Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביציאת מהמשאבה הידראולית ישנו צינור לחץ ממתכת עם ראש הברגה כמו שכל אחד עם סיטרואן מכיר, אבל מה, ההברגה הזאת מתחברת לאום/ בורג נוסף גדול יותר וזה מתחבר אל המשאבה.

אני לא מצליח לנתק את הבורג הקטן מהגדול יותר ואני מתחיל להרוס את צורת האום.

האם למישהו יש עצה איך לעשות את זה בלי להרוס? (כבר ניסיתי עם שני מפתחות פתוחים, לא עובד) אולי ההברגה הפוכה אבל לא נראה לי.

בריאות לכולם!

פורסם

אם נסית את כל הדרכים וזה לא נפתח אתה יכול לשים פיק ריתוך בין המפתח לאום וגם כן למפתח השני אחרי שזה נפתח סיבוב אתה יכול להשחיז את הפיק ולהמשיך לעבוד זה כמובן במקום שיש לך גישה לרתך ולהשחיז את הפיק. אם אתה עושה את זה תדאג שאין שאיריות של ספריי חלודה או כל חומר דליק אחר .

פורסם

בנוסף,יש לנתק את המצבר לפני כול ריתוך או אפילו פיק עם רתכת,

כדי לא לגרום נזק ודאי לאלטרנטור.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לא יודע אם מותר לי להשפריץ שם WD40, ישנן גומיות איטום שעלולות להיפגע ואין לי גומיה בשביל הצינור הקטן. בנוסף, אם ארתך שם אז הגומי וודאי יימס.

צירפתי תמונה, מתנצל שלא הכי ברורה בעולם אבל צילמתי בחושך מוחלט.

PICT0746.JPG

בריאות לכולם!

פורסם
בנוסף,יש לנתק את המצבר לפני כול ריתוך או אפילו פיק עם רתכת,

כדי לא לגרום נזק ודאי לאלטרנטור.

בברכה דוד.

דוד, אם מחבר המינוס של הרתכת מחובר קרוב לנקודת הריתוך (וכמובן מפעילים את הראש והעיניים, נקודה בעלת רציפות חשמלית טובה כלפי נקודת הריתוך), למה שיווצר נזק כלשהו?

יוסי

פורסם

הדרך הנכונה לעבוד על ברגים אומים שלא ניתן להלביש עליהם בוקסה או מפתח רינג כי יוצא מהם צינור, היא לעבוד עם רינגים שיש בהם פתח והם אוחזים את האום/בורג בחמש צלעות.

כמו בתמונה הזו:

http://weisstool.com/store/products/SUN-9807.jpg

חבל לגרום נזק ע"י שימוש בכלים לא נכונים.

פורסם
הדרך הנכונה לעבוד על ברגים אומים שלא ניתן להלביש עליהם בוקסה או מפתח רינג כי יוצא מהם צינור' date=' היא לעבוד עם רינגים שיש בהם פתח והם אוחזים את האום/בורג בחמש צלעות[/quote']

אם אין לך מפתח כמו שחנן הציע, קח מפתח רינג רגיל ובעזרת דיסק תוציא את החלק של הרינג בעובי הצינור המפריע. (לעבוד לאט לאט, כל פעם קצת)

במידה ואין גישה נוחה (על מי אנחנו עובדים? זה אוטו צרפתי... גישה נוחה היא מילה גסה!) בעזרת ברנר אתה יכול לכופף את המפתח לצורה נוחה יותר.

לא תמיד זה עובד, אם הבורג יותר עקשן ממך המפתח עלול להשבר או להתעקם, אך שווה ניסיון.

בהצלחה.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

הברירה האחרונה שנשארה לך היא האפשרות לחבר צינור מתכת ארוך למפתח פתוח שיתן לך מומנט יותר גדול.

רק שים לב שהצינור ההידראולי לא יהרס לך.

ירון מאיר

פורסם

שלום אנשים,

היום קניתי מפתח כמו שחנן המליץ, יצאתי בקור המקפיא של רמת הגולן ולאחר שיחרור הלחץ מהמשאבה ההידראולית החזקתי את הבורג הגדול עם מפתח שוודי ואת הקטן עם המפתח בעל 5 הצלעות. לאחר שניסיתי לפני כמה ימים לפתוח עם מפתח פתוח רגיל וקצת הרסתי את הצלעות של הבורג, היה מעט קשה להכניס את המפתח המתאים אבל לאחר טפיחות קולת נכנס אל מקומו.

לחיצה חזקה אחת בכיוון המתאים ובמכה אחת השתחרר לו הבורג העקשן.

תודה רבה לכולכם ובמיוחד לחנן, הייתם לי לעזר.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...