Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה מתגברים הפרסומים על הוספת מצלמות מהירות בכבישי ארצנו. :x:evil:

באתר ispeed מוצגות (ומומלצות) מדבקות מחזירות אור אותם ניתן להדביק על מספר הרכב.

האם המדבקות יחזירו אור גם לרכב שיסע אחרי? (או האם רכב שיסע אחרי בלילה יבחין במדבקות?)

תודה,

גלעד

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד כמה שאני הבנתי מכמה טרדים בפורום, המדבקה מחזירה אור רק לפלאש של מצלמה, לא לאור רגיל וכדומה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יש למישהו מושג איך זה עובד?

סתם מתוך עניין, איך המדבקה יודעת להבדיל? אני מניח שהיא לא כזאת חכמה, והאור של הרכבים לא שונה כל כך מהאור של הפלאש.

פורסם

המדבקה שקופה ולכן אינה נראית לעין.

המדבקה "מסנוורת" חלק ממצלמות המהירות ברגע הצילום וכך רואים רק לוח צהוב ללא מספרים.

ניסיתי לחפש חומר לקריאה בעניין (בשבילך כמובן) אך לא מצאתי.

בברכה.

מושיק.

פורסם

שאתה אומר (או רושם) "מסנוורת" מה הכוונה?

זה לא מחזיר אור פשוט?

ואם כן, למה זה לא מחזיר אור לנהגים מאחורה?

אם אני נוסע בלילה ומישהו מאחורי עם אור, הרי שהמדבקה תחזיר אור ואם הוא יסתכל על המספר הוא יסתנוור ("ככה בקטנה").

ואם קרה והוא שוטר ולא אהבל לגמרי, אני מניח שהוא ישר יבין.

לא כך?

פורסם

אני אישית לא מתכוון להסתכן עם המדבקה הזאת.

עדיין אף אחד לא הוכיח(וגם לא הפריך) את תקינות פעולתה.

בכל מקרה, לדעתי היא בנויה עם בליטות אלכסוניות, שמחזירות אור שמגיע מהצד, אבל לא ניראות עם עומדים(או נוסעים) ישר מאחוריהן.

פורסם

זו לא בדיוק מדבקה, זה מעיין פלסטיק דק שיש בו אפקט של הולוגרמה [אם כך אפשר לתאר] בפלסטיק שורות לוכסניות [ \\\\\\ ] אשר גורמות לכך שמהצד לא יהיה ניתן לראות את המספר.

אפשר לראות את זה, ולא כדאי שיתפסו אותך עם כזה דבר על הרכב..

פורסם

Suruk, אתה מדבר על משהו אחר.

אלה מדבקות שאתה מדביק על כל אחד מהספרות בלוחית רישוי.

כל תמונה שתצולם עם פלאש, תסנוור, זאת אומרת לא יראו את הספרות.

לא יודע מה קורה עם אורות של רכב אבל בזמנו הזמנתי מהם את הדוגמית וניסיתי סתם להאיר עליה עם פנס של הסלולאר וראו את המדבקה עדיין שחורה.

פורסם
זו לא בדיוק מדבקה, זה מעיין פלסטיק דק שיש בו אפקט של הולוגרמה [אם כך אפשר לתאר] בפלסטיק שורות לוכסניות [ \\\\\\ ] אשר גורמות לכך שמהצד לא יהיה ניתן לראות את המספר.

אפשר לראות את זה, ולא כדאי שיתפסו אותך עם כזה דבר על הרכב..

הפלסטיק שאתה מתייחס עליו הוא אמצעי אחר. אני מתכוון למדבקה שמדביקים על הספרות.

המדבקה שקופה ולכן אינה נראית לעין.

.

מושיק עד כמה שאני יודע (מחומר שמצאתי באינטרנט) המדבקה שחורה ולא שקופה. בזמן צילום עם פלאש המדבקה הופכת ללבנה. מה שאני לא יודע זה האם זה קורה גם בהשפעת פנס של רכב.

גלעד

פורסם

יש לי את המדבקות האלה של REFLECTOS. אז ככה :

מדובר במדבקות שחורות , בצורה של הספרות של המספר רישוי.

המדבקות עשויות מחומר מחזיר אור בצבע שחור.

