Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גמלי יש את המכשיר הזה והזהירו אותי לא להשתמש בכפתור ווליום כשקניתי אותו כי הוא נוטה להשבר.

הפתרון היחיד שלי זה לפנות לעוזי רדיו.

רותם

פורסם

לא בטוח שחייבים עוזי רדיו, אפשר לברר גם במעבדות אלקטרוניקה אחרות. תעשה חיפוש תחת הניק של ניר (green monster) ותמצא המלצות למעבדות.

פאנלים זה עניין רגיש ופגיע. פשוט צריך להיזהר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה הבעיה ?

קח את הכפתור מהצד ההפוך, שים דבק מגע ותדביק אותו בחזרה לרדיו.

השקעה כזאת לא צריכה לעבור את ה-5 שקלים, והרי לך רדיו חדש.

פורסם
גם לי זה קרה בעבר בדיוק באותו דגם. מכרתי אותו.

תכניס אותו פנימה בלי הקפיץ וזהו, פחות נח אבל סביר.

הוא צודק גם אני עשיתי את זה אבל אם בכל זאת אתה מתעקש לתקן ואתה בן אדם פרפקציוניסט אז יש בגריז בראשון קצת יקרן 150 ש"ח הוא שולח לך את זה וזה מסודר

יום יבוא והשמש תזרח והקב"ן בעזרת השםם יוציא אותי מהצבאאא!!!!!!!!!

פורסם
למה אתה מתכוון כשאתה אומר "מהצד ההפוך"?

מה הבעיה ? תוציא את הכפתור בשלמותו,תמרח מעד דבק סופר גלו או דבק שלוש שניות מבפנים ותתפוס למשך כמה דקות את הכפתור באופן יציב על ה"מתלה" שלו בפאנל.לא עניין מסובך.

פורסם

חבר'ה אין לי בעיה לעשות את זה, אני פשוט חושש למנגנונים החשמלים שיש שם. האם ספוג כל שהוא יגן עליהם ? ועוד משו שאני חושש ממנו זה שהכפתור לא יזוז מהדבק. עצות ?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
חבר'ה אין לי בעיה לעשות את זה, אני פשוט חושש למנגנונים החשמלים שיש שם. האם ספוג כל שהוא יגן עליהם ? ועוד משו שאני חושש ממנו זה שהכפתור לא יזוז מהדבק. עצות ?
שים מעט מאוד סופר גלו,זה דבק חזק מאוד ואין שום מעגלים חשמליים על פנים הכפתור חוץ מקפיץ שהוא יכול לפגוע בהם.

כל שאתה יכול לעשות כדי שהכפתור לא יזוז מהדבק הוא להחזיק אותו יציב בזמן שאתה מדביק אותו לפאנל ולוודא שהוא לא זז לאחר ההדבקה.

בהצלחה.

פורסם

חברים, אני צריך מכם עוד עצות ,עם מישהו מכם עשה זאת בעבר, אני ממש מתלבט עם בכלל כדאי לי לגעת בזה או לתת למישהו מקצועי לתקן, מכיוון שאינני בטוח בדרך של הדבקת הכפתור ע"י דבק מגע.

פורסם

לא דבק מגע ולא נעליים.

תלך למעבדה מקצועית או לחילופין תפנה לעוזי רדיו ותדאג לתיקון ראוי לעניין.

אם רמת השרון זה קרוב אליך, אני אמליץ על :

ג.ו אלקטרוניקה

ניר,

under construction..

פורסם

ניר וכל מי שעזר(חוץ מקוואטרו:lol: ) והגיב, תודה רבה רבה! לבסוף הצלחתי לתקן את זה בעצמי :)

להבא, מי שקורה לו כזה דבר ויש לו כזה מכשיר, הדבר הפשוט ביותר לעשות, זה להכניס מן ספוג קטן בחור של הווליום ואז פשוט להלביש עליו את הכפתור עצמו וזהו זה, הבעיה נפתרה!

• תוכן חדש...