Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה קוראים לי יוגב

כתבתי את ההודעה בפורום של מכוניות השרירים אבל די צחקו עליי שם ומישהו אמר לי לשאול פה כי פה מבינים יותר במכוניות רגילות

יש לי שברולט אוואו שההורים שלי (נמצאים בחו"ל) קנו לי אחרי הגיוס וזה אוטו נחמד מאוד, תמיד רציתי שברולט והם הגשימו לי חלום!

אני רוצה להפוך את השברולט שלי למכונית שרירים אפילו שהיא ארבע דלתות, ראיתי שגם לדודג' יש מכוניות שרירים חדשות עם 4 דלתות אז שלי יכולה גם

חשבתי להעביר לה את ההנעה אחורה (מכירים מי עושה את זה בארץ?), לעשות לה הנמכה, להוריד ידיות כמו בתוכנית של פוס מהערוץ הזה בטלוויזיה (דיסקברי אני חושב) ולשים לה סופרצ'ארג'ר גדול כדי שתהיה מכונית שרירים אמיתית!

אני לא רוצה לקנות אוטו ישן כי אסור לי למכור את האוטו ולא רוצה להחליף אותו ואני רוצה להכנס לעולם הזה של המכוניות שרירים עם השברולט שלי

תוכלו לייעץ לי מי יכול לעזור לי עם חלקים ושיפורים, בניות, פחחות צבע וכל מה שצריך? אני גר ברמת גן

יוגב

תודה

תמונה של אוטו כמו שלי לפני מה שאני רוצה לעשות

2006-11-30_210218_chevrolet_aveo1.jpg

תמונה אחרי מה שאני רוצה לעשות (אני עובד בעיצוב שלטים אז עשיתי את זה בקוראל-דרוו)

2006-11-30_210258_chevrolet_aveo.jpg

פורסם

השברולט אוואו שלך היא לא מכונית שרירים אמריקאית, ואפילו לא סתם אמריקאית, אלא מכונית קוריאנית רופסת, המשווקת כ"אמריקאית".

אל תהפוך אותה למשהו שהיא לא.

אם אתה מחפש מכונית שרירים - קנה מכונית שרירים, כזו שתוכננה לעמוד בכח מראש, ולא אוואו שתצטרך להשקיע בה עשרות רבות של אלפי שקלים כדי לשפר את התנהגותה וביצועיה, ובסוף תשאר עם קומבינה מסוכנת ולא בטיחותית.

חפש בפורום הטכני על שיפורי רכב, ותבין שהאוואו שלך היא לא בסיס טוב לכך.

חבל על כל שקל שתבזבז, ולכן התגובה הלא תומכת שלי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני רוצה לחדד ולהבהיר קצת:

הרכב שלך הוא לא שברולט אמריקאית, הוא דייהו המיוצר בקוריאה ונמכר תחת השם שברולט, אין לו שום גנים בעבר או בהווה לשום שברולט שהיא, מדובר בסמל שמופיע על הגריל הקדמי בלבד.

(בלי לפגוע או לבאס אותך).

פורסם

תכין מינימום מאה אלף שקל.

שיהיה בהצלחה.

הכל אפשרי,

השאלה היא עד כמה יש לך תזוזה על האוטו הזה. ועד כמה אתה באמת מוכן להשקיע.

החברה למעלה אמרו שהוא קוריאני לא סתם, חברת שברולט האמריקאית קנו את דייהו והרכב המדובר הוא דייהו למהדרין, הסמל לא אומר הרבה במקרה הזה. בשביל להפוך דייהו ל"מכונית שרירים" אתה תצטרך הרבה יותר מסופר צ'ארג'ר והנמכה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אתה לא אמיתי.

תהיה רציני, להעביר את ההנעה לאחורה, להנמיך את האוטו, להוסיף סופרצ'אג'ר גדול ולהחליק ידיות???

כל זה ואתה נשאר אם הצמיגים המקוריים???

חוץ מזה גם ברור לך שתהיה חייב לשים פילטר פתוח, ואולי גם מדבקות חסרות טעם של להבות משני צידי האוטו [כמו שמכונית שרירים אמיתית נראית] ואולי גם להדביק פנסי ענק מאחורה ומקדימה [כמו מכונית שרירים, כבר אמרתי?]

חוץ מזה שיהיה בהצלחה.

רון.

-אני חושב שיש אנשים עם יותר מידי זמן פנוי וכתובת מייל מיותרת-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אוי ואבוי. אוואו בתור MC.. הרגת אותי!

NO WAY HOZE , הרכב הזה לא מתוכנן לזה, עזוב, תמכור ותקנה משהו חזק אם אתה רוצה.

קודם כל תלמד לשלוט על רכב לפני שאתה רוצה משהו מטורף.לכן כך את כספך ותעשה קורס נהיגה מתקדמת, לאחר מכן נהיגה ספורטיבית. מבטיח לך שאתה תהנה מזה יותר מאשר להתקע בעמוד הראשון ברח'.

קלארקסון אמר: " אם אתה לא יודע לשלוט על 90 כ"ס , מה תעשה עם 900"?

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

זה כל כך עצוב כשהאשליה מתנפצת והם מבינים שיש להם מכונית קוריאנית עם סמל של שבי. אבל מה לעשות, עדיף שיצא מהאשליה כבר עכשיו לפני שהוא מנסה להעביר דרייב שאפט באוואו המסכנה.

והנה בשבילך, מאסל קאר אמריקנית:

1971_Dodge_Charger_RT.jpg

פורסם

השרשור מיצה את עצמו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...