עשיתי כמה צילומים ממרחק של כמה מטרים עם מצלמה רגילה - לא רואים כלום - כל המספר יוצא בוהק - "שרוף"

נסעתי גם אחרי רכב של חבר שיש לו אותן - זה נראה טיפה יותר בהיר מהספרות המקוריות, אבל לא משהו בולט. מי שיחפש את זה ימצא, מי שלא - לא ישים לב למשהו מיוחד.

המדבקות עברו הרבה שטיפות במכונת רחיצה - לא נגרם שום נזק למי שדאג.

בכביש 6 - מצטלמות היטב.

ההסבר - יש לחומר סף החזרה גבוה - הוא מגיב לאור חזק רגעי כמו פלאש, לא לאור קבוע וחלש יותר. בכביש 6 יש תאורה קבועה באיזור הצילום - לא פלאש, ולכן אין בעיה.

בקיצור - לא יקר, כנראה שעובד (לא ניסיתי על רטוב), ועמיד. שווה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
כבר היו על הנושא כמה דיונים

חיפשתי ולא מצאתי תשובה על השאלה ששאלתי.

כמו כן באתר הזה ביצעו בדיקות רבות על הנושא, אתה יכול לקרוא מה שנרשם שם :

http://www.speedtraps.co.il/pages/newhome.html

בעקבות המידע באתר זה שאלתי את השאלה

אבל באופן עקרוני והכי נכון לעשות : "פשוט על תיסע מהר"

לפני מס' שנים צילמו אותי על 103 קמ"ש בכביש 4 (בשעה 01:00)

יש לי את המדבקות האלה של REFLECTOS. אז ככה :

מדובר במדבקות שחורות , בצורה של הספרות של המספר רישוי.

המדבקות עשויות מחומר מחזיר אור בצבע שחור.

עשיתי כמה צילומים ממרחק של כמה מטרים עם מצלמה רגילה - לא רואים כלום - כל המספר יוצא בוהק - "שרוף"

נסעתי גם אחרי רכב של חבר שיש לו אותן - זה נראה טיפה יותר בהיר מהספרות המקוריות, אבל לא משהו בולט. מי שיחפש את זה ימצא, מי שלא - לא ישים לב למשהו מיוחד.

המדבקות עברו הרבה שטיפות במכונת רחיצה - לא נגרם שום נזק למי שדאג.

בכביש 6 - מצטלמות היטב.

ההסבר - יש לחומר סף החזרה גבוה - הוא מגיב לאור חזק רגעי כמו פלאש, לא לאור קבוע וחלש יותר. בכביש 6 יש תאורה קבועה באיזור הצילום - לא פלאש, ולכן אין בעיה.

בקיצור - לא יקר, כנראה שעובד (לא ניסיתי על רטוב), ועמיד. שווה.

תודה רבה!

פורסם

ניתן להבחין בקלות רבה במדבקות אלו מאחר והן גולשות מעבר לרוחב המקורי של ספרה על לוחית רישוי.

בעקרון אין כל צורך להדביק על כל הספרות בלוחית את המדבקות הללו, די אם תשבשו ספרה אחת בכדי שלא יוכלו לספק דו"ח בעקבות צילום שיעשה על רכבכם.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
ניתן להבחין בקלות רבה במדבקות אלו מאחר והן גולשות מעבר לרוחב המקורי של ספרה על לוחית רישוי.

בעקרון אין כל צורך להדביק על כל הספרות בלוחית את המדבקות הללו, די אם תשבשו ספרה אחת בכדי שלא יוכלו לספק דו"ח בעקבות צילום שיעשה על רכבכם.

ליתר ביטחון שבשו שתיים או שלוש אם אחת תתלכלך.

באמת מעניין מה קורה אם נניח יש לכלוך על גבי המדבקה שהרי אז היא מאבדת מהאפקט שלה.

ועוד דבר שלא חשבתם עליו:

יצר החמדנות האנושי. יהיה מי שיטרח לגרד את המדבקות האלה מהרכבים שלכם.

ואז תהיו מפסידים פעמיים - גם גנבו לכם וגם תקבלו דוח מהירות.

בייחוד אחרי שנפתח הנושא הזה.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...