Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד כמה רשימות מהמוסף של CAR, שבו הם כותבים על עשרת הגדולים שלהם, במגוון גדול של קטגוריות. המעניינות מוצגות כאן להנאתכם. הכל מתורגם לעברית, בחלק מהמקרים לא יופיעו כל עשרת הגדולים, אלא רק המעניינים ביותר. בכל הודעה יהיו כמה רשימות כאלו.

והפעם:

מכוניות פתוחות:

מאזדה מיאטה:

"פופולרית ומושכת ביותר. היא תפסה את הרוח והכיף של הלוטוס אלאן, והוסיפה אמינות."

miata.jpg

בוגאטי רויאל אסדרס:

"נדירה יותר מהתכשיטים המלכותיים ובעלת ערך דומה. נבנו שש רויאל בסך הכל. זאת הגרסה הפתוחה."

bugatti_royale_esders.jpg

מרצדס SL:

"המכונית הפתוחה הטובה והמוגמרת ביותר. הכוכב המשולש מגיע עם גג קשיח מתקפל."

merc_sl.jpg

יגואר E טייפ:

"מגדירה את המושג 'קלאסיות' ומסכמת את בריטניה בשנות ה-60 הבלייניות. המכונית המועדפת על אוסטין פאוארס כמגנט בחורות – שאגואר."

jag_e_type.jpg

קאדילאק אלדוראדו קונברטיבל 1959:

"תקופתית. בצבע ורוד, סנפירים וכרום, היא מהווה הצהרה אופנתית עצומה."

cadillac1959.jpg

בנטלי אזורה:

"לא כל כך טובה, רק מרהיבה והדרך המושלמת של האצולה בעלת הקרקעות לסקור את אדמתם. איכרים – זוזו הצידה."

bentley_azure.jpg

לנד רובר SV90:

"רך מלמעלה, אבל קשה מלמטה. אתה לא מאבד שום יכולת בשטח, אבל מקבל את תוספת ההנאה מהנוף."

landrover_sv90.jpg

למבורגיני מורצ'ילאגו רודסטר:

"הדרך המושלמת לשמוע את הנהמה של מנוע V12 . ואתה מקבל גם את ההנאה של הרוח חולפת על שיערך ב-200 מיילים לשעה."

murcielago_roadster.jpg

אלפא רומאו ג'ולייטה ספיידר 1955:

"לה דולצ'ה ויטה בעיצוב יפיפה. המעמד התחזק בעקבות התפקיד הראשי בסרט 'הבוגר'."

giulietta_spider.jpg

סמארט קרוסבלייד:

"מות מקור או מבושה בניסיון המשוגע והמגניב של סמארט לייצר קונברטיבל. היא הכי מינימלית שאפשר וחוסר שמשה קדמית אומר שתקבל טיפול מושלם של זבובים בשיניים."

smart_crossblade.jpg

אביזרים מדליקים:

"נעלי נהיגה של פאגאני זונדה: כשאתה קונה C12, הסנדלר של האפיפיור עושה לך זוג נעלי נהיגה מותאמות אישית. אלוהים בטח מרוצה."

"כפפות נהיגה של מזראטי: עור הגדי הרך ביותר שיוצר אי פעם, בשביל ידיהם הענוגות של חובבי הרכב הכי מזויפים שקיימים. לבש אך ורק עם עניבה, משקפי טייסים וחיוך מזלזל"

"מתקן לאופניים לסמארט: המסגרת המעוצבת, הענקית והאנרכית הזאת, היא בעצם רחבה יותר מהסמארט עצמה, אז תזהרו ברחובות צרים ומקומות חניה קטנים."

"שעון יד של בוגאטי ויירון מבית פארמיג'יאני: מעוצב עם התצוגה בשיפוע בכדי שלא תצטרך להוריד את הידיים מההגה. מחיר? ויירון."

"הויירון מגיעה גם עם שני סטים של צמיגים - אחד במיוחד בשביל מהירויות מעל 200 מייל לשעה."

"תיקי אחסנה מותאמים למקלארן F1: מיוצר בידי גולף באיטליה, התיקים מעוצבים לאכלס את כל המקום הפנוי - בסך הכל יותר ממה שנכנס בבגאז' של סדרה 5. אז אתם מסודרים לסופ"ש מהיר ברחבי אירופה."

"חבילת מולטימדיה של בראבוס: משרד (שתי טלוויזיות, פקס, טלפון לוויני, מחשבים) ב-200 מייל לשעה."

אביזרים גרועים:

"סט בושם וג'ל מקלחת של פרארי (53 פאונד) – תתעורר ותריח את הבנזין (באנגלית זה נשמע יותר טוב)."

"כיסוי של פורשה 911 (236.16 פאונד) – עם סמל פורשה. קנה אחד לפורד פרוב שלך."

"קופסת כלים ננעלת ומחוזקת לדודג' פיקאפ (495 דולר) – מישהו אמר 'קופסת נשק'?"

"טסות של פורד פיאסטה LX (גנובות) – מולבשות על סיירה 1.6 כחולה עם דלת אדומה אחת."

"יין מתוק מבית מקלארן מרצדס (53 פאונד) – תמונה של מכונית הפורמולה 1 על התוית. איכות."

"כיסוי מתקן צינורי למטפחות בניסאן אלמרה סדאן – בעצם זה בא סטנדרט."

