Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לסופ"ש, האם קיים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן.

ברכב שיש לו ביטוח חובה, וביטוח מקיף עם הגבלות, ניתן להרחיב את הביטוח לארוע חד פעמי או לפרק זמן - שאל את סוכן הביטוח שלך.

ברכב שאין לו ביטוח מקיף, לחברת הביטוח יראה קצת חשוד אם תבטח אותו ל-24 שעות שבהן חס וחלילה יקרה משהו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מנסיון אפשר גם ליום אחד (לפחות בביטוח ישיר)

אתה בטוח?

אנחנו מבוטחים בביטוח ישיר (אלה עם ה"הקש על ה5"...).

והמינימום שהם מציעים זה 4 ימים-50 שקל.

אם אצלך זה אחרת, תפנה אליי בה"פ. זה יחסוך לי הרבה כסף (אם זה עולה פחות...).

תודה

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

התקופה המינימלית לביטוח רכב היא 7 ימים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הביטוח שנעשה לי נעשה במסגרת העבודה. הביטוח היה של נהג צעיר וכל פעם כשהיה רכב פנוי הייתי צריך לחכות 10 דק' ואז יכול לצאת לדרכי. עד שנמאס לחברה ונתנו לי רכב צמוד.

יכול להיות שהגיעו איתם לאיזו עסקה, ויכול להיות שהשתנה משהו.. היה לפני 3 שנים.

פורסם

שמעתי שבפניקס יש ביטוח שאתה משלם לפי השעות שאתה מחליט.

בכל פעם שאתה מתחיל נסיעה אתה שולח הודעה וברגע שאתה מסיים את הנסיעה אתה שולח הודעה נוספת.

על הביטוח אתה משלם לפי מספר שעות השימוש שלך.

• תוכן חדש...