Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש מקום שיודע לאזן מארוורי רדיאטור. מדובר במאוורר דיי חדש שבמהירות הגבוהה הופך את הרכב לטרקטור. אשמח להמלצות.

כמו כן אם מישהו יודע כיצד לבצע את האיזון בעצמי (כלומר לדעת היכן להניח את המשקולות וכמה משקולות) אשמח להסבר. הכוונה כמובן למשהו יותר מעשי מניסוי וטעיה של 5 שעות וכיסוי כל האפשרויות.

פורסם

מאוורר די חדש לא צריך לרעוד כמו טרקטור אל אם הוא קיבל מכה שבור או שיש לו חופש בציר של המנוע או שהוא לא יושב על תושבות גומי.

באיזה רכב מדובר אולי תוכל להשיג משהו מושמש במחיר זול , לדעתי חבל על המאמץ.

פורסם

כדי לאזן מאורר ברמה סבירה אתה צריך ציוד שאין לך וגם זה לא יעזור אם יש חופש בציר.

יותר פשוט וזול לקנות אחר מאשר לאזן את הקיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נסה ברמאללה, אצל אבו-מאזן.

כמו שכתבו - מאמץ מיותר. אם זה לא חלק שחסר בנק' ההידוק של המאוורר אל ציר המנוע וניתן להשלימו בדקה , אתה מזבז את זמנך וכספך.

פורסם

באיזה רכב מדובר?

יכול להיות שמאוורר חדש יעלה לך כמו כל הסיפור הזה של פירוק\הרכבה\איזון...ועוד.

באיזה רכב מדובר והאם זהו מאוורר ראשי של המנוע?

פורסם

ידידי, אתם לא קוראים היטב, כתבתי שהמאוורר חדש, אין לו חופש ולא כלום, אלא שהוא חרא ספרדי ושילמתי עליו יותר מידיי לאחר שהובטח לי גרמני. סיפור ארוך שלא נגמר יפה. הייתי צריך כבר בהתחלה לזרוק למוכרו את המאוורר בפנים.

בכל מקרה אני מבין שאין מישהו שמתעסק בזה ויכול לאזן אותו על מכונה בצורה קלה ומהירה.

אכן אעבור לאלטרנטיבות אחרות.

פורסם

לאביב

האיזון פשוט לא יעבוד מכיון שאם תבדוק בעזרת אינידקטור תגלה שבסיס המאוורר יצוק עקום(הפלסטיק)

הוספת משקולות קפיץ סופם שיעופו וקשה לדייק במשקל,וקוטר מיקום המשקולת

הצעתי קנה ספוג תעשייתי (או בעגה גומי מקלטים) גזור אותו בצורת עיגול והנח אותו בין הראדיאטור לגשר הרדיאטור, עסוק בבידוד ותר על האיזון

יגאל

פורסם
ידידי, אתם לא קוראים היטב, כתבתי שהמאוורר חדש, אין לו חופש ולא כלום, אלא שהוא חרא ספרדי ושילמתי עליו יותר מידיי לאחר שהובטח לי גרמני.

אתה מזכיר לי בדיוק את הסיכום של ברני אקלסטון על עונת 2006 של ה-F1... :lol:

פורסם

כמו שאמר - לא, לא מר רייכמן ז"ל אלא חברי בועז - יוסי בשטח אין כל מתח.

צור קשר בפרטי ותקבל איזון שטח דינמי כשר למהדרין.

אני יודע לאזן גם מאוורר ספרדי וגם מאוורר גרמני.

או שתקפוץ אלי או שאקפוץ אליך עם ציוד איזון נייד והבעיה תפתר.

אם איזנתי מאוורר מתכתי עתיק בן 60 שנה ומאוורר תיקרה אצל חברי בועז הנ"ל, מן הסתם אתמודד גם עם יצירת הפאר שלך.

יוסי

לאביב

האיזון פשוט לא יעבוד מכיון שאם תבדוק בעזרת אינידקטור תגלה שבסיס המאוורר יצוק עקום(הפלסטיק)

הוספת משקולות קפיץ סופם שיעופו וקשה לדייק במשקל,וקוטר מיקום המשקולת

הצעתי קנה ספוג תעשייתי (או בעגה גומי מקלטים) גזור אותו בצורת עיגול והנח אותו בין הראדיאטור לגשר הרדיאטור, עסוק בבידוד ותר על האיזון

יגאל

כל מילה לחוד נכונה, ובוודאי שאין כדאיות כלכלית באיזון מאוורר אוטומוטיבי זעיר, אבל המסקנה הסופית שגויה.

אין כל הכרח להשתמש בתפסים קפיציים, ניתן לקדוח ולהדק בורג עם אום, ואיזון דינמי סבלני ינקה לא רק רעידה חד מישורית אלא גם רעידה דו-מישורית, וגם טבור עקום ומעוות לא יפריע כהוא זה.

כבר יצא לי אפילו לאזן (בתעשיה) מאוורר ע"י הלחמה של טלאי פלסטי על מאוורר פלסטי, אין כל קושי. אם למאוורר יש שוליים סביב הכנפיים ניתן בשלבי הניסוי באיזון להשתמש אפילו בחוט ברזל או נחושת מכופפים, כמשקולת בוחן זמנית.

יוסי

פורסם

צור קשר בפרטי ותקבל איזון שטח דינמי כשר למהדרין.

אני יודע לאזן גם מאוורר ספרדי וגם מאוורר גרמני.

: : :

אם איזנתי מאוורר מתכתי עתיק בן 60 שנה ומאוורר תיקרה

שלום יוסי,

אפשר לקבל הסבר קצר לגבי הטכניקה והציוד הדרוש?

אני מתחבט בשאלת הטכניקה של איזון כנפיים של מאווררים (ביתיים) עתיקים (ממתכת).

מה שעובד לי חלקית - יישור הכנפיים עד קבלת סימטריה, ואז המוווון נסיון וטעייה.

תודה!

:turn-l:
פורסם

שלום.

למה כולם קופצים בראש?

יש אפשרות לאזן את המאורר.

בראשל"צ יש מכון לאיזון דינמי מיוחד העוסק בתחום הזה.

אם אתה מעונין תודיע לי ואסביר לך לאן ללכת

למקום קוראים "המאזן" הכתובת רח' איזנברג 5 אזור התעשיה הישן ראשל"צ

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לא אמרנו של ניתן אלא שלא כדאי כשמדובר בחלק זול (במיוחד שהוא חדש ואין בעיה להחליפו ללא תשלום).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שלום.

למה כולם קופצים בראש?

יש אפשרות לאזן את המאורר.

אני עדיין מחפש את המכון שיצליח לאזן אותך. אולי איזה משקולת בוואבוס ? :lol:

עכשיו כשאני חושב על זה -מישהו מכיר איזו כתובת של מכון ליווי משובח ? :twisted:

• תוכן חדש...