Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחרונה גיליתי בפונטו ספייס שברשותי תקלת הגה (נפוצה יחסית בפורום זה). התקלה מופיעה מדי פעם, כאשר מסובבים את ההגה עד הסוף בכוון אחד (כוון שמאל). מע' ההיגוי מתנתקת (מופיע סימן אדום של תקלת הגה, וההגה מאבד את ההגבר בכלל - נעשה קשה במיוחד). כאשר מאתחלים את המערכת (כיבוי מנוע והתנעה מחדש) התקלה נעלמת. בנוסף, כאשר מסובבים הגה שמאלה, נשמע קול של שפשוף קל.

לדעתי מדובר בתקלה (יתכן מכנית) באחד החיישנים (גלגל שיניים שנשחק/השתחרר) אך איני מומחה, וחושש לפרק את מע' היגוי בעצמי.

חשש נוסף, הוא לפנות למוסך לא מוכר. פניתי לא מזמן בעניין אחר למוסך מרכזי של פיאט ברמת החייל ולא הייתי מרוצה מהשירות (במילים עדינות פחות, לא שרק קרעו אותי במחיר, אלא גם ניסו לעבוד עלי בצורה די מלוכלכת).

אני יודעה (מנסיוני כמהנדס), שקיימים מקרים, בהם לא ניתן להחליף/לתקן רכיב בודד, וחייבים להחליף את כל המערכת, אבל המקרים האלה הם מעטים מאוד. ולא כל כך חבל לי על הכסף עבור מערכת חדשה (בטח שחבל!! :twisted:) ,אלא מעצבנת אותי הידיע, שאת המערכת שהוסרה מהרכב שלי תימכר לאחר שיפוץ קל ולא יקר במיוחד ללקוח הבא!!!!

בקיצור, אני פונה אל כל הגולשים:

אם מישהו מכיר מוסך (לא חייב להיות מורשה- אפילו עדיף שלא) אמין באזור בני-ברק, רמת-גן, שמסוגל לטפל בתקלה מהסוג הזה, אנא הודיעו לי!

פורסם

מניסיון ברכב של חבר שקרתה לו אותה תקלה..

ברכבך יש הגה חשמלי והתקלה היא במנגנון ההיגוי החשמלי של ההגה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני דווקא הייתי ממליץ על על מוסך שמשון ביהוד - קצת יותר רחוק אבל מומלץ על ידי רבים

עוד אופציה שכדאי לחשוב עליה היא המעבדה לרכב ממוחשב של איל נוימן באשדוד - אומנם זה הרבה יותר רחוק ממה שביקשת אבל מכיוון שמדובר פוטנציאלית בתיקון שעלול להיות יקר במיוחד שווה ליסוע למישהו טוב.

הכי טוב לקבל שתי דעות בנושא ואז להחליט.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

תודה לכולכם!

לאחר בירור טלפוני בכל המוסכים שהצעתם לי ובמספר נוספים ביקרתי אצל "אלי את אלי דושי הזרקות דלק". לאחר בדיקה ע"י סורק גילו תקלה במערכת בקרת ההיגוי. הציעו לי להחליף את המערכת (יחד עם מוט הגה) במערכת משומשת ("מפירוק") בעלות כוללת (רכיב + עבודה + מע"מ - הנחה על מזומן) של 2600 ש"ח. הלכתי על ההצעה, ומע' הוחלפה תוך 4-5 שעות. הם נותנים אחריות לשלושה חודשים. בינתיים אני מרוצה.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

רציתי לדעת אם אפשר לקבל חוות דעת לגבי התיקון שבוצע ברכב שלך , 10 חודשים אחרי שתיקנת אותו

יש לי את אותה בעיה בימים אלו ואני שוקל לפנות לאותו המקום

תודה רבה

בכל יום שהאוטו נוסע יורדת ההסתברות שהוא ייסע מחר

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום שמי גיא וגם לי יש את אותה תקלה של הנורה שדולקת. במהלך נסיעה לא מרגישים משהו שונה בנסיעה, הייתי במוסך מורשה של פיאט בעכו ואיפסו לי שם את הנורה דרך המחשב שלהם, אמרו לי שאם זה חוזר אז כנראה שאני צריך להחליף את מוט ההגה פלוס חיישנים שזה יוצא בסביבות ה 3000 שקל שזה מאוד יקר לי כרגע .קצת רקע על האוטו - הפונטו שנת 2004 ורק עם 55000 ק"מ , קניתי אותה לפני חודשיים. הנורה חזרה לדלוק לאחר כשבועיים מזמן האיפוס, יש שבוע שהנורה לא דולקת ויש כמה ימים שהיא דולקת , אז אני לא בטוח שחייב להחליף את זה ( כמו שהמוסך המורשה רוצה) . ברצוני לדעת אם יש עוד דרכים לפתור את הבעייה הזאת ולהיות בטוח באמת שצריך להחליף .

בתודה מראש

גיא

• תוכן חדש...