Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ח'ברה ראיתי עכשיו בערוץ 10, בסביבות השעה 22:30, פרומו לתוכנית "המופע המוטורי"

את האמת זה נראה די מרשים בגדול, וכבר הלכו על סיקורים מעניינים - הSL החדשה.. זאת התחלה מצוינת.

אני חושב שהם קצת נסחפו עם החליפות FIA שנתנו לסלברטאים המתאחרים שנהגו בסיוויק..

ובכללי זה נראה נחמד, עם הומור (לא בריטי) אבל נקווה שהוא יספיק..

וזהו, שיהיה להם בהצלחה,

יום שישי תוכנית ראשונה נכון?

(ואני ממליץ שכולם יצפו בתוכנית הזאת בקביעות שנעלה לה את הרייטינג ושהתוכנית תשאר הרבה זמן בערוץ אולי דרכה נוכל לקדם עניינים ספורט מוטורים!)

עמרי.

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ראיתי גם את הפרומו והתרשמתי לטובה.

התוכנית תשודר ביום שישי בשעה 19:00 בערוץ 10.

ואני בוודאי אצפה בה, וממליץ להפוך זמנית את השרשור לדביק, על מנת להעלות את הרייטינג לתוכנית ולגרום לאלפי חברי הפורום, לצפות בה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

את התוכנית "משפחות הרייטינג" לא ראית?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני אשמח אם מישהו יוכל להקליט את התוכנית, לטובת שומרי השבת שבפורום!

תודה מראש!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

עוד תוכנית שמביאים כמה מפורסמים חסרי ידע ונותנים להם להשתולל על איזה רכב.

שורה תחתונה לא יהיה פה שום חידוש מסחרר, ולך תדע כמה ילדים יתחילו לנסות תרגילי החלקות בכביש ציבורי מיד אחרי זה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בעסה אני עובד בשעה הזאת, אבל אל דאגה אני אקליט ואני אשתדל להעלות את ההקלטה.

לא שאני מצפה ליותר מדי מהתוכנית הזאת ומאלי אילדיס אבל סתם מעניין איך יהיה החיקוי הישראלי לטופ גיר.

ROOONEEYY

פורסם

אני אצפה,צריך לחייג אחרי התוכנית או לשלוח פקסים בערוץ ל10,ככה הם ידעו שיש צופים לסדרה ובעקבות כך ישנו מועד שידור,ימכרו פרסומות וישקיעו,ערוץ 2 יקנא וגם יעלה תוכנית דומה,שתהווה מתחרה,כך אנחנו הצופים נרוויח.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

היה עכשיו ראיון עם אילדיס בערוץ 10.

מדבריו התוכנית היא "תוכנית בידור" והם לא מושפעים מתעשיית הרכב בדעותיהם, ולא יהיה שימוש במושגים טכניים ע"מ שלא להרתיע את הצופים.

נתן רעיון יפה שמה.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם
עוד תוכנית שמביאים כמה מפורסמים חסרי ידע ונותנים להם להשתולל על איזה רכב.

שורה תחתונה לא יהיה פה שום חידוש מסחרר, ולך תדע כמה ילדים יתחילו לנסות תרגילי החלקות בכביש ציבורי מיד אחרי זה.

תומר, לדעתי אתה מפספס את התמונה הגדולה.

ילדים שהושפעו מדריפטים וזריקות זנב ימשיכו ויעשו אותם בלי קשר לתוכנית לדעתי.

מפורסמים חסרי ידע שמשתוללים על רכבים - התופעה החלה בתוכנית שאם לא אכפת לך, מכובדת במידה מספקת כדי לקבוע נורמות חברתיות וסנדרטים בעולם המוטוריקה כיום.

מי אם לא בטופ גיר.

אם זה דבר טוב או לא? אני לא יתווכח, אני לא מביע דעה, העיקר שזה מעלה את הרייטינג.

והכי חשוב, הייתרון שאם לתוכנית תהיה רייטינג גבוה, וכמו שזה נראה, כבר אנשי הספורט מוטורי בארץ מקורבים אלייה, נוכל לקדם את הספורט דרכה, ולעלות לאג'נדה הציבורית את הטענות והמצוקות שיש לנו כנגד הגבלות, תקנות חוקים וכו' של משרד התחבורה.

עמרי.

פורסם
איך נקבע רייטינג? האם יש איזו דרך לבדוק מי צופה במה דרך הממיר, או שפשוט דרך סקר טלפוני?

רייטינג היום הוא נושא בעייתי.

הממירים של YES ו HOT הם חד כיווניים, אתה מקבל מידע, אך לא שולח (יכול ליהיות שהממירים של YES MAX וכל החדשים כן, אך עד אליו בוודאות לא.)

הדרך היחידה לקבוע רייטינג, היא נתינת מכשיר ששולח אותות בהתאם להרגלי הצפייה של אותה משפחה בה מותקן המכשיר.

המכשיר מורכב למשפחות מסויימות בהסכמתן וידיעתן המלאה, והן עולות בצורה אקראית על מנת ליצור קהל רחב ושונה.

הבעיה במכשירים האלו היא שיש צורך להדליק ולכבות אותם בכל פעם שרואים טלויזיה וכשמפסיקים, זה יותר מצב שלא תמיד מכבים, ואז הרייטינג עולה ללא ראייה אמיתית, ויוצר מצב שלא מדליקים, ואז הרייטינג לא נספר בכלל.

כל זה מביא ביחד למצב בו הרייטינג אינו אמיתי, אבל זה מה יש, ומנסים להיסתדר עם זה :)

פורסם

חבר'ה , עוד חצי שעה - כולם להתפקד !

תראו לכל הארץ את הקהילה הענקית בישראל , של חובבי הספורט המוטורי !

צעד קטן לערוץ 10 , צעד גדול לחוק לספורט מוטורי . :)

• תוכן חדש...