מכוניות אספנות:

פרארי 250 GTO:

"שלוש אליפויות עולם ב-GT, חביבה על מיטב נהגי המירוצים ומאוד נדירה. אלו רק חלק מהגורמים למשיכה שלה. היא נפלאה ומרגשת לנהיגה בדיוק כמו שהיא יפה."

ferrari250gto.jpg

מיני קופר S:

"מכונית הנוסעים שהפכה למחסלת ענקים בכביש, במירוץ ובראלי. יש לה גם הרבה מאוד שיק עירוני."

mini_cooper_s.jpg

בוגאטי רויאל:

"נבנתה בשביל מלכים אבל הייתה כשלון מסחרי אדיר לאטיור בוגאטי. היא כעת המכונית בעלת הערך הרב ביותר בעולם."

bugatti_royale.jpg

למבורגיני מיורה:

"הסופרקאר הראשונה בעולם עם מנוע מרכזי הייתה גסה כמו שהייתה רדיקלית."

Miura.jpg

פורשה 911 RS:

"שילוב על טבעי של ביצועים, זריזות, עיצוב ואפילו פרקטיות."

porsche911rs.jpg

פורד GT40:

"הנרי פורד רצה לנצח בלה-מנס. הרכב הזה עשה את זה בשבילו ארבע פעמים. (1967-1970)."

ford_gt40.jpg

יגואר D טייפ:

"היי-טק לזמנה, ניצחה את לה-מנס בשנות החמישים. הישג נפלא עבור יצרן מכוניות קטנטן."

jaguar_d_type.jpg

מקלארן F1:

"המכונית של גורדון מורי עדיין לא הובסה על הכביש ונהפכה להיות מנצחת מהירה על המסלול."

mclaren_f1.jpg

מרצדס-בנץ 300SL 'כנפי שחף':

"עם כנפי השחף והזרקת דלק, המכונית הזאת גרמה לסנסציה ב-1954."

merc_300sl_gullwing.jpg

בנטלי קונטיננטל R:

"גוף האלומיניום שלה הוריד את מקדם הגרר וחסך משקל – מספיק טוב ל-120 מייל לשעה."

bentley_continental_r.jpg

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
באמת כל הכבוד על ההשקעה!

חבל שאין את שעת התחלת כתיבת התרד...לפי זמן ההשקעה, זה בטח היה נראה ככה :

תחילת כתיבה : חמישי אוג' 07, 2003 18:32

פורסם: שישי אוג' 08, 2003 14:32

:lol::lol:

כמעט :wink:

לומר את האמת, יש לי הרבה זמן פנוי באמצע השבוע בשעות ה"עבודה", אז אני מתרגם ומחפש תמונות ברשת בשעות האלו, ככה שכבר חלק מההודעות האלו כבר כמעט מוכנות. בכל מקרה, יש עוד הרבה מאוד קטגוריות, ואני אשים כאן את המעניינות ביותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
באמת כל הכבוד על ההשקעה!

חבל שאין את שעת התחלת כתיבת התרד...לפי זמן ההשקעה, זה בטח היה נראה ככה :

תחילת כתיבה : חמישי אוג' 07, 2003 18:32

פורסם: שישי אוג' 08, 2003 14:32

:lol::lol:

כמעט :wink:

לומר את האמת, יש לי הרבה זמן פנוי באמצע השבוע בשעות ה"עבודה", אז אני מתרגם ומחפש תמונות ברשת בשעות האלו, ככה שכבר חלק מההודעות האלו כבר כמעט מוכנות. בכל מקרה, יש עוד הרבה מאוד קטגוריות, ואני אשים כאן את המעניינות ביותר.

רוני

כל הכבוד...

תנצל את הזמן כל עוד אתה ב"עבודה" הזאת...

האמת שהאזרחות לא טומנת בחובה הרבה זמן פנוי.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

קודם קול - קול הקבוד על ההשקעה!

אני בקוונה קותב בשגיאות קטיב, קי נדפק לי קפתור בגלל שהזלתי ריר על המקלדת בגלל הרשימה הזו!

ותיקון קטן - האלפא ספיידר שהופיעה בסרט הבוגר עם דסטין הופמן לא הייתה הג'ולייטה ספיידר, אלא הדגם שהחליף אותה - הספיידר דואטו:

Alfa_Duetto.jpg

פורסם

גאווה ממלאת את ראותיו והאגו של השדון בכל פעם שהמיני

נכנסת לרשימה כזו... ולעזאזל היא נכנסת כמעט לכל רשימה.

גאוות יחידה...

:oops:

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם
מעניין אם יש קטגוריה של חיקויים עיצוביים.

במקום הראשון:

GT40 מחקה את המיורה האגדתית.

:splat:

מה שיפה זה ש"פורד חיקו את המיורה האגדתית", שהוצגה לראשונה בשנת 1966 (שאסי ללא עיצוב הוצג כבר ב-1965), עם ה-GT40, שנתיים לפני המיורה, בשנת 1964 !!

:loco: :crazyeye: :conf2:

שלא לדבר על זה, שה- GT40 מבוססת במידה רבה על העיצוב והשלדה של לולה MKII שהיתה קיימת עוד לפני כן.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

ה GT40 לא מבוססת על הלולה T70?

והסיפור שלה משעשע - הנרי פורד השלישי רצה לקנות את פרארי שהייתה (כרגיל) בצרות כלכליות. ואנזו התחמק ממנו וחירטט אותו כמו כל מוכר איטלקי טוב ובסוף סירב למכור. אז הנרי החליט לנצח את פרארי בלה מאנס. ואכן עשה את זה עם ה GT40...

• תוכן חדש...