Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי במס' נושאים בפורום לגבי העברת בעלות עתידית שאלות כגון עשית זכרון דברים? האם הניירות אצלך? ואם בזמן אמת המוכר לא יבא או לא יתן את תעודת הזהות שלו מה עושים?

ואם קונים היום רכב ללא טסט [לא ניתן לבצע העברת בעלות]. רוצים לשפץ ורק בעוד שנה שנתיים נהיה אספנות איך להבטיח העברת בעלות?.

פורסם

שלום רב.

אפשר לעשות הסכמים מסוגים שונים על הנייר, עם המוכר.

אבל לא בטוח אם כולם יתפסו במקרה ותהיה בעתיד בעיה.

למשל אם המוכר ימות חלילה.

לכן, לדעתי עדיף להעביר בעלות וחסל.

לידיעתך, אם אינך בקי, העברת בעלות לרכב אספנות אינה מחייבת

שיהיה לרכב טסט בתוקף. אולם אם כיום עדיין אין הרכב בשנתון אספני,

ולא תעביר בעלות - אתה עלול להיות בבעיה.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

בסופו של דבר רק אמינות של המוכר תבטיח שהרכב יעבור אליך בסופו של דבר.

כבר יצא לי לשמוע על מישהו ששיפץ רכב לפני שנעשתה העברת בעלות ולאחר שהמוכר ראה את הרכב המשופץ יצאו לו העיניים והעסקה התפוצצה.

אבל אני נאה דורש אבל לא ממש מקיים מפני שכבר חצי שנה אני מחכה שתגיע 2007...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אוקיי, אז מישהו יודע בדיוק איך עושים העברת בעלות לרכב ללא טסט בלי לשלם את כל האגרות שלו?

שמעתי כל מיני שמועות על האפשרות הזו אבל עדיין לא נתקלתי במישהו שעשה את זה.

פורסם
אוקיי, אז מישהו יודע בדיוק איך עושים העברת בעלות לרכב ללא טסט בלי לשלם את כל האגרות שלו?

שמעתי כל מיני שמועות על האפשרות הזו אבל עדיין לא נתקלתי במישהו שעשה את זה.

אני מאמין שברגע שהרכב הפך לאספנות חובה לשלם רק טסט אחד אבל בלי לשלם בכלל אני מאמין שפשוט המחשב של הדואר לא יתן לעשות העברת בעלות.

לפחות זה מה שאומר ההיגיון.

פורסם

נראה לי שלא, ממה שקראתי פה בפורום מפי אנשים שמבינים קצת יותר מהכל הכותבים באשכול זה בנושא רכבי אספנות, כולל אותי - ניתן להעביר בעלות לרכב שמתאים בגילו לסטטוס אספנות, מבלי שיהיה לרכב טסט בתוקף.

לתשובה יותר מקיפה בעניין כולל כיצד ניתן לעשות זאת תוכל לחכות שמישהו שמבין יגיב באשכול זה או לפנות לאחד ממנהלי הפורום בפרטי באם זה דחוף לך, בטוח שהם יודעים...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אני מאמין שברגע שהרכב הפך לאספנות חובה לשלם רק טסט אחד אבל בלי לשלם בכלל אני מאמין שפשוט המחשב של הדואר לא יתן לעשות העברת בעלות.

לפחות זה מה שאומר ההיגיון.

איזה היגיון מנחה אותך ?

אם ההיגיון הדפוק של המשרדים השונים אז אולי , אבל........

אני אפתיע אותך .

אני עשיתי העברת בעלות לרכב אספנות מבלי לשלם אפילו אגרה אחת אחרונה

ואפילו פעמיים לשני כלי רכב שונים בתקופות שונות .

הרכב אמנם התחיל תהליך שיפוץ אז בשביל מה לשלם אגרה אחת אם איננו יעלה לכביש

מחר ?

אגרה תשלם כאשר הרכב יהיה מוכן לטסט .

במשרד הרישוי בעל הרכב הרשום צריך לבקש (אלוהים יודע למה ) שהפקידה תסמן

על כך שניתן להעביר בעלות לרכב , או אז סימון זה מופיע במחשב הדואר כאבור דקות

וניתן להעביר בעלות . דרך אגב , הדואר איננו מחליט או לא בודק אם שולמה אגרה וזה ממש לא מעניין אף אחד לצורך עיניין העברת הבעלות.

עשיתי זאת כי זה ניתן אפשרי וחוקי .

אם במשרד רישוי מסוים לא נותנים הכל זה עיניין שמראה עד כמה הפקידים / דות

לא מכירים את התקנות ועד כמה קל להם להערים קשיים על חשבונינו .

מקווה שעזרתי .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
איזה היגיון מנחה אותך ?

אם ההיגיון הדפוק של המשרדים השונים אז אולי , אבל........

