Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בשעה טובה נגמרה הצרה של התקנת המידים וטוויטרים בקורות אחרי הרבה עבודות ליטוש ואבק שהצטבר במקומות מוזרים :) ... את הבאגז' עוד לא יצא לי לסיים בגלל מחסור של זמן אבל גם זה יבוא כרגע הוא עטוף רק בלבד שלב הבא זה בד דמוי הסקיי ...

יובל

IMG_0161.JPG

IMG_0162.JPG

IMG_0158.JPG

פורסם

יופי של עבודה!

רק מה, זה לא קצת בולט מידיי לעין? לא בשבילך אבל בשביל גנבים?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אז בשעה טובה נגמרה הצרה של התקנת המידים וטוויטרים בקורות אחרי הרבה עבודות ליטוש ואבק שהצטבר במקומות מוזרים :) ... את הבאגז' עוד לא יצא לי לסיים בגלל מחסור של זמן אבל גם זה יבוא כרגע הוא עטוף רק בלבד שלב הבא זה בד דמוי הסקיי ...

יובל

איפה? בכליות???:shock:

אחלה עבודה.

איזה רכיבים ישלך?

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

YUVAL B,

כל הכבוד! עבודה יפה! :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

עבודה יפה! שאלה לי אליך: אני מנחש שזו מאזדה 3 או 6 וכפי שידוע לי יש כריות אוויר בקורות,או שאצלך ברכב אין? במידה ויש איך היתגברת על הבעיה הזו?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אז ככה אני בתהליכי כיוון ושדרוג מכשיר בקרוב, אז ככה שיש עוד הרבה עבודה במצב הנתון עכשיו אחרי כמה שעות טובות של כיוונים אני במילים פשוטות לא רוצה לצאת מהאוטו :) כמה חסרונות כנראה שאני יצטרך לבנות למיד באסי תיבות משלה כי הם עובדים יותר טוב ככה וזה מורגש,

בקשר לכריות אוויר אכן ישנם ולא נתקלנו בשום בעיה מיוחדת מכוון שכיוון הפתיחה שלהם לא הוסתר או נפגע

יובל

פורסם

שמתי לב שמתחת בד לבד כלשהו על הבנייה ובעצם הכרית אוויר נמצאת מאחורי הקורה(כך שמתי לב לפחות במאזדה 6,הלא כך? אולי אני טועה) במידה וזה כך כיצד אתה יודע שבזמן פתיחת הכרית(חס וחלילה לא עלינו) אותו הבד שמתחת על הקורה ייקרע במקום הדרוש והכרית תצא כראוי? ושלא יקרה מצב שהבד לא ייקרע והכרית תעיף על הנוסע את הקורה לפנים?

נ.ב: אל תחשוב שיש לי משהו נגדך או נגד הבנייה שעשית ושאני מנסה לעקוץ אותך,פשוט זה חלק שממש חשוב לי להבין,כי אני מיתעסק הרבה בבניות ועוד לא ייצא לי לעשות במאזדה כך שאני חייב לדעת לעתיד מה קורה שם במידה ויצא לי לעבוד על מאזדה.

תודה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אז ככה, בדקנו את כיוון פתיחת הכרית בשלושה מקום, אחד דרך האינטרנט על כריות אוויר וכ'ו ודרך איזה מקום רובם יוצאות

2 במוסך מורשה של מאזדה (המנהל חבר טוב) נשאלה השאלה ...

ובמכוניות שעברו תאונה לרוב אצל שלמה סיקסט במגרש של המכוניות המושבתות

הכרית איננה מפוצצת את הקורת פלסטיק אלה יוצאת מבין החיבור שבין קורת הפלסטיק לרכב עצמו ולכן אין שום סיבה שזה יפריע באיזו שהיא צורה ...

יובל

• תוכן חדש...