Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,תקשיבו נכנסתי לתחביב האודיו רכב ובאתי ושוטטתי קצת פה לפני קניה,ומה שקורה זה שהחלטתי לקנות מערכת שגם אני יהנה ממנה באוטו,אז נסעתי עם אבא שלי שישי שעבר לת"א וקניתי ציוד:

מגבר pulse audio ba 2900

סאב של kenwood http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=401854

רמקולים 6x9 קנווד http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=411511

ר"ד פיוניר 5800

עכשיו הוא נתן לי מתקין שלו שעשה לי עבודה חרא יחסית תמורת 150 שקל,והמתקין עסק בהכל שזה כולל פתיחת קופסאות של הציוד החדש

וכשאני מגיע לבית אני מגלה שהמגבר שהוא מכר לי משומש..התקשרתי אליו ישר,ואמר לי מיד שיבוא ואני יחליף לו אותו..

בקיצור אני נוסע אליו מחר ואני רוצה לא להחליף לאותו מגבר, אלא לקחת מגבר יותר טוב,כי המגבר הזה יחסית חלש(בעוד שאני מתכוון להביא בקרוב מורל פולס).

הבעיה היא שכשאני שואל אותו איזה מגברים יש לו בחנות,הוא לא ממש יודע לאיית אותם נכון+דגמים ספציפים..לשם כך אני נוסע אליו לבחור בעצמי.

עכשיו אני צריך את עזרתו של מישהו פה או כמה אנשים שמבינים בהרבה סוגים של מגברים או אפילו התנסו איתם כך שיתנדבו לתת לי את הפלא' שלהם בפרטי ואני אדבר איתם כבר מחר שאני בחנות..

אם המנהלים פה יתנדבו לתת טלפון אני אשמח ואתייעץ איתם מחר..

תודה למי שעוזר...

פורסם

זול מתחיל בז'. אין חוכמות.

אפשר לשאול מאיפה קנית את הציוד?

הכותרת שלך נערכה. קרא את כללי הפורום ולהבא פתח ת'רד עם כותרת עניינית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מאיזה בסטה ליד התחנה המרכזית הישנה...

אם מישהו מוכן להתנדב ולתת את מס' הפלא' שלו בפרטי רק לשם ייעוץ מחר כשאני אהיה שם אני אשמח ויודה לו מאוד..

פורסם

מתחשק לי להפוך את הת'רד הזה לדביק למען יראו וירעו.

אין מתנות חינם.

בכל מקרה גש לשם חזרה והחלף את המגבר, לפחות למשהו חדש. אני לא מאמין ש"בבסטה" יש ציוד איכותי במיוחד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אולי אם תגיד לנו חלק מהמגברים שהוא אמר לך אז נוכל לעזור לך. אני מאמין שהוא זוכר כמה שמות ודגמים אם הוא מתעסק עם זה,ואני מאמין שהוא זוכר אם הוא ידע להגיד לך שאת הדגם של פולס אודיו 4400 אין לו, או שהוא בכלל סנילי?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

evy,

אני חושב שלמי שאין ידע וניסיון בציוד אודיו לרכב, עדיף שיתרחק מהבאסטות הנ"ל. למי שיש ידע וניסיון ושהוא יודע בדיוק באיזה ציוד הוא מעוניין והוא גם יודע להבדיל בין ציוד חדש למשומש, אפשר למצוא מציאות בבסטות הנ"ל.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...