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...