Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך "וואלה":

"בכל פעם שאתם מחליטים לתדלק בשירות עצמי, אתם חושפים את עצמכם לאחד הרעלנים המסוכנים בעולם."

להמשך הכתבה.

וכרגיל, במדינתנו חושבים רק על הכסף ועל הרווחים, והממשלה לא נוקפת ולו אצבע כדי לדאוג לבריאות הציבור.

בושה.

פורסם

בושה וחרפה.

אין חדש תחת השמש...

ועוד משפט ככה ליופי מאת כלא 6:" בסוף יגידו גם שלחרבן זה מסרטן".

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

שמח שהתפטרתי כמתדלק אחרי 3 חודש.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

קראתי את הכתבה,

ולמרות הציטוט האכזרי שהבאת - שזו כמובן הכותרת כדי לתפוס את העין, דווקא התחושה שלי מקריאת המאמר היתה שעדיף שכלל האוכלוסיה תתדלק ותחשף מעט מאוד (חמש דקות בשבוע) מאשר מתדלקים שנחשפים לאדים האלו שמונה שעות ביום.

בכל מקרה הדבר העיקרי מבחינתנו כצרכנים :

"ההמלצה למתדלקים: להתרחק מהפיה"

בברכת שבת שלום

פורסם

"המלצה למתדלקים - להתרחק מהפיה" - זה כמו שימליצו למזכירות להתרחק מטלפון ומחשב... , ממש המלצה חכמה.. , במקום לחייב את התחנות להתקין את המערכות ההן...

ערב טוב..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
"המלצה למתדלקים - להתרחק מהפיה" - זה כמו שימליצו למזכירות להתרחק מטלפון ומחשב... , ממש המלצה חכמה.. , במקום לחייב את התחנות להתקין את המערכות ההן...

אלכס.

לא בדיוק. אני לא חושב שהכוונה היא למי שעובד כמתדלק אלא בכלליות למי שמתדלק את האוטו שלו.

לא ידעתי על החומר הזה אבל ידוע מזמן שלשאוף אדי דלק לא בריא במיוחד ואני תמיד מקפיד להמנע. אני מכניס את הצינור לפיה, והולך לחנות (ילו וכל אלה)...

ביציאה מהתחנה פותח את כל החלונות לאוורר את הרכב.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

• תוכן חדש...