Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם הוא 7750 והוא מיד שניה. המחיר הדרוש עליו הוא 1000 ש"ח. יש לו עוד שנתיים אחריות. האם שווה להשקיע על המכשיר הזה אלפיה או שכדאי ללכת על מכשיר אחר חדש במחיר הזה?

מודה לעוזרים.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא,

אני, באופן אישי, לא הייתי קונה את המכשיר הנ"ל ב - 1000 ש"ח. מכשיר כזה חדש עולה כ - 1400 ש"ח. גם 6850 חדש עולה כ - 1400 ש"ח. לדעתי ה - 6850 עדיף על ה- 7750.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה.. אבל הפנסוניק סדרה 5 עולה חדש עם אחריות לשלוש שנים כ850-900 שקלים ולא נופל מהפיוניר הנ"ל בשום דבר.

לא עדיף?

פורסם
מאיזה בחינה הוא עדיף?

ל - 6850 יש כניסת AUX ללא צורך במתאם, ה - 6850 מכשיר יותר חדיש, ל - 6850 יש יציאת PRE OUT עם מתח יותר גבוה, ל - 6850 יש איקולייזר גרפי 7 ערוצים.

שלו.

פורסם
תקנו אותי אם אני טועה.. אבל הפנסוניק סדרה 5 עולה חדש עם אחריות לשלוש שנים כ850-900 שקלים ולא נופל מהפיוניר הנ"ל בשום דבר.

לא עדיף?

BUB הציע לי את הפנסוניק סדרה 5. נראה טוב. גם הנתונים שלו נחמדים. אז האם שווה להשקיע עליו 850 שקל (על חדש) ? כלומר האם הוא יביא לי את התמורה הכי גדולה מרדיו דיסק במחיר הזה של חדש? שוב אודה לכם מאוד אם תענו לי.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טיפ קטן נוסף.

ישנו דגם שמתחיל ב54 ושני ספרות נוספות.

הדגם הנ"ל קצת יותר עדיף והוא מגיע עם מתח יציאות למגבר של 5וולט אם אני זוכר נכון.

באינטרנט במחיר הוא 1200 שקל בערך אבל אם תחפש טוב בחנויות אפשר להביא אותו עד אלף שקל ללא שום בעיות.

פורסם
עוד מישהו ממליץ על הפנסוניק?

בהחלט ממליץ על הפנסוניק. תמורה מעולה ביחס למחיר.

המלצה נוספת למכשיר פיוניר שמספק תמורה טובה ביחס למחיר: http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=256

שלו.

• תוכן חדש...