אני אפתיע אותך .

אני עשיתי העברת בעלות לרכב אספנות מבלי לשלם אפילו אגרה אחת אחרונה

ואפילו פעמיים לשני כלי רכב שונים בתקופות שונות .

הרכב אמנם התחיל תהליך שיפוץ אז בשביל מה לשלם אגרה אחת אם איננו יעלה לכביש

מחר ?

אגרה תשלם כאשר הרכב יהיה מוכן לטסט .

במשרד הרישוי בעל הרכב הרשום צריך לבקש (אלוהים יודע למה ) שהפקידה תסמן

על כך שניתן להעביר בעלות לרכב , או אז סימון זה מופיע במחשב הדואר כאבור דקות

וניתן להעביר בעלות . דרך אגב , הדואר איננו מחליט או לא בודק אם שולמה אגרה וזה ממש לא מעניין אף אחד לצורך עיניין העברת הבעלות.

עשיתי זאת כי זה ניתן אפשרי וחוקי .

אם במשרד רישוי מסוים לא נותנים הכל זה עיניין שמראה עד כמה הפקידים / דות

לא מכירים את התקנות ועד כמה קל להם להערים קשיים על חשבונינו .

מקווה שעזרתי .

דרור .

גם אני כאשר העברתי בעלות לא שילמתי שום דבר ,ביקשתי מהפקידה להסיר חסימה וניגשתי לדואר.

חברים יקרים זה מה שקורה כאשר אנשים שניזונו משמועות עונים ,לא חייב להגיב לכל תגובה בפורום אתה לא יודע ודאי למה לכתוב סתם דברים זה מה שנקרא ''רב סרן שמועתי'':lol: :lol: .

תנו למי שיש לו נסיון ספציפי לשאלה לענות וכך לא יתגלגלו שמועות:-( .

אבל אם זה עניין של קסדות מתחת לשם משתמש אז לא אמרתי כלום:wink: .

שבוע טוב אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

אבל, תשימו לב: הבחור שואל, מה עושים במיקרה, שהרכב עדיין לא "אספנות רשמית"- יש עוד כמה שנים! הכל טוב ויפה עם האספנות... (אני לא עונה- לא מספיק בקי בעניין...:? )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אבל, תשימו לב: הבחור שואל, מה עושים במיקרה, שהרכב עדיין לא "אספנות רשמית"- יש עוד כמה שנים! הכל טוב ויפה עם האספנות... (אני לא עונה- לא מספיק בקי בעניין...:? )

נכון : שאלתי אם הרכב לא בסטטוס "אספנות"[יש לי כאלה את החוקים אני מכיר] האם יפוי כח משרד הרישוי חתום + צילום ת"ז המוכר יתפוס בבא היום.פעם היה מותר טופס חתום ע"י עורך דין ובלי ת"ז מוכר היה אפשר להעביר בעלות האם אפשר כיום?

תודה לכל העונים.

פורסם
נכון : שאלתי אם הרכב לא בסטטוס "אספנות"[יש לי כאלה את החוקים אני מכיר] האם יפוי כח משרד הרישוי חתום + צילום ת"ז המוכר יתפוס בבא היום.פעם היה מותר טופס חתום ע"י עורך דין ובלי ת"ז מוכר היה אפשר להעביר בעלות האם אפשר כיום?

תודה לכל העונים.

כיום לא ניתן לבצע העברת בעלות עפ"י יפוי כוח חתום באישור עו"ד ללא תעודת זהות של בעל הרכב.

לעניין יפוי כוח חתום לעתיד - הבעייה נעוצה בכך שמשרד הרישוי מחליף מידי פעם את טופס העברת הבעלות - ואם בידך טופס לא עדכני איני בטוח שיסכימו לביצוע העברת בעלות עפ"יו - אבל היות ובכל מקרה הינך ניזקק לתעודת הזהות של בעל הרכב אזי ניתן גם להחתימו שוב על טופס עדכני.

לסיכום - מי שמתעתד לרכוש רכב שיהא זכאי להרשם כרכב אספנות בעוד מספר שנים לוקח סיכון כי לא יוכל בעתיד מסיבה כזו או אחרת (כדוגמת פטירת בעל הרכב, מעבר למקום שאינו ידוע ועוד)) לבצע העברת בעלות.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ישנה בעיה נוספת, לא פחות, אם לא יותר חמורה, מכוון שהיא הרבה יותר נפוצה: בזמן הזה, שהרכב עדיין רשום על הבעלים הקודם, הוא יכול לקבל עליו, נניח עיקולים, ואז לך חפש... את הבנק/מס הכנסה/עיריה לא ממש יעניין כנראה, שהרכב כבר טכנית לא שייך לאותו האדם, ואם החוב שלו גדול- אז......

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...