Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז כמו שחלקכם זוכרים את הבעיה שהיתה לי לפני חודשיים +- עם המונו של ההיפוניקס שפשוט לא דיגדג את הסאב שלי , קיבלתי זיכוי לקחת מגבר חדש. בהתחלה רציתי JBL 600.1 אבל התחרטתי, לאחר מכן החלטתי ללכת על ALPINE MRD605 לאחר שסוכן מטעם אפריל טקליין אמר שהמגבר עומד להגיע לארץ (ומה שבעצם עיכב אותי בכל) אבל עבר חודש וחצי ועדיין לא דובים ולא יער, התפשרתי על JL 500/1

אך עם המזל היפה שלי, אזל המלאי בארץ. לבסוף, החלטתי ללכת על הרוקפורד T10001BD (למרות שאני לא מהמעריצים של החברה הזאת, אין חרטות, המגבר מעולה).

אחרי כל הסרט הטורקי הזה, באתי לרכוש את הK2P אבל - אזל המלאי. (נו, נראה מישהו אחר שלא היה כבר בוכה מזה:( ) . כבר לפני חודש וחצי בערך קיבלתי החלטה לרכוש את הסט, הרכישה התעכבה בגלל שהמונו לא הגיע, ולא רציתי לקנות את הסט ושבינתיים האחריות תתחיל. לבסוף איך שהוא הסט הושג.

אז - שנה לאחר רכישת הרכיב הרציני שלי 9855 (והזמן שהקצבתי לעצמי) סיימתי השבוע את כל הרכישות, תכנונים, בניות , התקנות.

בדרך (לפני 3 חודשים +- ) בוצעה "אטימה" של פזקר שלא ממש עוזרת לסט כזה "רוצח":2gunfire: (אני לא מתכוון לאטום עם דיינמאט משום שאני אמכור את הרכב לכל היותר בעוד שנה, אז פשוט אין טעם).

את הקומפוננט הקודם שלי ה-JBL החלטתי להשאיר מאחור להשלמת הסאונד.

כל הפריטים נבחרו בקפידה וברצינות (מן הסתם).

הסט אפ :

HU: Alpine 9855R

Front: Focal K2P

Rear :JBL GTO 6506

Sub:Infinity kappa perfect 12.1

Front Amp: Phase Evolution OPUS 150.4

Sub Amp: Rockford T10001BD

ההתרשמות שלי -

באמת שלא ציפיתי ליותר. למרות שהמערכת עדיין לא מכוונת לגמרי (חוסר זמן) הסאונד פשוט סוחף. מושלם.:shock2:

הסאב סוף סוף מתגלה כחיה לא קטנה. מדוייק להפליא.:smilecolr הרוקפורד עושה איתו עבודה מעולה.

הK2P - אךךך פוקאל. איזה תענוג. לשניה אני לא מתחרט על הרכישה היקרה הזאת.

הפייז עושה פשוט עבודה נפלאה עם הפוקאל. באמת מגבר מעולה.

תודה למנואל - $DRAGSTER$ ש"האיר" את עיני לגבי המגבר.

תודה גם לשרגאמן - אבנר ולגיא - GUY007 על כך שפינו לי מזמנם והשמיעו לי את הסט.

תודה גם לשלו - shalevho שעזר לי באיזה בעיה שהיתה לי .

טוב אז זהו. צירפתי כמה תמונות.

אשמח לתגובות.

ניב.

DSCF0099.JPG

DSCF0010.JPG

DSCF00f07.JPG

DSCF0090.JPG

DSCF0082.JPG

DSCF0085.JPG

לא חותם

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש! ותהנה מהמערכת החדשה שלך!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אם אפשר לשאול אותך איזה מגבר של HIFONICS היה לך שהוא לא הזיז את הKAPPA?

כי בתור אחד שהיה לו מערכת של INFINTY שכלל את הקומפוננט שלהם ואת ה6X9 שלהם ואת הסאב הנ"ל באוטומוטור הראשון שהוא הוצג ישבה לי ע המגבר של JBL 755.6 ומשום מה לא שהוא לא זז לי אלא אי אפשר היה לעצור אותו עד כדי כך שהוא ביקר פעמיים אצל המעבדה שלהם... הסאב לא כזה חזק הוא כולה 400W RMS

אבל בכל מקרה תתחדש ותהנה ממנה

פורסם
אם אפשר לשאול אותך איזה מגבר של HIFONICS היה לך שהוא לא הזיז את הKAPPA? מונו בלוק TX1505 סדרת טיטן

כי בתור אחד שהיה לו מערכת של INFINTY שכלל את הקומפוננט שלהם ואת ה6X9 שלהם ואת הסאב הנ"ל באוטומוטור הראשון שהוא הוצג ישבה לי ע המגבר של JBL 755.6 ומשום מה לא שהוא לא זז לי אלא אי אפשר היה לעצור אותו עד כדי כך שהוא ביקר פעמיים אצל המעבדה שלהם... הסאב לא כזה חזק הוא כולה 400W RMS אני לא אוהב באסים מטורפים שמעיפים לי את כל האוטו. למעשה הוא 350 RMS וזה מספיק לי. אם הייתי רוצה באס מטורף, כנראה שהייתי רוכש L7.

אבל בכל מקרה תתחדש ותהנה ממנה תודה

תשובות באדום.

אגב - המונו נלקח למעבדה (לאחר שהסוכן של היפוניקס בעצמו נדהם לראות שהוא לא מזיז את הסאב.)

תנשמו עמוק.

הוא נמצא תקין!

זה פשוט אומר על כמה הוא חר* של מגבר. עשיתי ממש טעות כשרכשתי אותו.

תודה לכולם על התגובות.

לא חותם

פורסם

נראה טוב ואמרת שזה נשמע טוב :)

תתחדש

המלצה קטנה - תוריד את המדבקה של אינפיניטי מאחורה סתם מושך את העין וחבל

מעבר לזה גם עבודה יפה רכיבים טובים

מה עוד יש להגיד? תהנה ותתחדש

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

מדהים!!

אחלה מערכת ניב, שמחתי לעזור!

זה עושה לי טוב על הלב לראות מערכות כאלו מחושבות..מברוק! :grin:

הייתי ממליץ לך לעשות איזה בנייה קטנה לטוויטרים על המשולשים אולי..הם נראים קלים לתלישה ככה.

אני כבר מת להתקין/לשמוע את הסט הזה אצלי! 8-)

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

לגבי המדבקה של האינפיניטי, רציתי עוד להוריד מזמן, אבל שכחתי מזה לגמריי :). אני אוריד השבוע.

לגביי הטוויטרים. אני אשקול בנייה כלשהיא.

ותתקין את הסט הזה. חבל שהוא יושב סתם :(

ניב

לא חותם

פורסם

ניב תתחדש, תהנה מהמערכת.

מצפים לראות ולשמוע במפגש מרכז.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לגבי המדבקה של האינפיניטי, רציתי עוד להוריד מזמן, אבל שכחתי מזה לגמריי :). אני אוריד השבוע.

לגביי הטוויטרים. אני אשקול בנייה כלשהיא.

ותתקין את הסט הזה. חבל שהוא יושב סתם :(

ניב

היום חתכתי טבעות למידים [=

קיבלתי את החומרים לפיבר אתמול..אז בקרוב הסט יצא לאוויר.

כל הכבוד על ההתקנה לבד אגב!

יש מצב אתה עוזר לי? :wink:

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...