Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי פורד קורטינה 1976,מאחורה ברקסים תופים ומקדימה דיסקים.

בזמן האחרון,בעת לחיצה על הברקס ההגה רועד.

1)אני מאמין שהדרמים אובלים(לא חלק).אני צודק?

2)במידה ואין אפשרות לבצע חריטה,ואין דרמים מתאימים לקורטינה,מה אני עושה?

3)האם הדרמים של סיירה יתאימו לי?

בתודה מראש,

לירון

פורסם

מה הקשר בין תופים מאחורה להגה?

הבעיה היא בדיסקים מקדימה אין קשר לתופים האחוריים.

מכיר את הבעיה, נפוצה לאחר חריטה בדיסקים קדמיים.

DROZD

פורסם

אתה יכול לקוות שמשהו בהרכבת הדיסקים לא לגמרי תקין, ולנסות לנקות בקפדנות את תושבת הדיסק לנבה.

חוץ מזה אם אין לך דיסק חדש ואכן קיים עיוות ולא ליקוי בהרכבה נסה להרכיב את הדיסק במצבים שונים (אם ניתן). כדי שלא תצטרך לפרק ולהרכיב 200 פעמים הרכב אינדיקטור לקפיץ או לבולם וסובב ידנית את הדיסק כך שתוכל למדוד את הזריקה שלו.

כמובן שיתכן שאין תקנה זולת החלפת הדיסקים.

יוסי

פורסם

לחבר שלום

הזמן מראש זוג דרמים (רוטור) חדשים כולל סט רפידות ,הדגם חולק עם עוד כמה דגמים ויש סיכוי שתמצא אל תלטש החלף .

בדוק חופש בגלגלים (במוסך על הליפט) לודא שאין חופש במיסבים ותפוחי ההגה הידועים לשמצה בקורטינה

יגאל

• תוכן חדש...