Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא מכיר זה בדיוק כמו בטמפרה, הבעיה שלי היא כאשר אני מדליק אורות אז יחד עם תאורת לוח השעונים גם מצבי האוורור ליד הלחצנים אומורים להידלק.

כל המנורות תקינות וגם פלוס מהידית אורות מגיע אך מה שקורה זה שמתבצעת פעולתdimmer .

בקרת אקלים.doc

פורסם

פעולת העמעום אמורה להתבצע בהדלקת אורות לגבי הצגים של טמפ' ומהירות המאורר הפנימי והנורות הירוקות הקטנות המורות את מצבי הפעולה של המע'.

אני משער שכוונתך שתאורת הכיתוב של המתגים אינה נדלקת בהדלקת אורות.

לפי שרטוט חשמלי של טמפרה אז צרכים להיות 2 חוטי הארקה לכל יחידת הבקרה.

אם זה תקין אז התקלה הנה פנימית וניתנת לתיקון, אולי, במעבדת אלקטרוניקת רכב.

מהיכן אתה בארץ?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני מאזור נתניה, יש לי את הסרטוט של הדדרה וגם של הטמפרה , בעקרון הצג של הטמפ' דולק ושל מהירות המאוורר, והנקודות הירוקות שהן לדים בפני עצמם, מה שלא דולק זה הקודות שבקובץ שצירפתי מופיעות בצבע אדום והציורים ליד כל לחצן.

לגבי חוטי הארקה אני לא מצאתי בסרטוט חוטים שהולכים יש לנקודה כזאת, רפי אם תוכל לתת לי את מספרי החוטים שהולכים להארקה והאות של התקע שהאליה הם שייכים.

האם זה מינוסים קבועים?

כי המנורת ביקורת לא נתנה לי מינוסים בכלל.

פורסם

אם אתה מסתבך ממליץ לך לגשת לאיטליאנו בב"ב. תיקנתי שם בזמנו טיפו דיגיטלית מספר פעמים במחירים שוים לכל נפש.

• תוכן חדש...