Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פארק מוטורי בישראל? כנראה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוך כשנה יוקם בנגב פארק מוטורי רחב היקף, שיכלול מסלולי מירוץ למכוניות, אופנועים וקארט, מגרש לימוד נהיגה, בית מלון ומסעדות. ובעוד שנתיים: גם מסלול פורמולה 1 כחול לבן. כל הפרטים על המיזם היומרני והמבטיח

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3342496,00.html

פורסם

הפסקה הנ"ל מראה על רצינות ואחריות...מעריכים היזמים כי הפרויקט יאפשר גם "ימי מסלול", במסגרתם עולים נהגים חובבים למסלול עם מכוניתם הפרטית. עם זאת, אין בכוונתם לאפשר זאת בתחילה, משום שהם חוששים מהעדרה של משמעת מספקת, הנובעת מתרבות מוטורית שעדיין לא הבשילה.

נקווה שיצא לפועל ושהתרבות המוטורית בארץ תישתנה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
הפסקה הנ"ל מראה על רצינות ואחריות...מעריכים היזמים כי הפרויקט יאפשר גם "ימי מסלול", במסגרתם עולים נהגים חובבים למסלול עם מכוניתם הפרטית. עם זאת, אין בכוונתם לאפשר זאת בתחילה, משום שהם חוששים מהעדרה של משמעת מספקת, הנובעת מתרבות מוטורית שעדיין לא הבשילה.

נקווה שיצא לפועל ושהתרבות המוטורית בארץ תישתנה.

הכל טוב ויפה,

אבל אין חוק ספורט מוטורי!!

אז הפארק כרגע לא עזור לאף אחד.

ומעבר לזה, אתה מדבר על ימי מסלול?(אם זכור לי נכון*) זה לא מאושר בחוק ככה שזה לא עוזר הכוונות הטובות של היזמים.

פורסם
הכל טוב ויפה,

אבל אין חוק ספורט מוטורי!!

אז הפארק כרגע לא עזור לאף אחד.

ומעבר לזה, אתה מדבר על ימי מסלול?(אם זכור לי נכון*) זה לא מאושר בחוק ככה שזה לא עוזר הכוונות הטובות של היזמים.

זה עוד מיקרה שבארץ רותמים את העגלה ליפני הסוסים.

כמובן שכל זה מבורך אבל עם כמות הבירוקרטיה בארץ זה יפתח כמו נתב''ג 2000.

שלא תחשבו שאני פסימי או משהו, אבל בואו ניסתכל לעובדות בעיניים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

התחלתי להזיל ריר ואז ניזכרתי שהנגב זה בארץ.

ז'תומרת שייקח 3 שנים לבנות את המיזם, וזה אחרי סחבת של עד 5 שנים, ורק אז יתחילו לדבר על החוקים בארץ.

אולי עוד 9-10 שנים נוכל להנות מזה. בהחלט לא תוך שנה-שנתיים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מעבר למיזם העצום שאני שמח בו,כולי תקווה שזה גם יעזור לכלכלת הדרום שצריכה פרוייקטים כאלו כמו אוויר לנשימה.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
מעבר למיזם העצום שאני שמח בו,כולי תקווה שזה גם יעזור לכלכלת הדרום שצריכה פרוייקטים כאלו כמו אוויר לנשימה.

צודק!

רק חבל שהמדינה עושה גורנישט בשביל להשקיע באזור שלנו.

ולך תדע תוך כמה זמן הבדואים יפרקו את המסלול, או יבקשו פרוטקשיין.

בכל מקרה, אני מחכה למסלול בקוצר רוח. במיוחד כשהוא ליד הבית!

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
התחלתי להזיל ריר ואז ניזכרתי שהנגב זה בארץ.

ז'תומרת שייקח 3 שנים לבנות את המיזם, וזה אחרי סחבת של עד 5 שנים, ורק אז יתחילו לדבר על החוקים בארץ.

אולי עוד 9-10 שנים נוכל להנות מזה. בהחלט לא תוך שנה-שנתיים.

אתה בטוח שהנגב בארץ?!

%50 מהישראלים לא היו בנגב חוץ מהטיולים בבית הספר בזמנו.(וחוץ מהנסיעות לאילת)

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

וכל אנשי המרכז למיניהם, חושבים שמה שמצפון לנתניה (או בעצם רמת אביב) זה כבר "צפון".

כנ"ל לגבי דרומית לבת ים. חיפה או באר שבע זה כבר סוף העולם.

מה שמעבר - רק לטירונות.

זה באמת קטע עצוב במדינתנו ה"מאוד" גדולה.

Passt scho...

פורסם

מחזיק את כל האצבעות שיש לי לפרוייקט הזה!

נקווה שהיזמים יחשבו וחשבו על הכל - ואולי, יום אחד נזכה לראות כאן את קימי מתחרה (לקראת סוף הקריירה)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עשה לי טוב על הלב.

מאוד משמח אותי לקרוא דברים כגון אלה.

רק בואו נקווה, שזה באמת ייצא לפועל ולא יפול כרגיל בגלל בירוקרטיה,מריבות וחיכוכים וכד'.

פורסם

תרשו לי להגיב.... אני יודעת שכל שנה מתקיימות תחרויות של טיסנים בנגב והרבה (הרבה מאוווד) אנשים נוסעים לשם שזה גם עם לינה כמובן והתחרות היא לא רק בין הישראלים אלה גם מחו''ל מגיעים כך שיש תקווה גדולה שיפתח המסלול גם לחובבי ספורט מוטורי

• תוכן חדש...